Tedenski Lunin horoskop od 11. do 17. septembra

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 11. do 17. septembra 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 11. do 17. septembra 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 11. do 17. septembra 2023

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju leva. Prebudila bo optimistično naravnano razpoloženje, veliko zanimivih zamisli, ter dejanja, ki bodo srčna. Neobremenjeno se boste zavihteli do cilja in pogumno ujeli zmagovalne kombinacije. Sproščeno energijo boste znali usmeriti v delo in zabavo, zato si boste znali vzeti čas zase ter za prijetne reči. V medsebojnih odnosih boste prodorni, odprti, direktni in predvsem aktivni. Karkoli vas bo kdo prosil, vam ne bo težko, besede ne enostavno ne boste poznali.

V torek bo luna v levu, zato lahko pričakujete plodne rešitve, odločnost in predvsem zaupanje v lepšo prihodnost.

Z lahkoto se boste soočali tudi z najbolj zoprnimi zadevami in situacijami. Pripravite se na odvečno energijo, ki jo bo potrebno nekako sprostiti. Doživeli boste nekakšen premik naprej, kar vas bo obogatilo. Svoboda razmišljanja bo izjemno pomembna, tudi v razmerjih boste iskali neodvisnost. Zanimalo vas bo vse, kar bo imelo pridih dragocenega.

V sredo ob 7.18 uri luna preide v devico, zato boste želeli situacijam ter stvarem priti do dna.

Tokrat ne boste sposobni delati drugače, kot tako kot je prav. Povabilo na zmenek ali kakšno družinsko kosilo raje prestavite na kakšen drug dan, saj bodo v zraku napetosti ter kritično naravnano delovanje. Povečano bo zanimanje za področje hrane in zdravega življenja. Vse, česar se boste lotili premišljeno, vam bo šlo odlično od rok. Želeli se boste dolgoročno organizirati ter prebrati nekaj, kar bi vam, lahko razširilo obzorja.

V četrtek vas bo spremljala energija lune v devici, zato se vam nakazuje volja za nov zagon. Bolj boste natančni, organizirani in pripravljeni na drobne podrobnosti. O sproščenosti ne bo niti sledu, bolj pomembno vam bo da je vse v najlepšem redu. Obremenjeni in nesproščeni boste v družinskih odnosih, zato nikar ne načenjajte resnih tem, ki bi lahko sprožile konflikte. Z lahkoto se boste lotili dela in opravkov, prav tako vam ne o težko poiskati pravega smisla na vseh področjih.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 11. do 17. septembra 2023

V petek skozi dan se bo luna nahajala v devici, nastopi tudi Mlaj.

Nato se ob 19.44 uri luna zavihti v znamenje tehtnice. Izkoristite skozi dan zagrizenost za delo in moč, da končate z določenimi pomembnimi zadevami. Na plano še vedno prihajajo vztrajnost, analiziranje in perfekcionizem. Strastni pogledi vas ne bodo prepričali, saj boste tako zelo globoko zatopljeni v obveznosti. Želje bodo zaradi vpliva Mlaja zanimive, vendar se boste zanje tokrat resnično pripravljeni boriti, seveda na umirjen način. Prebujenje lahko doživite tisti, ki se boste znali povezovati s sabo.

V soboto bo luna v tehtnici, zato se boste večinoma ukvarjali s sabo in se intenzivno  lotili osebnostne preobrazbe.

Notranji mir ter zadovoljstvo boste našli v kreativnih dejavnostih. Zaželeli si boste elegance, umirjenosti in globokih pogovorov, ki vas lahko pripeljejo do velikih odgovorov. Misli bodo zbrane, motivacije za delo bo dovolj, primanjkovalo vam bo le nekaj odločnosti. Na ljubezenskem področju boste čutili, da ste ljubljeni in zaželeni, zato boste pomirjeni, osredotočeni in pripravljeni sprejemati sporazume.

V nedeljo se bo luna nahajala v znamenju tehtnice.

Odnosi bodo glavno zanimanje, težko boste tokrat sami s sabo. Všeč vam bo če boste zaznavali ter delili iskreno ljubezen. Sedaj je pravi čas, da se pogovorite o stvareh, s katerimi ste nezadovoljni. Trd razum boste malce odklopili, bodite pa pozorni na svoje notranje občutke, ki se bodo nizali eden za drugim. V ospredje prihaja želja, da določene zadeve skupaj izboljšate. Na osebnem področju boste pomirjeni.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi LEKCIJA RETROGRADNEGA JUPITRA ZA VAŠE ASTRO ZNAMENJE in NIKAR NE ŽIVITE ZA UPOKOJITEV