Dnevni horoskop za soboto 4. marca 2023

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 4. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, sobota 4. marca 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 4. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes prihaja v vaše naročje impulzivnost, ki jo spretno izkoristite na družinskem področju v svoj prid. Kritike vas ne bodo zanimale.

Horoskop nasvet za današnji dan: Svoje odločitve lahko danes nekoliko prilagodite in odkrili boste, da lahko dogajanje okrog sebe zaznate v povsem novi luči.

Horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv. Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati.

So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost.

Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre. Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Janez Strnad, slovenski fizik, popularizator naravoslovja
  • Jim Clark, škotski avtomobilistični dirkač Formule 1
  • Jason Newsted, ameriški nekdanji bassist iz Metallice
  • Kyriakos Mitsotakis, grški politik
  • Igor Štamulak, slovenski dramski igralec

Na današnji dan Ernest Hemingway dokonča novelo Starec in morje. Ustanovljen je bil nogometni klub Crvena zvezda. Franklin Roosevelt postane predsednik Združenih držav Amerike in napove program New Deal. Angleška kraljica Elizabeta II. je imenovala za viteza igralca Charlieja Chaplina. Rodil se je Josip Murn – Aleksandrov, slovenski pesnik in Josip Jurčič, slovenski pisatelj. Umrl je Konrad Žilnik, narodni heroj in Robert Henry Dicke, ameriški fizik, astrofizik, kozmolog.

Bodi videti šibek, ko si močen in močen, ko si šibek.

Sun Tzu
Katera astro znamenja boste danes hrepenela po lepih komplimentih?

V današnjem dnevu boste hrepeneli po lepih komplimentih rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in device.

Na kaj bi morali biti danes še posebej pozorni?

Dnevni horoskop napoveduje površnost in nerodnost, zato se izognite preciznim opravilom in pretiranemu hitenju.

Preberite tudi: Mesečni horoskop MAREC 2023 ali HOROSKOP: SE VAM ZDI ŽIVLJENJE VEČKRAT NEPOŠTENO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Lahko ste mirni, saj boste z luno v levu znali razigrano slediti pozitivnim reakcijam. Čas je primeren za akcijo in prijetne premike, tokrat ne bo prostora za jezo, agresijo in pomilovanje.




Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Za uspešne in predvsem skladne odnose v domačem okolju se bo potrebno potruditi. Ko popuščate zahtevam ste vedno bolj napeti, zato se nikar ne podajte v nezadovoljstvo.




Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čustveno boste za druge delovali šibki, saj obljubljate in ničesar ne znate spremeniti. Morda boste zopet premalo pozorni na nekaj, kar vam želi nekdo od bližnjih dopovedati.




Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne boste več vedeli kaj storiti glede osebe, ki vam v mislih ne da miru. Začnite počasi in napredujte z iskrenostjo, ki prinaša dobre rešitve. Prijaznosti pa nikar ne poskušajte hliniti.




Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Niste najbolj trdni, toda vseeno si želite pustiti svoj pečat. Največ energije boste danes namenili tistim, ki vas bodo pripravljeni poslušati. Preko malenkosti, poskusite uvideti celotno sliko.




Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Praktična energija vas bo usmerila, da boste videi kaj vse lahko storite, kar vas bo popeljalo v napredek. Z nekom zelo podobno razmišljata, česar morda ne kažeta na prvi vtis.




Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prepričani boste, da se morate izkazati s kakšno izvirno idejo, da ne bodo smatrali, da ste dolgočasni. Nočete pa prehitro odpustiti, kar je glede na vašo situacijo samoumevno.




Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V družini se potrudite, da boste z energijo lune v levu posvetili dovolj pozornosti vsem, posebno mlajšim, ki bodo razpoloženi za igro. Priporočljivo je, da se umaknete od zapletov, saj lahko naredite škodo sami sebi.




Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Opravite čim prej obveznosti, ki vas čakajo, in ne obrekujte, saj bodo besede hitro prišle naokoli. Poskusite popraviti vsaj nekaj domačih zadev, ter si omogočite sprostitev.




Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Preveč ste nepremišljeni in naivni, zato ne bodite presenečeni, če boste ostali brez podpore družinskih članov. Zelo je pomembno, kakšne odnose gradite, saj boste še dolgo obdani z njimi.




Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dogajanje v domačem krogu potrebuje osvežitev. Zapadli ste v rutino in zaradi tega vse težje najdete dober razlog, da delujete z veseljem. Vzemite si nekaj časa za počitek.




Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Luna v levu dviguje ego, zato pazite, kako boste nekomu nekaj povedali, saj škode kasneje ne boste mogli več popraviti. Poskusite se nekomu enkrat za spremembo malce bolj prilagoditi.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAREC 2023 ali BOLJ SE BOSTE SPREJEMALI, VEČJE BO VAŠE SAMOSPOŠTOVANJE