Dnevni horoskop za soboto 24. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 24. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, soboto 24. junija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za soboto 24. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Razmislite danes o tem, kaj ste do sedaj naredili za to da postanete kar želite postati in kaj ste v bodoče pripravljeni narediti za to.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pozitivno prepričanje je prvi korak proti cilju. Vaša dejanja bodo danes skladna z željami če boste zaupali v svoje sposobnosti.

Horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje.

Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu.

Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

Danes praznuje Nina Ivanič: Astro profil

Sonce se je ob Nininem rojstvu nahajalo v znamenju raka. Povezana je s plodnostjo, zelo težko se loči od vsega, zato rada zbira in hrani različne stvari in spomine. Premore močno razvito intuicijo, zato od daleč opazuje, ali je stvar, v katero se spušča, zanjo resnično varna. S svojim naslutenim svetom domišljije zna ustvariti sanjsko podobo. Je zelo dobra prijateljica, ki vedno drži besedo in se čuti odgovorne za vse, kar je obljubila ali izrekla.

Zna odpustiti krivično ravnanje, je strpna in idealistično usmerjena. Od moškega v razmerju zaradi pozicije Lune v znamenju raka pričakuje čutnost in veliko pozornosti, ki pa jo daje tudi sama. Njena Venera, ki se je ob rojstvu nahajala v znamenju dvojčkov ji podarja privlačnost, simpatičnost in ravnodušnost.

Če obstaja kaj, kar zares pripomore k uspehu v življenju, potem je to sposobnost potegniti uspeh iz poraza.

William Marston

POLETNI HOROSKOP: ASTRO VODNIK POMEMBNIH PRELOMNIC

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Boris Kalin, slovenski kipar
  • Janez Lapajne, slovenski filmski režiser
  • Denis Žvegelj, slovenski veslač
  • Sandi Čebular, slovenski košarkar
  • Lionel Messi, argentinski nogometaš

Na današnji dan slovenska skupščina določi sedanjo slovensko zastavo in grb. Prva ameriška astronavtka, Sally Kristen Ride, se vrne na Zemljo. Mednarodni olimpijski komite sklene, da bodo olimpijske igre vsaka štiri leta. Odprta je bila prva razstava Picassovih slik. Rodil se je Slavko Pengov, slovenski slikar in Julia Kristeva, bolgarsko-francoska filozofinja. Umrl je Alfred Fowler, angleški astronom in Duša Počkaj, slovenska gledališka in filmska igralka.

Kako boste danes delovali v medsebojnih odnosih?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste hrepeneli po iskrenosti in direktnosti, če do tega ne bo prišlo, se lahko pojavita trma in nezadovoljstvo.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj prilagodljiva in sočutna?

Najbolj prilagodljivi in sočutni boste rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: KATERO OSEBO IZBRATI ZA POTOVANJE GLEDE NA HOROSKOP? ali HOROSKOP: NAJBOLJŠI PRODAJALCI SO ROJENI V ZNAMENJU…

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Utrujenost ni le izgovor, resnično ste potrebni počitka, tudi zaradi določenih domačih, napornih obveznosti. V ljubezni boste preveč napeti, da bi se lahko popolnoma prepustili prijetnemu dogajanju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne boste se več želeli ukvarjati z več različnimi opravki, saj fizično niste dovolj močni tudi vznemirite se lahko hitreje kot običajno. Glede zahtevnejših zadev bi si morali poiskati pomoč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj, kar vas obremenjuje, se bo z luno v devici še bolj razbohotilo in vas prisililo da se ustavite ter o vsem skupaj bolj temeljito premislite. Ljubezen se prepleta s strastjo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Iskrenost bo zopet najboljša pot, saj ste oseba, ki mora čutiti, da lahko popolnoma zaupa. Na trenutke boste utrujeni, zato dobro premislite, kaj boste sprejeli in česa ne.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Raje preložite nekaj opravkov, ki bi vas lahko preveč izčrpali. Ponavljajo se vam podobne lekcije, ki jih boste z energijo lune v devici končno razumeli na pravi način.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Sprostite se in počakajte na pravi trenutek, saj se zadeve postopoma razpletajo. Vse boste izvedeli, ko bo napočil pravi čas. Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj bi lahko spremenili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z določeno osebo že nekaj časa hrepenita po urejanju situacije, zato nikar ne bodite tako trmasti in konfliktni. Vse skupaj vas bo obremenilo, saj si želite lepega in pristnega odnosa.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Za določene stvari bi se morali potruditi, vendar po ovinkih tokrat ne boste uspeli, saj bo energija lune v devici zahtevala od vas odgovorne in hkrati dosledne korake. Nikar pa ne izgubite rdeče niti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z luno v devici na področju čustev ne boste dovolj pogumni, zato boste skozi dan razmišljali in premlevali, čas pa bo intenzivno bežal mimo vas. Pazite da se ne znajdete v konfliktu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čutili boste željo po tem, da se umaknete v svoj svet, ter da se povežete z naravo. Kljub temu vas bo v podzavesti družinsko področje obremenjevalo, zaradi česar bo težje odklopiti se.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne bodite presenečeni, če bo marsikoga zanimalo vaše mnenje. Izkoristite vibracije device, ki prebuja natančen ter analitičen pristop. Usmerite vse situacije v svoj prid.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odnosi bodo kljub luni v devici, ki prebuja hladnost prijetni, kar vas bo razveselilo. Delovali boste počasi, a zelo premišljeno, zato se ne bojte da bi se na poti srečali z ovirami.

Vas zanima: HOROSKOP: ZNAMENJA KI NE PODLEGAJO NEGATIVNEMU VPLIVU DRUGIH ali PARTNERSTVO SKOZI ŽIVLJENJSKA OBDOBJA