Dnevni horoskop za soboto 26. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 26. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 26. marca 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za soboto 26. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Tokrat ne bo nobene priložnosti za razpuščenost in težko se boste priklopili na sproščene energije. Ves čas se vam bodo prepletale pomembne malenkosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zelo ugoden čas, da se znebite nepotrebnih drobnarij, ter vzorcev, ki vam več ne služijo v pravem smislu. 

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Kozoroga

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. 

Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven. Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Danes praznuje Gregor Gruden: Astro profil

Venero v Biku je to moški, ki se v družinski vlogi odlično znajde in partnerico ceni ter razvaja. Sonce ima v znamenju Ovna, zato je pozitiven, vitalen, samozavesten, odločen, energičen, podjeten, aktiven, učinkovit, pogumen in samozadosten. Uživa v tekmovanju in lastni iniciativi. Je rojeni zmagovalec, ki lažje kot ostali pride do cilja. Suhoparne obveznosti ga utrujajo, ni se pripravljen dovolj žrtvovati in trdo delati, čeprav globoko v sebi ve, da je to nujno potrebno, če želi doseči svoje cilje.

Pripravljen je na kompromise, vendar le polovično, končne rešitve so čisto njegove, saj si ne dovoli, da ga kdo usmerja, čeprav bi bilo to včasih priporočljivo. Njegov Mars se nahaja v znamenju Leva, kar nakazuje na zelo trdno in karizmatično osebnost. Njegovi cilji so visoki, ima veliko vizijo in ni nikoli zadovoljen s sabo, razen, če lahko na kraljevski način doseže svoje cilje.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Janez Mencinger, slovenski pisatelj
  • Leonard Nimoy, ameriški igralec
  • Guccio Gucci, italijanski modni oblikovalec
  • Aleksandra Pivec, slovenska političarka
  • Keira Knightley, angleška igralka

Na današnji dan je na predsedniških volitvah v Rusiji zmagal Vladimir Vladimirovič Putin. Začel je veljati schengenski sporazum. Prične se operacija Zavezniška sila, napad zveze NATO na ZRJ. Rodil se je Adolf Hurwitz, nemški matematik in Thomas Lanier – Tennessee Williams, ameriški pisatelj, dramatik. Rodil se je tudi ameriški glasbenik, član skupine Aerosmith Steven Tyler in ameriška pevka in nekoč članica zasedbe Supremes Diana Ross. Umrl je eden največjih glasbenikov, nemški skladatelj Ludwig van Beethoven in Jovan Vesel Koseski, slovenski pesnik.

Bolje je trpeti zaradi resnice, kot pa biti nagrajen za laž.

Leonardo da Vinci
Kaj bi bilo danes najbolj priporočljivo početi?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo dan namenjen kakršnikoli organizaciji.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težje sprostila?

V današnjem dnevu se boste težje sprostili rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: POMLADNE PREOBRAZBE GLEDE NA ELEMENT, V KATEREM STE ROJENI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Želite si nekaj novega in boljšega, kar bi godilo vaši ambiciozni duši. Dolgo časa je trajalo, da so se stvari začele postavljati na svoje mesto, vendar kdor čaka tudi dočaka. Zadovoljni boste.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub luni v kozorogu prihaja naglica in imeli boste občutek, da ne morete postoriti vsega kar od vas pričakujejo. Na ljubezenskem področju si žal ne morete privoščiti improvizacije, raje izberite iskrenost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z veseljem boste odmislili nekaj, kar vam je že večkrat povzročilo preglavice. Prihaja novica, ki vas niti ne bo presenetila. Po tihem ste že dlje časa slutili, kaj se bo sedaj zgodilo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Doma boste čutili več podpore ter nežnosti in morda se boste celo vprašali, če to ni posledica vaše spremembe. Z veseljem se boste vključili v kakšno delo, ki vas bo dopolnjevalo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Družina bo zaplenila vso pozornost in ne bo vam žal za lepe trenutke, ki se vam obetajo. Dan boste preživeli v čudovitem vzdušju in na prvem mestu bo zagotovo sproščenost, ki jo boste delili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub luni v kozorogu boste sprostili določene blokade, ki vas omejujejo že dlje časa. Čeprav boste skozi dan utrujeni, si boste v mislih znali nanizati prave načrte za prihodnje dni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Naj se vam ne mudi s spremembami na družabnem področju. Prepustite se lenobnemu dogajanju in uživajte tam kjer se dobro počutite. V ljubezni se bo zaiskrilo, ko boste najmanj pričakovali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi hladne energije lune v kozorogu se ne boste preveč ukvarjali s svojimi mislimi, ki vas bodo vodile daleč nazaj. Če imate morda možnost, kakšno stvar popravite ali pa samo spremenite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prihaja kopica razlogov za dobro voljo. Pozabite na zadržanost in stroga pravila, ki vam jih narekujejo. Samski, poiščite novo priložnost, nekaj vam je očitno usojeno, zato se odločite brez strahu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če ste videli prejšnje dni veliko priložnosti, ste zdaj na vrsti za izpolnjevanje želja. Luna v vašem znamenju bo pričarala zadovoljstvo ter predvsem umirjenost s katero boste lažje delovali tudi doma.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne bo pravih priložnosti, da bi razširili svoja obzorja, zato bodite kar se da potrpežljivi. Pot do bistva bo vodila po številnih ovinkih, ki pa skrivajo v sebi tudi določene manjše napetosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kar bo v vas, boste oddajali tudi na zunaj in če vas bo kdo zaradi tega želel popravljati ali spremeniti, se ne pustite in ostanite dobro misleči. Prave stvari se bodo odvile, ko boste začeli verjeti vanje.

Vas zanima: ASTRO PROFIL ZNANIH: IGRALKA GORKA BERDEN