LEKCIJA RETROGRADNEGA JUPITRA ZA VAŠE ASTRO ZNAMENJE

Kaj vam glede na znamenje zodiaka, v katerem ste rojeni prinaša obdobje RETROGRADNEGA Jupitra v biku?
Kaj vam glede na znamenje zodiaka, v katerem ste rojeni prinaša obdobje RETROGRADNEGA Jupitra v biku?

Kaj vam glede na znamenje zodiaka, v katerem ste rojeni prinaša obdobje RETROGRADNEGA Jupitra v biku?

Predviden čas branja 6 minut

Retrogradni Jupiter, ki je nastopil 4. septembra v znamenju bika ter bo trajal do 30. decembra vas nagovarja k premisleku, preden sprejmete kakšno resno odločitev. Tokrat ne boste dajali ekstremnih izjav, prevzemali finančnih tveganj in načrtovali nečesa neznanega, raje boste premišljeno stopili v nekaj, kar se lahko odvije na globlji ali širši ravni. Ponovno boste razmislili o finančnih naložbah, odnosih in posvetli več časa ter energije skrbi zase. Kaj je tisto, kar bo v obdobju retrogradnega Jupitra najbolj pomembno glede na astrološko znamenje v katerem ste rojeni?

OVEN

Retrogradnost vas bo najprej potegnila v pajčevino zmede, posledica bo pomanjkanje spanja in občutek utrujenosti. Jupiter sicer spodbuja vašo željo, da dosežete osebne cilje in pustite svoj pečat, vendar boste morali stopiti korak nazaj in razmisliti, ali ste na pravi poti. Prav tako boste začeli razmišljati, kaj potrebujete v materialnem smislu, in kako lahko povečate svoj zaslužek. Finančni cilji se bodo začeli spreminjati.

BIK

Biki, po dolgem času se bo Jupitrova retrogradnost odvijala v vašem znamenju, zato bo obdobje še bolj pomembno v smeri osebnega razvoja. Pozorni bodite predvsem na zdravje, saj lahko vpliv na plano prinese težave, povezane z jetri in prebavnim sistemom. Podarjena vam bo priložnost, da preoblikujete nekatere sanje in želje, ki jih tkete že dlje časa. Ustavite se in razmislite o svojem napredku.

DVOJČKA

Vpliv retrogradnosti se vas sicer ne bo močno dotaknil, lahko pa povzroči duševni nemir ter v določenih situacijah prebudi jezo. Čas je, da si razjasnite, kaj želite doseči in po čem želite, da vas prepoznajo. Analizirali boste notranja prepričanja in resnice, ki ste jim sledili v obdobju direktnega Jupitra. Pomembno bo, da se vrnete na izkušnje, ki so oblikovale vašo podobo, ter da razmislite o svojih navadah.

Kaj vam glede na znamenje zodiaka, v katerem ste rojeni prinaša obdobje RETROGRADNEGA Jupitra v biku?

RAK

Retrogradnost Jupitra bo odličen čas za tehten razmislek, zlasti o navadah in praksah, ki jih izvajate ko ste sami s sabo. Svoje karierne možnosti lahko razširite, če se bolj izpostavite, tako da enkrat za spremembo stopite v središče pozornosti. Razmišljali boste tudi o tem, kako so se v zadnjem obdobju razvijala prijateljstva in zavezništva, želeli boste oklepiti povezave, večkrat se boste priklopili na socialna omrežja.

LEV

Zaradi občutka da ste nasičeni lahko začutite preobremenjenost, ki vodi v težave z zbranostjo ter s spanjem. V kolikor si prizadevate za rast in razvoj svojega poklica, boste v tem obdobju, če si ne boste zaupali morda na preizkušnji. Na srečo vam to daje priložnost, po kateri hrepenite, da zopet poudarite svojo podobo. Pomembno bo, da se umaknete vsem nepomembnim faktorjem.

