MERKUR V DEVICI BO ODLIČNO ORODJE NA POTI K USPEHU

Kaj vam prinaša obdobje Merkurja v znamenju device?
Kaj vam prinaša obdobje Merkurja v znamenju device?

Kaj vam prinaša obdobje Merkurja v znamenju device?

Predviden čas branja 4 minute

Merkur prehaja 28. julija v znamenje device in do 23. avgusta se bo gibal v direktni smeri. To je obdobje, v katerem boste več pozornosti namenili produktivnim odločitvam, govoru, mislim in procesom, ki vodijo k napredku. To je čas, ko analiziramo in se odločamo, kaj je koristno in kaj se nam zdi nepraktično. Merkur se počuti v znamenju device udobno in domače. Ukvarjanje s podrobnostmi bo ostalo naravno in enostavno. Paziti pa morate, da ne izgubite perspektive, ko se nahajate v podrobnostih. Gravitirali boste h koristnim informacijam, prav tako boste uživali v tem, da s svojim znanjem pomagate drugim.

To je čas konservativnega razmišljanja in močne težnje po dejstvih.

Čeprav vas bo vpliv spremljal kratek čas, vam v tem obdobju planetarna energija zagotavlja, da lahko naredite velik napredek pri iskanju praktičnih rešitev in ustvarjanju konstruktivnih sprememb. Vse skupaj bo temeljilo na učinkovitosti, čistosti in racionalizaciji. Lažje bo poiskati preproste, nezapletene rešitve ter odgovore. Zavedati se je potrebno možnosti, da se izražate na preveč stvaren način, tako zelo, da izpadete suhoparni, kritični ali nedomiselni. Nenegativna plat vpliva prinaša obsedenost z najslabšim možnim scenarijem in nenehne skrbi, ali je nekaj popolno ali ne.

Kaj vam prinaša obdobje Merkurja v znamenju device?

Ker boste tako osredotočeni na to, kar bi lahko izboljšali, lahko izgubite občutek glede vsega, kar je bilo morda v preteklosti narejeno pravilno.

Energija Merkurja se bo osredotočala na izboljšanje, samopomoč in samorefleksijo. Morda boste prišli do spoznanja, kako lahko postanete boljša različice samega sebe ter kako lahko izboljšate svojo osebnost in rutino, da se lahko približate svojim ciljem, ne glede na to, ali so povezani z delom, telesno pripravljenostjo, zdravjem ali odnosi.

Opazili boste, da je komunikacija z drugimi veliko bolj podrobna, previdna in natančna. Samozavedanje bo ključnega pomena, v vseh svojih pozitivnih in negativnih konotacijah. Nekateri boste ugotovili, da ste bolj kritični do drugih in sebe.

Težave bodo lažje rešljive, zato se jim nikar ne izogibajte

V ospredje stopa funkcija razločevanja, ki vam omogoča, da razlikujete, katere informacije so najbolj uporabne in relevantne in kako lahko s svojim znanjem pomagate drugim. Skratka, prebuja se pragmatičen in analitičen pristop do realnosti ter nagnjenost k kritičnemu razmišljanju. Če se soočate s težavami ali situacijami, ki zahtevajo natančno analizo boste sedaj stvari lažje razčlenili na podrobne segmente, kar vam bo omogočilo, da bodo zapletene zadeve videti bolj preproste.

Kaj vam prinaša obdobje Merkurja v znamenju device?

Kako bo Merkur v devici vpliva na astrološka znamenja?

Gibanje Merkurja za ognjena znamenja ne bo najbolj ugodno v zdravstvenem smislu. Bolj kot običajno se boste morali posvetiti področju zdravja ter narediti tisto, s čimer ste odlašali. Bolj se morate osredotočiti na zdravo prehranjevanje in redno vadbo. Zemeljska znamenja imate pred sabo številne možnosti in priložnosti da se izkažete, da se postavite v ospredje, ter da izboljšate stanje na področju financ.

Zračna znamenja se boste bolj kot običajno poglobila v finance in stroške. Prav tako se boste morali soočiti z izzivi na poklicnem področju, kar lahko povzroči stres in duševno izčrpanost. Težko se boste zbrali in brez pomoči sprejeli pravo odločitev. Meditacija bo odlično orodje za duševni mir in dobro počutje. Vodna znamenja se boste lažje usmerila v podrobnosti ter pomembne faktorje. Končno boste sposobni narediti pogumen korak na poti k uspehu.