TEDENSKI HOROSKOP OD 11. DO 17. SEPTEMBRA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 11. do 17. septembra napoveduje dobro motivacijo in premišljene odločitve
Tedenski horoskop za obdobje od 11. do 17. septembra napoveduje dobro motivacijo in premišljene odločitve

Tedenski horoskop za obdobje od 11. do 17. septembra napoveduje dobro motivacijo in premišljene odločitve

Predviden čas branja 2 minuti

Najbolj pomembna zadeva v obdobju Sonca v devici bo naporno delo, ki prinaša dobre finančne rezultate. Pospravite svoj kaos, organizirajte se in presenečeni boste, kako enostavno bo postalo vaše življenje. Dosegli boste uspeh, zlasti pri nalogah, ki so vam onemogočale, da jih dokončate. boste vedeli pri čem ste. Pripravljeni boste delovati iz drugačnega zornega kota, kar vas bo napolnilo z radostjo. Ujeli boste številne izzive pri sprejemanju pomembnih odločitev, posledično pa se lahko poveča raven stresa. Praktična, resna narava vam bo pomagala uravnotežiti čustvena, muhasta nagnjenja in sedaj lahko končno brez velikega napora najdete občutek ravnovesja.

Priporočljivo je, da v tem obdobju vsako odločitev pretehtate in nato sprejmete, med pogovori pazite, da ne prestopite meje dobrega okusa.

Tudi v kočljivih situacijah skušajte ostati čim bolj mirni in ne uporabljajte ostrih besed. Nagnjeni boste k težavam s prebavili. V kolikor so pred vami poslovne ali finančne pomembne odločitve, se boste znali od petka dalje, ko se bo Merkur pričel gibati v direktni smeri odločati v pravi smeri. Najprej boste vse preverili, tudi če boste tvegali, se boste o vsem najprej prepričali.

Tedenski horoskop za obdobje od 11. do 17. septembra napoveduje dobro motivacijo in premišljene odločitve

Delovne navade bodo poudarjene, pridnost pa bo tokrat nagrajena.

Retrogradni Jupiter v biku od vas zahteva, da si vzamete čas, da ponovno razmislite o finančnih naložbah, odnosih, umetniških prizadevanjih in o tem, kako skrbite zase. Potreba po dekadenci, popuščanju in skrbi zase bo zelo pomembna. Počitek in sprostitev sta ključen del tega tranzita, saj bik rad trdo dela in počiva. Vendar vpliv ne izključuje tudi sproščene zabave.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju leva, device in tehtnice.

