Dnevni horoskop za soboto 27. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 27. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, soboto 27. januarja 2024

Predviden čas branja: 7 minut

Dnevni horoskop za soboto 27. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pri pogovorih boste odprti in direktni, zato si lahko obetate spremembe, predvsem na področju odnosov.

Horoskop nasvet za današnji dan: Brez slabe volje se boste lotili nečesa, kar vas je že nekaj časa obremenjevalo.

Horoskop
Luna preide v znamenje Device

Dopolda še pod vplivom Lune v znamenju Leva, prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni. Ahat, arneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje.

Zvečer, ko Luna preide v znamenje Device pa boste iskali kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko.

Več kot odličen večer za pričetek diete. Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več. Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna, s katero se boste prebudili tudi najbolj umirjeni. Siva in rjava barva vas bosta zaščitili pred negativnimi vplivi.

Sonce ima v drugi hiši Vodnarja, kar nakazuje da ji svoboda in spontanost ogromno pomenita. Navdihujejo jo sproščeni ljudje, ki so v njenem življenju nujno potrebni za njeno zadovoljstvo. Njen ascendent v Strelcu kaže na to, da je nemirne narave, uživa v svobodi in prebijanju meja, in je prijateljska, radodarna, avanturistična, intuitivna ter zelo odprta oseba.

Luna v sedmi hiši Raka ji podarja občutljivost, labilnost in nesigurnost. Težave so ji nakazane tudi v odnosih, če niso takšni, kot si jih ona želi ali zamisli. Močan vpliv ima Pluton v znamenju Device, ki jo usmerja k bolj analitičnemu razmišljanju in ji podarja notranjo moč. Sposobna se je znajti v vsaki situaciji, tudi tisti, ki od nje zahteva prilagajanje.

Sonce ima v znamenju Vodnarja, kar pomeni da je zabaven in prodoren moški, ki se znajde v vsaki situaciji. Predvsem ima povečan smisel za humor, njegove šale pa so večkrat tudi sarkastične narave. Najboljše se znajde v večji družbi, kjer želi imeti glavno vlogo. Je oseba, ki jo, ko stopi v prostor takoj opazimo, saj izžareva poseben šarm, s katerim zlahka osvoji nasproten spol.

Mars ima v znamenju Raka, kar nakazuje da je čustvena oseba, ki jo lahko hitro spravimo it tira, če ni vse tako, kot si zamisli. Čeprav deluje na zunaj zelo samozavestno, je globoko v sebi izredno ranljiv in občutljiv. V poslovnem svetu je poln raznih idej, vendar jih redko pripelje do konca, saj je poln raznih dvomov in svojih prepričanj. Na področju financ je vajen doslednega poslovanja in poštenosti, zato razni posli, ki zahtevajo tveganje niso primerni zanj.

Med prijatelji ne šteje tisto, kar je izgovorjeno, ampak tisto, česar ni treba izreči.

Albert Camus

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Edvard Kardelj, slovenski politik
  • Arne Næss, norveški filozof in ekolog
  • Nick Mason, britanski glasbenik (Pink Floyd)
  • Mihail Barišnikov, ruski plesalec
  • Marat Safin, ruski tenisač

Na današnji dan je več kot 60 držav podpisalo sporazum, s katerim so se zavzele za prepoved postavitve jedrskega orožja v vesolju. Rodil se je Isaac Roberts, britanski astronom in Édith Cresson, francoska predsednica vlade. Umrl je Jerome David Salinger, ameriški pisatelj in Nikica Kalogjera, hrvaški zdravnik in skladatelj. Prav tako je umrl francoski filmski igralec in komik Louis de Funes de Galarza, najbolj znan po vlogi policaja iz Saint Tropeza.

Katera astro znamenja boste danes težko delovala brez ljubezni in topline?

Danes boste težko delovali brez ljubezni in topline rojeni v zračnih znamenjih. 

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj občutljiva in razdražljiva?

Najbolj občutljivi in razdražljivi boste rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: KITAJSKI HOROSKOP 2024: PREVERITE, KAJ ČAKA VAŠE ZNAMENJE ali SANJE IMAJO RAZLIČEN POMEN

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

S skupnimi moči se boste v domačem okolju prebili do pomembne točke, ki obljublja v prihodnje boljše razumevanje. Govora bo tudi o finančnih zadevah, kar vas lahko malce obremeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dovolj imate prigovarjanja, ki vas že nekaj časa obkroža. Razočarani boste nad določenimi mnenji in težko se boste ob sarkastičnih pripombah na področju družinskih odnosov zbrali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Znali se boste postaviti zase in kljub oviram, ki se bodo pojavile diplomatsko izpeljati vse skupaj. Finančno področje vas bo tokrat nekoliko razočaralo in pustilo v dvomih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Že nekaj časa se sprašujete kje je vsa energija, ki vas je spremljala še pred kratkim. Notranja moč, ki jo skozi dan prebujala luna v levu vas vodi v prijetne situacije in prebuja dejstva.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

S pomočjo lune v svojem znamenju se boste skozi dan lažje prebili do kakšne koristne zadeve, ki bi vas malce navdihnila in razveselila. Nikar ne bodite na področju ljubezni tako zelo zmedeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V kolikor vas nekdo ne bo želel razumeti, se boste znali postaviti zase ter tudi argumentirati vse kar bo potrebno. Zaustavili se boste pri ljubezenskih zadevah, ki niso rešene.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zmanjkalo vam bo energije za težje delo, zato se boste za trenutek zaprli vase in skušali razmisliti katera pot bi lahko bila v prihodnosti za vašo naravo najbolj lahkotna.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne bo vam jasno kako glede pomembne situacije naprej in koga vprašati za podrobnosti. Skušajte se poglobiti v neverjetne zaznave, ki vas bodo po tihem spremljale.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zunanja podoba bo na vrhu prioritet, saj si boste močno želeli poudariti svojo lepoto. Ugodne vibracije vas bodo v domačem okolju prepričale, da skušate razumeti kaj je tisto, pri čemer bi morali nekomu pomagati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vaša razlaga bo vsebovala zgolj dejstva, zato vam bodo nenehno postavljali podvprašanja. Pričakujte več strinjanja kot nestrinjanja, kar vam bo zelo pisano na kožo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pričakujte močno osredotočenost ter takšne zamisli, ki vam lahko pomagajo, da se prebijete v ospredje in skušate bolj odločno ter bolj budno spremljati dogajanje v svoji okolici.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Skozi dan se boste usmerjali k družini in skupaj lahko pridete do pomembnih ugotovitev. Ne bodite presenečeni, če bodo zvečer, ko luna prehaja v devico nekateri do vas zelo zahtevni.

Vas zanima: PRIJATELJSKI ODNOSI IN PRIČAKOVANJA ali ŽENSKE, POSKRBITE ZA KVALITETNE ODNOSE