Dnevni horoskop za soboto 30. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 30. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, soboto 30. decembra 2023

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za soboto 30. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaželite si dobro in zgodilo se vam bo nekaj nenavadnega, kar vas bo presenetilo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne iščite bližnjic, saj bi se lahko hitro znašli v napačni poziciji.

Horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija bo danes obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko spreobrnejo v užaljenost.

V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem. Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore.

Danes praznuje Lina Kuduzović: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju kozoroga. Odlikujejo jo poštenost, rezerviranost, previdnost, čast in zelo močna volja. Globoko v sebi skriva noto ambicioznosti in številne možnosti ter z veseljem prevzema odgovornost. Sposobna je delovati na področju sociale. Nikoli se ne izogne dolžnostim ter obveznostim, zato je zanesljiva in zvesta.

Luno ima v znamenju škorpijona. Strastni, čustven naboj najraje izraža z glasbo in plesom, kjer so ji na kožo pisani živahni in hitri ritmi. Risanje in slikanje jo pritegne, ko je v duši prazna ali žalostna, takrat lahko ustvari čudovite unikatne izdelke.

Danes praznuje Tiger Woods: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v prvi dekadi Kozoroga v 10. Hiši. Je zveste, a tudi zelo skeptične in nezaupljive narave, črnogledega in večno nezadovoljnega značaja. Otresti se mora pohlepa, težnje po moči in gospodovalnosti, zavisti in egoizma. Umiriti mora tudi svojo pretirano zahtevnost, ki mu preprečuje srečo na ljubezenskem področju.

Luna v znamenju Strelca v 9. Hiši mu podarja spontanost in privlačnost. Razvijati bi moral nežnost, toplino, sočutje, razumevanje in odpuščanje, svojo energijo pa lahko zelo koristno usmeri v konstruktivne ideje in nenavadne cilje, ki mu vsekakor prinašajo tudi dobiček. Venera v znamenju Škorpijona, je tisa, ki mu vliva veliko mero strasti in prodornosti.

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Bruno Parma, slovenski šahist
  • Janko Prunk, slovenski zgodovinar
  • Lučka Počkaj, slovenska gledališka in filmska igralka
  • Ināra Mūrniece, latvijska političarka in novinarka
  • Meredith Monroe, ameriška igralka

Na današnji dan slovenska vlada izda odločbo o ustanovitvi Slovenske filharmonije. Rodil se je John Norris Bahcall, ameriški astronom, astrofizik in Ramana Maharši, indijski filozof in vedantin. Umrl je Romain Rolland, francoski pisatelj, nobelovec in Sofija Nassavska, švedska kraljica.

Energija uma je bistvo življenja.

Aristotel
Kaj vam bo v današnjem dnevu največ pomenilo?

Danes vam bo največ pomenilo, da ste obdani z ljubeznijo, toplino in sočutjem.

Katera astro znamenja boste na področju čustev doživela presenečenje?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na področju čustev najbolj presenečeni rojeni v znamenju rib, dvojčka in tehtnice.

Preberite tudi: VENERA V STRELCU BO POSKRBELA ZA ZABAVEN ZAKLJUČEK IN SPONTAN ZAČETEK LETA ali OVEN: OBŠIRNI LETNI HOROSKOP 2024

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Niste še pripravljeni odgovoriti osebi, ki od vas pričakuje določene usluge. Marsikaj se je spremenilo, zato to tudi razložite, da se ne bodo po nepotrebnem kopičili razni nesporazumi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj informacij bo krožilo in tudi govorice o vas vam utegnejo priti na uho, kar vas bo razžalostilo. Bodite z energijo lune v levu bolj samozavestni in glejte, da se ne ujamete v razne neresničnosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj napetosti se lahko prebudi v domačem krogu, ker bo vsak samozavestno zagovarjal svoje stališče. Na zoprno vprašanje boste odgovorili, vendar zelo dvoumno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Najbolj moteče za vas, ki boste polni energije za akcijo bo, da vsi le govorijo, a ne storijo ničesar, da bi se zadeve na področju družine, v katere ste vsi vključeni premaknile.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Razpoloženi boste za družabne igre in druženja, potrebujete le nekoga, ki bo imel čas, da se vam pridruži. V zadnjem hipu se boste odločili, kako naj bi ravnali v situaciji, ki je nejasna in za vas nova.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Priznali si boste, da ste pred kratkim pretiravali, zdaj pa ste se z vsem skupaj pripravljeni soočiti. Poiskali si boste in tudi našli priložnost, da se izborite za svoje pravice.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prisluhnite sebi, svojim potrebam, željam, in si dovolite, da energija, ki jo prebuja luna v znamenju leva sproščeno usmerja misli in delovanje. Nikar ne imejte slabe vesti, če se boste odločili za počitek.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekomu bi radi razložili svoje mnenje glede pomembne odločitve, vendar ga očitno še ne morete prepričati. Morda si nista tako zelo podobna, kot ste bili še pred kratkim prepričani.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Bolj sočutni boste, veliko boste razmišljali in govorili o tem, da je treba nekaj spremeniti. Ne bo dobro preveč hiteti, pomembno bo, da postavite trdne temelje in da prisluhnete sebi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V družinskem okolju se boste z energijo lune v znamenju leva izkazali, posebno če popravljate nekaj napak, ki so povezane z odnosi v preteklosti. Nikar ne drezajte preveč v nekaj temnega.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zadnje dni preveč čakate in upate, da se bodo sporne zadeve kar same razpletle, kar se verjetno ne bo zgodilo. Zvečer lahko končno razkrijete, kako se počutite in kaj je tisto, kar vam veliko pomeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prijatelji vas bodo bodrili na vsakem koraku, zato vam nikakor ne bo dolgčas. Določena srečanja se lahko spontano razvijejo v zanimivo zabavo, saj luna v levu prinaša sproščenost.

Vas zanima: NAJBOLJŠI LJUBIMCI ZODIAKA SO MOŠKI, ROJENI ali KAJ PRINAŠA OBDOBJE SONCA V KOZOROGU?