Preberite tudi KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE RETROGRADNEGA JUPITRA V BIKU? in ANDREJIN MOŽ NE RAZUME, DA POTREBUJE NEKAJ ČASA ZASE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z nekom, ki vam je že dlje časa več, si bosta tokrat zelo blizu. Spretno boste bežali pred odgovornostmi, ki vam jih bodo nalagali na področju dela in družine. Raje boste ponosno delili svoje želje in sanje za prihodnost. Izogibajte pa se kakršnim koli naglim ljubezenskim odločitvam, saj bi jih lahko obžalovali. Spodbujena bo sposobnost izražanja, laže se boste učili vse tisto, kar vas globoko v notranjosti navdihuje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Težko vam bo pozabiti na nekaj, kar vas je pred kratkim obremenilo. Analizirajte vse skupaj, tako boste končno lahko naredili kakšen korak. Lahko bi naleteli tudi na ovire s strani drugih, zato odločitev sprejmite sami. Vzemite si v soboto in nedeljo več časa zase in preprosto uživajte. Samski imate zlato priložnost, veliko možnosti bo tokrat na družabnih srečanjih, zato se jih udeležite. Vezani, v nedeljo se vas bo polotil nemir, ki vam ne bo dal dihati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ker boste zelo radodarni, bodo prijetni komplimenti ves čas prisotni. Spoznali boste, da nič ni nemogoče, kar vam bo podarilo moč, voljo ter zagon, da vztrajate tudi tam, kjer bi običajno odnehali. Telo vam bo v petek, ko vas bo prebudila energija Mlaja nekaj sporočalo, prisluhnite mu.  Na nedeljsko srečanje se boste podali pripravljeni na vse, kljub temu bo kritično mnenje bolj modro obdržati zase.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poiščite prave informacije ter vse kar se vam dozdeva nejasno še enkrat razčlenite. Poglobite se v zahtevno nalogo in vse boste hitro razumeli. Kljub energičnosti, ki jo boste občutili v petek ko nastopi Mlaj ne bodite prehitri pri ljubezenskih odločitvah, še posebej, če ste pred kratkim doživeli razočaranje. V vas bo dovolj diplomata, da boste prenesli morebiten pritisk, ki prihaja v nedeljo v povezavi z družinskimi člani.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ponedeljek, ko bo luna v vašem znamenju boste morali pri sebi uredili nekaj stvari in si postaviti nove cilje. Sodelavec vam bo prisluhnil, zato z idejami pogumno na dan, saj bodo naletele na plodna tla. Ničesar ne boste prepustili naključju in vsaka naloga bo imela točno določeno mesto na urniku. Pazite, da se ne bi sprli v prijateljskem krogu, saj se bodo mnenja konec tedna glede določene zadeve močno razlikovala.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zavedati se boste začeli, da vse kar vas obdaja beži mimo vas, ter da prosti čas prehitro teče. Spomnili se boste na nekoga, ki vam je močno pri srcu, mogoče ne bi bilo slabo, da obnovite nekaj, kar je bilo kvalitetno. Prav je da sprejemate konkretne odločitve, zraven pa poslušajte tudi svojo intuicijo. Nekdo vam bo odgovoril tako, kot si želite, zato boste konec tedna končno zopet notranje pomirjeni. V ljubezni se po zatišju vrača strastna energija.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne bo vam všeč, da boste razmišljali bolj s srcem, kot z razumom, zato si skušajte vsaj dovoliti, da vas čustva dodatno spodbujajo. Čim prej morate izpolniti obljubo, ki ste jo nekomu dali že pred časom, če boste preveč zavlačevali, utegne priti do raznih nesporazumov.  V soboto ne bo nobene potrebe po analizi in poglobljenih razgovorih, le prepustite se in upoštevajte diplomatski pristop, ki prinaša ugoden dogovor. Izogibajte pa se stresnih situacij in pretiranega kajenja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Počutili se boste samozavestne, zato se lahko lotite nečesa, kar predstavlja za vse ostale velik zalogaj. Vztrajnost bo dober temelj za uspeh. Neodločnost vas bo v petek, ko nastopi Mlaj popeljala v fazo občutljivosti, vendar je nikar ne poskušajte zanemarjati, saj bodo na voljo tehtne rešitve. Nikar se nikar ne ustrašite sami sebe in dvomov, povezanih z ljubeznijo, ki se bodo nabirali v notranjosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z direktno Venero v levu prihaja zagon, začeli boste ukrepati, tudi doma, kjer stvari niso postavljene kot bi želeli. Z nasmeškom na obrazu lahko rešite tudi najbolj zoprno težavo in pridete do zaključka, da ste na pravi poti. V petek, ko nastopi Mlaj poskusite čim bolj izkoristiti vse kar se odvija in nikar preveč ne zahajajte v nepreverjene smeri. Konec tedna se boste z lahkoto prilagodili in uživali kjerkoli boste.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kompliment, ki ga boste prejeli vam bo ogrel srce, čeprav se vam bodo finančne situacije v mislih ves čas kopičile. Ne more se vam posrečiti prav vse, česar se lotite, sprijaznite se s tem. Le popolnoma osredotočeni boste lahko sledili hitrim spremembam, saj nekdo preveč vpliva na vas. Potrudili se boste, da nekaj naredite tako kot ste si zamislili, in tudi uspelo vam bo, čeprav po intenzivnem trudu. Namesto da se zapletate v besedne dvoboje se predajte harmoniji.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vse skupaj se lahko v začetku tedna malce zakomplicira, saj bo imel nekdo v bližini nesramne pripombe, vendar si ne jemljite vsega k srcu. Ne razmišljajte tako intenzivno o preteklosti, raje se čim prej zazrite naprej, saj vas čaka veliko lepega. Veliko dela se obeta doma v nedeljo. Naključja, ki se bodo pojavljala v družinskem okolju, bodo nosila s sabo pomembna sporočila, ki jih bo smiselno razumeti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Druženja z napačnimi osebami vas lahko zaradi retrogradnega Jupitra obremenijo, zato se nikar ne trudite, da bi se nenehno komu prilagajali. Iz kočljive situacije, v kateri ste se znašli, se boste najhitreje rešili tako, da pozabite na površnost ter bližnjice, ki vam jih bo predlagal nekdo, ki do vas ni iskren. Blizu vam bo v nedeljo, ko bo luna v tehtnici raziskovanje duhovnih znanj, zopet boste začutili da ste notranje bolj umirjeni.

Preberite tudi NIKAR NE ŽIVITE ZA UPOKOJITEV