Dnevni horoskop za sredo 10. maja 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 10. maja 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 10. maja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za sredo 10. maja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Razbremenjenost vas vodi k novim ciljem naproti, ne pozabite se poglobiti in šele nato odreagirati.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pravočasno poiščite rešitve, posebno glede določenih rutinskih nalog in podatkov. Tisto, kar že poznate, pa opravite brez vprašanj.

Horoskop
Luna je v znamenju Kozoroga

Luna je v znamenju Kozoroga

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve.

Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven. Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

GUBE DOBI VSAK, VPRAŠANJE JE LE, KDAJ?

Danes praznuje Linda Evangelista: Astro profil

Soncem v biku je Lindina volja zelo intenzivna, ona pa strpna in potrpežljiva. Uživa v dobri hrani, družbi in urejenem domačem okolju. Deluje vztrajno in premišljeno, tveganje prepušča drugim. Kakor živi, je zanjo popolno, torej ne razume, zakaj bi morala spreminjati stvari.

Luno v znamenju device Linda deluje ponižno, prilagodljivo, tiho in previdno. Samodisciplina ji pomaga, da ustvarja vtis predanosti in ljubeznivosti. Svojo energijo odlično sprošča s plesanjem in glasbo, kjer je zelo nadarjena. Ko se v njenem življenju zgodi kaj nepredvidljivega, Linde to ne vrže iz tira in ona umirjeno nadaljuje svojo začrtano pot. Venera v biku nakazuje da se v odnosih težko sprosti. Označujeta jo ljubeznivost in vdanost.

Srečna je pot, če je ljubezen vodnik … Treba je samo prijazne besede in prijaznega pogleda in ozdravljena je vsaka bolezen in vsaka žalost je pri kraju.

Ivan Cankar

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Cankar, slovenski pisatelj, pesnik, dramatik
  • Merlene Ottey, jamajško-slovenska atletinja
  • Paul David Hewson – Bono Vox, irski pevec
  • Anej Lovrečič, slovenski nogometaš
  • Princ Charles Luksemburški, luksemburški princ

Na današnji dan prva slovenska povojna vlada pride iz Ajdovščine v Ljubljano. Winston Churchill postane britanski predsednik vlade. Na Danskem je potekal 59. izbor Pesmi Evrovizije 2014, na katerem slavi Avstrija. Rodil se je Tapio Räisänen, finski smučarski skakalec in Katja Seizinger, nemška alpska smučarka. Umrl je Jože Babič slovenski igralec, režiser in Ida Kravanja – Ita Rina, slovenska filmska igralka.

Kaj lahko pričakujete na področju kariere in denarja?

Dnevni horoskop napoveduje, da lahko pričakujete dobro motivacijo, vztrajnost in uspešne odločitve.

Katera znamenja zodiaka si boste znala danes vzeti čas zase?

V današnjem dnevu si boste znali vzeti čas zase rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: MORALNA NAČELA IN NJIHOV POMEN ali ASTRO ZNAMENJA, KI SO SPOSOBNA ZNOVA ZAUPATI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Sprejmite s pomočjo lune v kozorogu dejstvo, da če boste začeli drugače razmišljati in delovati, vam bo to prineslo večji uspeh. Pomaga vam lahko nekdo, ki vam bo na zanimiv način namignil, kaj lahko storite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ljubezen počasi pronica v misli, tega se zavedate, čeprav ste nezaupljivi, saj ste se že večkrat opekli. Čim prej se morate znebiti starega načina razmišljanja, čeprav je to nekaj, kar je težko.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V službi bi morali nekoliko popustiti in dovoliti tudi sodelavcem, ki niso tako iznajdljivi kot vi, da izrazijo svoje stališče. Vse kar se bo dogajalo bo lahkotno in bolj razigrano.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čustva vas bodo zapeljala v napačno smer, saj ste od nekoga pričakovali bolj pozitiven odziv. Na vsak način se boste želeli pogovoriti z osebo, ki vam še vedno hodi po mislih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prepričljivo boste zagovarjali svoje cilje in zahteve, vse pa bo odvisno od dobre pripravljenosti in uspešnega delovanja. Ostanite na trdnih tleh in se potrudite po najboljših močeh.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ob živce vas lahko spravi dolgo razglabljanje o tem, kdo ima prav in kdo nima. V osebnih odnosih ne boste najbolj sproščeni in luna v kozorogu bo tista, ki bo vse skupaj še zaostrila.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav ste v zadnjih dneh glede nečesa že skoraj obupali, lahko sedaj, ko se bo luna nahajala v kozorogu pričakujete bolj učinkovito rešitev. Upoštevati svoj razum, bo najboljša rešitev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi energije lune v kozorogu boste zadržani, zato ne boste sposobni spregledati nečesa, kar se skriva med vrsticami. Prihajajo dobre novice, povezane s področjem ljubezni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V čustvenih odnosih preveč razmišljate, medtem, ko so vse skupaj odvija v napačni smeri. Prehitro se spuščate v dvoboje, kar ni najboljše, saj s tem podajate roke stresu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zmotilo vas bo, da se morate osredotočiti le na eno zadevo, kljub temu boste vse skupaj znali sprejeti na takšen način, da se vam obetajo čez nekaj časa odlični rezultati.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar ne računajte preveč na nekoga, ki vam je obljubil sodelovanje in pomoč, saj lahko pride do razočaranja. Ljubezenski dogodki, ki bodo sledili proti večeru vas bodo razbremenili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prihaja nekaj dvomov v zvezi s tistim, kar še ni rešeno v pravi smeri. Ker tokrat ne boste pripravljeni na branje med vrsticami, boste nekoliko nervozni ter v druži neprilagodljivi.

Vas zanima: NAJ VAS PRETEKLOST NE UMIKA OD SEDANJOSTI ali NAJ VAS OBDOBJE RETROGRADNEGA PLUTONA PREBUDI