Dnevni horoskop za soboto 29. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 29. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, soboto 29. julija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 29. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Samospoštovanje v veliki meri določa količino samokontrole. To je sinonim za vašo srečo. Če nimate dobrega odnosa s sabo, kako ga boste potem imeli z drugimi, zato razmislite danes o svoji pravi vrednosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Integriteta, odkritost in zrelost so osnovne karakteristike, vam lahko danes pomagajo pri pravilnem komuniciranju in izražanju čustev. Ljudje brez samokontrole ne poslušajo, oziroma poslušajo neučinkovito.

Horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja.

Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali. Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Življenje ni narejeno iz želja, temveč iz dejanj vsakogar izmed nas.

Paulo Coelho

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2023

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Števan Kühar, slovenski pisatelj
  • Sigmund Romberg, madžarski skladatelj
  • Isidor Isaac Rabi, ameriški fizik
  • Jean Baudrillard, francoski filozof
  • Fernando Alonso, španski dirkač formule ena

Na današnji dan britanski princ Charles se poroči z Diano Spencer. Ustanovljena mednarodna agencija za atomsko energijo IAEA. Ameriški Kongres ustanovi NASO. Lino Lacedelli in Achille Compagnoni kot prva človeka priplezata na K2. Robert Baden-Powell ustanovi gibanje skavtov. Rodil se je Ivan Konstantinovič Ajvazovski, armensko-ruski slikar in Ján Kollár, slovaški pesnik. Umrl je Oliver Dragojević, hrvaški pevec in Tine Lesjak, slovenski harmonikar. Umrl je tudi Vincent van Gogh, eden najpomembnejših slikarjev v zgodovini evropskega slikarstva.

Težko življenje človeka namuči, ampak tudi nauči: nikomur se ne posmehuj, nikomur ne sodi, ne stori nikomur zla, nikoli nikomur ne škoduj in vedno pomagaj.

Oliver Dragojević
Katera znamenja zodiaka se boste težje sprostila v ljubezenskih odnosih?

Težko se boste v odnosih sprostili rojeni v vodnih znamenjih. 

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj pogumna in prodorna?

Danes boste najbolj pogumni in prodorni rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: BUČNO OLJE IN VSE NJEGOVE PREDNOSTI in ANASTAZIJA JE RAZPETA MED MOŽEM IN POMOČJO BRATU

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poskušali boste zmagati na vseh področjih, vendar ne bodite presenečeni, če se bo tik pred zdajci vse skupaj zakompliciralo. Z malo več taktike in dobre volje vam bo uspelo ohraniti optimizem.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekdo, ki vas bo zamoril z negativnimi opazkami vam naj ne vzame veselja, saj ste tokrat na določeno zadevo odlično pripravljeni. Vse kar je negativno, boste z lahkoto postavili na stranski tir.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ker boste z luno v strelcu navdušeni, presenetite bližnje s kakšno manjšo gesto. Na poti do nepričakovanega uspeha vas bo nekdo želel zmotiti, vendar neuspešno, saj boste vztrajali do konca.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Skrbi in obremenitve bodo odveč. Z veseljem boste zaključili zahtevni projekt, povezan z domačim okoljem. Počutje bo uravnovešeno in stabilno, tudi zvečer, ko si boste zaželeli strasti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Izredno tehtno boste sprejemali odločitve, predvsem tiste ki so povezane z bližnjimi. Izžarevali boste samozavest in dobro voljo, prav tako boste znali razvedriti žalostne in osamljene.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nikar ne hitite preveč in ne prehitevajte, pred vami je dovolj časa, da se lahko pravilno odločite. Zaupajte predvsem šestemu čutu, le tako tudi v prihodnjih dneh ne boste imeli težav.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na področju ljubezenskega življenja prehajate v obdobje večjih sprememb, ki so lahko dvomljivega značaja. Poglobite se v svet svojih pričakovanj in izluščite pravo bistvo, ki vodi v napredek.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poslušajte nasvet starejšega prijatelja, ki ima mnogo izkušenj, kar vam lahko veliko pomaga, da se pravilno odločite. V večernih urah, ko boste bolj umirjeni in željni nežnosti, prihaja več romantike.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Marsikaj bo v domačem okolju odvisno od vas, zato ne iščite vzrokov za prepir. Pasivnost se vam prav tako ne poda, zato se raje odločite za več razgibane komunikacije, s katero boste vse skupaj popestrili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Privoščite si čim več gibanja in sprehodov v naravi, saj čutite posledice čezmernega sedenja in nezdrave prehrane. Prebudite tudi svoje čute ter nekomu, ki vam veliko pomeni izpovejte svoja čustva.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Najbolj boste razpoloženi za potovanja in druženja. Tudi če boste samo raziskovali po spletu in razmišljali, kam bi se lahko v prihodnosti podali, se boste v trenutku boljše počutili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zalotili se boste, da vam misli uhajajo k stari ljubezni, ki je že zdavnaj za vami. Raje se usmerite v trenutno situacijo, ki prav tako zahteva soočenje. Poskrbite, da dobite odgovor na pomembno vprašanje.

Vas zanima: SPREJMITE TEŽAVE KOT DEL ŽIVLJENJA in MERKUR V DEVICI BO ODLIČNO ORODJE NA POTI K USPEHU