Dnevni horoskop za sredo 11. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 11. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 11. januarja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za sredo 11. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Približajte se sebi in energiji, s katero lahko poiščete tisti del sebe, za katerega ste imeli občutek da je izgubljen.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nehajte se venomer nad nečim pritoževati, ker bo s tem vaše počutje še slabše. Nadenite si nasmešek na usta in lažje vam bo.

horoskop
Vpliv Lune

Luna je v znamenju Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje. Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja.

Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Optimist razglaša, da živimo v najboljšem od vseh možnih svetov, pesimist pa se boji, da je to res.

James Branch Cabell

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Alexander Hamilton, ameriški državnik
  • John Alexander Macdonald, kanadski predsednik vlade
  • William James, ameriški psiholog in filozof
  • Mary J. Blige, ameriška pevka
  • Rod Taylor, avstralski filmski igralec

Na današnji dan je bila ustanovljena Slovenska demokratična zveza. Izbruhnil je vulkan Etna. Rodil se je Gregor Čušin, slovenski igralec in Anton Makovic, slovenski zdravnik. Umrl je Jože Pučnik, slovenski politik in sociolog in Ivan Vavpotič, slovenski slikar.

Kaj je tisto, kar vas bo danes navdihovalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo navdihovala uspešnost na področju kariere.

Katera astro znamenja se boste danes podala v realizacijo svojih načrtov in ciljev?

V realizacijo načrtov in ciljev se boste podali rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: NAVEZANOST JE DOKAZ, DA JE LJUBEZEN ŽIVA ali ASTRO ZNAMENJA, KI BI SE JIM BILO V 2023 SMISELNO IZOGNITI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pozorni bodite popoldne, ko luna prehaja v devico na to, da se stres ne kopiči v vas in da ste po najboljših možnih močeh zadovoljni sami s sabo. Bodite tudi bolj prilagodljivi, lažje vam bo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pričakujte manjša, vendar zanimiva presenečenja. Prijatelji vam bodo prisluhnili in skupaj bosta poiskala rešitev še tako zapletene situacije. Izkoristili boste ugodno priložnost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kar se tiče ljubezenskih zadev se boste končno odločili, kaj si v resnici sploh želite. Naredite nekaj več za svoje zdravje, gibajte se in razmislite o tem, ali se zdravo prehranjujete.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi stresa in obveznosti se lahko nepričakovano pojavijo manjše težavice povezane z zobmi in glavo, ki jih boste rešili v kolikor si boste znali vzeti čas za pravi počitek.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Za ponosne leve bo dan na poslovnem področju zelo uspešen. Polni boste iniciativ, novih planov in želje po uspešnih aktivnostih. Veliko se boste ukvarjali tudi s financami.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Želeli boste delovati marljivo in organizirano vendar vam tempo sodelavcev ne bo preveč naklonjen. Nove zamisli prinašajo v ozadju svojevrsten uspeh in dober občutek.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na čustvenem področju boste končno zadovoljni in polni hrepenenja. Povsod kjer se bo kaj zanimivega dogajalo boste prisotni z nasmeškom na obrazu. Odprite se lepim priložnostim.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Določene zadeve boste morali na vsak način izpeljati, kar vam lahko povzroči manjši glavobol. Zlahka boste na področju odnosov navezovali stike, ter se pogovarjali o različnih tematikah.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ves čas se boste v mislih spraševali, ali ste na pravi poti. Previdni bodite, saj vas bodo določeni ljudje s svojim obnašanjem večkrat prisilili v nepremišljeno akcijo ali dejanje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čisto naključno lahko srečate zelo zanimivo osebo in naletite na osvajanje. Sodelavec vam bo z veseljem nakazal, kako bi se on lotil vaše težave. Čas je da tudi vi prisluhnete.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Položaj bo težaven, a pomembno bo, da se bo dogajanje počasi z vztrajnimi prijemi pomikalo v pravo smer. Ugotovili boste, da vaše težave niso niti polovico tako resne, kot je kazalo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dogajanje glede finančnega stanja se bo z zanimivo novico obrnilo v pozitivno smer, zato bodo skrbi odveč. Z veliko bojevitostjo se boste podali v reševanje določenih vzorcev.

Vas zanima: KAJ TVORI NAŠ OSEBNOSTNI TIP? ali ČESA NAS LAHKO NAUČI LJUBEZEN?