DEVICA

Z energijo retrogradnega Jupitra se boste poglobili v svoje odnose. Ne glede na to, kaj se bo dogajalo na površini, si vzemite čas, poslušajte svojo intuicijo in poskrbite, da boste kar se da pristni na vseh področjih delovanja. Zakopali se boste tudi v poglede in sisteme prepričanj, želeli boste, da odločitve ki jih boste sprejemali temeljijo na varnosti in doslednosti. Duhovna prepričanja bodo zelo globoka.

Kaj vam glede na znamenje zodiaka, v katerem ste rojeni prinaša obdobje RETROGRADNEGA Jupitra v biku?

TEHTNICA

V času Jupitrove retrogradnosti se boste soočali s sabo, odkrili boste nekatere stare težave, ki se bodo pojavile z namenom, da jih ponovno predelate. Vzajemnost bo ključnega pomena na vseh področjih. Vzpostavitev dolgoročne stabilnosti na področju financ bo nekaj, kar boste z navdušenjem želeli popraviti ter obogatiti. Pazite, da se boste skrbno držali vseh obljub in dogovorov.

ŠKORPIJON

Retrogradnost, ki se vas bo najbolj dotaknila na osebni ravni, lahko povzroči težave, povezane z ravnmi energije v telesu. Pomembno bo gibanje, ter dovajanje vitaminov in bistvenih hranil. Izgubljali se boste v intimnih povezavah z drugimi, vera v druge ljudi bo morda na preizkušnji. Ne bojte se zaupati ljudem, še posebej tistim, ki so vam že pokazali, da bodo vedno tukaj za vas, neglede na vsebino situacije.

STRELEC

Utrujeni boste od nenehnega odločanja, kar lahko povzroči stres in tesnobo. V kolikor dvomite o kakršnih koli nedavnih odločitvah v zvezi z nepremičninami boste iskali rešitve, ki ustrezajo trenutni viziji. Pridobiti jasnost na poti, ki bo okrepila občutek varnosti bo ključnega pomena. Bistveno je, da se počutite osvobojene in ne omejene. Naj vas ne bo strah zamenjati stvari, še posebej, če niso v skladu z dolgoročnimi cilji.

Kaj vam glede na znamenje zodiaka, v katerem ste rojeni prinaša obdobje RETROGRADNEGA Jupitra v biku?
Foto marymarkevich on Freepik

KOZOROG

V obdobju retrogradnosti boste želeli nadoknaditi vse zamujeno, zato boste preveč zaposleni in obremenjeni. Negotovost v zvezi z delom in denarjem lahko vpliva na počutje ter na spanec. Zelo pomemben bo postal tudi notranji, čustveni svet. Osredotočeni boste na krepitev občutka varnosti, postavitev korenin ali morebitno selitev. Razmislite o tem, kako vaše korenine in preteklost oblikujejo sedanjost ter prihodnost.

VODNAR

V retrogradnem obdobju boste iskali varnejši in mirnejši življenjski prostor. Analizirali boste možnosti, ki bi vam lahko v prihodnje doprinesle več stabilnosti ter občutek, da lahko zaupate. Stabilno, prijetno okolje za zaprtimi vrati bo vir navdiha in tolažba v trenutkih, ko se ne boste najbolje počutili. Dotaknili se boste tudi področja strasti in prostočasnih dejavnosti, s katerimi lahko sprostite energijo.

RIBI

Obdobje retrogradnosti prinaša več priložnosti za povečanje denarnega toka in osredotočanje misli na to, kaj vam prinaša zadovoljstvo. Čas je, da resno razmislite o tem, katere dolgoročne sanje si zaslužijo vašo energijo in kako jih lahko uresničite. Pomembno bo, da razširite svoj um na spontan način, kar vas vodi v višje perspektive. Razmislite o tem, kar ste se do zdaj naučili in zaupajte procesom, ki se bodo odvijali.

Pripravljeno za Sensa.si