Dnevni horoskop za soboto 6. maja 2023

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop za soboto 6. maja 2023

Dnevni horoskop za danes, sobota 6. maja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za soboto 6. maja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes bo za vas pomembna samo čista stvarnost, saj se sanjarjenji, iluzijami, in neuresničljivimi željami ne boste ukvarjali.

Horoskop nasvet za današnji dan: Energije današnjega dne povečujejo pozitivne vsebine ega in potrjujejo vašo identiteto v pravi smeri.

Dnevni horoskop
Luna preide v znamenje Strelca

Danes ob 22:04 uri Luna preide v znamenje Strelca

Skozi dan z Luno v znamenju Škorpijona, vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Varujte se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično. Priporočljiv je sadno zelenjavni dan, da napolnite telo z vitamini.

Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo.

Če se boste zbudili slabe volje ali potrti, si oblecite žive barve, rumeno ali oranžno. Izberite oblačila temno rdeče, modre, vijoličaste ali črne barve in to bo vaša zmagovalna kombinacija če želite zaživeti s polno paro samozavesti. Barvanju, striženju in drugim posegom na laseh se tokrat odpovejte. Čas je ugoden za obisk frizerja le v primeru, če imate željo po konkretni preobrazbi. Vaša koža bo hrepenela po sadnih in ostalih naravnih maskah, zato ji privoščite več razvajanja.

Danes praznuje Goran Dragić: Astro profil

Goranovo Sonce se nahaja v znamenju bika, zato je njegova volja zelo intenzivna, je izjemno šarmanten, strpen in potrpežljiv. Uživa v dobri hrani, družbi in urejenem domačem okolju. Umetnost ali razvade so na vrhu njegovih zanimanj. Praktičnost in udobje sta pomembna zanj. Samo zato, ker se na prvi pogled zdi, da ni občutljiv, ne pomeni, da ni sposoben globokih čustev. Če se v njem nabere preveč frustracij, ki se lahko pojavijo zlasti pri napadih ekstremne trmoglavosti, ima lahko težave z mirnim reševanjem teh čustev.

Goranova Luna se nahaja v ovnu, zato vedno verjame in zaupa vase, s svojimi dinamičnim pristopom bo vedno ambiciozno zakorakal proti cilju. Kvadrat med Luno in Marsom nakazuje, da mu pogum in bojni duh omogočata konkurenčnost in zmagoslavje, kar je zanj zelo pomembno.

NAUČITE SE POVEZATI SE Z NARAVO

Danes praznuje Tjaša Železnik: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v 9. Hiši Bika. Vodi jo neustavljiva želja po širjenju meja in svojih možnosti. Je večni optimist, ki se z največjim navdušenjem poda v nove pustolovščine. Privlačijo jo potovanja, študij, daljni kraji, filozofija in vse drugo, kar ji pomaga pridobiti nova spoznanja.

Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju Škorpijona v 4. Hiši. Krasita jo otroški šarm in brezmejna radovednost. Je rojena spogledljivka in se bo vedno trudila narediti vtis na ljudi, ki so ji všeč. Njen nedolžni šarm je lahko zelo nalezljiv, res pa je, da se včasih obnaša mladostno, ki želi po vsej sili dobiti tisto, kar si je zamislila. Je spontana, energična, nestrpna in strastna, kar pomeni, da življenje zajema s polno žlico in je v svojem delovanju zelo intenzivna.

Prvi človek, ki je nasprotnika zadel z žalitvijo namesto s kamnom, je bil začetnik civilizacije.

Sigmund Freud

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

Andrej Šuster Drabosnjak, slovenski pesnik, pisatelj
Theodore Harold White, ameriški pisatelj
Tony Blair, britanski predsednik vlade
George Clooney, ameriški filmski igralec
Goran Dragič, slovenski košarkar

Na današnji dan prizadene hud potres Furlanijo in Posočje, rodil se je avstrijski nevrolog in oče psihoanalize Sigmund Freud. Rojen je bil prav tako nekdanji alpski smučar Matjaž Vrhovnik.

Kaj je tisto, kar vas lahko danes vznemiri?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko vznemirijo počasnost, površnost in zaletavost.

Katera znamenja zodiaka bodo danes najbolj skrbna in sočutna?

Najbolj skrbni in sočutni boste rojeni v znamenju bika, leva in vodnarja.

Preberite tudi: Mesečni horoskop MAJ 2023 ali IZOGNITE SE PASTI ODVISNOSTI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ker boste polni energije, je priporočljivo, da se čim prej usmerite v nove začetke, ki vam bodo pisani na kožo. Poskusite skozi dan, ko bo luna še v škorpijonu uporabiti drugačno taktiko.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Misli in čustva vam uhajajo k določeni osebi, vendar nimate dovolj poguma, da bi jo poklicali. Če imate namen izdati prijateljevo skrivnost, se to ne bo ravno dobro končalo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Potrebujete več pozornosti kot običajno, zato pojdite v družbo in klepetajte o svojih podvigih. Bolj pozorni pa bodite tudi na finančno področje, saj se vam denarnica tanjša.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Previdnost v odnosih bo dobrodošla, saj vas bo nekdo ves čas preizkušal in opazoval kako se odzivate ob pomembnih tematikah. Ne zapirajte se več vase, saj nimate konkretnih razlogov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dobro se boste počutili, saj vas spremlja moč, ki ste jo dobili preko svojih pozitivno usmerjenih zaznav. Ne pozabite zvečer, ko luna prehaja v strelca odgovoriti osebi, ki čaka na vaš odziv.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pričakujete naporen dan, saj se boste komaj prebijali skozi zadeve, ki vas bodo dušile. Nekdo od bližnjih vas glede zadeve, ki je za vas pomembna ne bo razumel, zato se lahko pojavi konflikt.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Doživeli boste presenečenje, zato lahko brez slabe vesti ugasnete telefon in se predate dobri družbi. Na ljubezenskem področju ne bi smeli tako dolgo oklevati, saj se priložnost počasi umika.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če boste postavili vprašanje, boste dobili konkreten in koristen odgovor. Pazite le, da vam po soočenju ne bodo prehitro zrasla krila, ter da ne boste zadev preveč razlagali naokoli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dela bo veliko, kar vam bo po eni strani všeč, po drugi strani pa ste preutrujeni, da bi se ukvarjali z napornimi podvigi. Če vam nekaj še ni jasno, vsekakor vprašajte, ne bodite tako zelo ponosni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Željo imate, da bi ostali samostojni, toda glede določenih zadev se vseeno morate posvetovati. Tokrat se boste zelo hitro odločali, morda celo nekoliko prehitro, ker se vam bo priložnost, ki je na vidiku zdela mikavna.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Previdno, posebno s tistimi, ki jim ne zaupate najbolj. Pazite, kaj boste nekomu povedali, ter pravočasno preverite račune in zadeve, s katerimi zaostajate, saj vas že močno obremenjujejo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne morete rešiti vsega naenkrat, zato si svoje cilje in želje nanizajte v pravem vrstnem redu. Ne odlašajte s pogovorom, preko katerega boste prišli v domačem okolju do zanimivih informacij.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2023 ali NAJ VAS OBDOBJE RETROGRADNEGA PLUTONA PREBUDI