Dnevni horoskop za soboto 6. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 6. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, soboto 6. januarja 2024

Predviden čas branja 5 minut

Dnevni horoskop za soboto 6. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Naredite nekaj zase ter za svoje telo. Začnite z dieto ali s telovadnimi vajami, ali pa vsaj uredite in pospravite svojo garderobo. Začutili boste razbremenitev.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ljubezenska čustva bodo stabilna, vi pa močno prepričani vase.

Horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Danes boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano. Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen.

Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje.

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Anton Bajec, slovenski jezikoslovec
  • Miha Maleš, slovenski slikar
  • Alan Watts, angleški pisatelj, filozof
  • Adriano Celentano, italijanski pevec in igralec
  • Malcolm Young, avstralski glasbenik (AC/DC)

Na današnji dan Anton Martin Slomšek vloži prošnjo za ustanovitev Društva za izdajanje dobrih ljudskih knjig v slovenskem jeziku. Rodil se je Janoš Županek, slovenski pisatelj na Madžarskem in Aleksander Nikolajevič Skrjabin, ruski skladatelj, pianist. Rodil se je tudi britanski igralec Rowan Atkinson, znan predvsem kot Mr. Bean. Umrl je Slavko Pengov, slovenski slikar in Anton Ocvirk, slovenski zgodovinar.

Darila otroci pozabijo, dobrote nikoli!

Ljudski pregovor
Kaj je tisto, kar vas bo danes najbolj navdihnilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj navdihnile ljubezenske dogodivščine.

Katera znamenja zodiaka se boste danes posvetila urejanju doma?

Urejanju doma se boste danes posvečali rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop JANUAR 2024 ali KAJ PRINAŠA OBDOBJE SONCA V KOZOROGU?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Trdo boste morali delati in se boriti, da dosežete maksimalno korist tam, kjer so drugi že obupali. Samski se boste navduševali za vse, česar še niste poskusili. Vztrajni pa žal ne boste.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Posebni osebi boste s takšno milino pihali na srce, da se bo navsezadnje odzvala. Dovolj prepričljivi boste, zato bo vse skupaj polepšalo dan in vas popeljalo v sanjarjenje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Izkazalo se bo, da je bila določena odločitev pravilna. Tokrat se boste več ukvarjali sami s sabo, ter s čustvi, ki so povezana s preteklostjo, ampak se boste pozanimali, kje se kaj dogaja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Priznali si boste, da imate v sebi ogromno energije, ter da ne potrebuje priznanja drugih. Bolj težko se boste zadrževali v skupini, saj bodo osebne misli drugače naravnane.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Preverite, ali ste shranili vse, kar potrebujete. Ne zavrnite predlogov, izkoristite vse, kar se vam z energijo lune v znamenju strelca ponuja in vam lahko vse skupaj še olajša.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pričenja se ugodno obdobje, v katerem boste imeli možnost novih začetkov. Nikar pa se preveč na hitro ne odločajte, saj boste imeli na trenutke nadeta rožnata očala.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikar se ne skrivajte v ozadju, saj prihaja z energijo lune v škorpijonu prijetna možnost, da se izpostavite. Kmalu se bo počutje izboljšalo in boste spet z veseljem opravljali obveznosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z nasmeškom na obrazu boste potrdili situacijo, ki ste jo že dolgo načrtovali. Energija vašega znamenja vas bo na čustvenem področju sicer bodrila k spremembam, vendar boste povabila bolj čakali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ker se boste obnašali zelo neodgovorno, to nekomu v vaši bližini ne bo všeč. Če se ne boste ustavili, lahko pričakujete tudi resen prepir. Nikar se ne zagovarjajte, da niste nič krivi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vašo energijo bodo želijo izkoristiti tisti, ki bodo zaslutili vašo neodločnost. Mogoče se bodo pojavile tudi nove možnosti glede dogovorov. Če boste sklepali kompromis, bodite premišljeni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sprejmite pomoč, ki vam jo ponujajo prijatelji, saj tako dobre priložnosti dolgo več ne boste deležni. V sebi boste čutili da prihaja čas za večje spremembe na področju ljubezni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Občutek za svobodo in neodvisnost vam bo pomagal, da se boste zavedali svojega bivanja in predvsem, da se ne boste preveč obremenjevali. Prebudila vas bo tudi zanimiva gesta.

Vas zanima: NE POZABITE NA ZDRAVJE IN VITALNOST ali V KATEREM ASTRO ZNAMENJU STE ROJENE KRALJICE KUHINJE?