Dnevni horoskop za soboto 24. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 24. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, soboto 24. februarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za soboto 24. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Bistveno bo, da ostanete kljub napeti energiji, ki jo prebuja Polna luna mirni, ohranite svoje misli pozitivne in poiščete vodstvo, ko se počutite ujeti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nikar ne poskušajte podcenjevati svoje inteligence, saj lahko z njeno pomočjo pridete do številnih modrih spoznanj.

Horoskop
Luna preide v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost. Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja.

Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje

Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v prvi dekadi Rib v 10. Hiši, kar pomeni da je raztresena in muhava oseba, odlikuje ga izredna domišljija, zato se mora poskušati prenehati izgubljati v vsakodnevnih opravilih in se naučiti taktnosti. Ima neskončno intuicijo in poseduje ogromno modrosti. Je lepega in čednega videza, tople in mile narave, a kaotičnega, skrivnostnega, muhastega in neulovljivega značaja. Večkrat se obnaša popolnoma nepraktično in neodločno.

Njegov ascendent se nahaja v znamenju Dvojčkov. Naučiti se mora postaviti zase. Otresti pa se mora muhavosti, opravičevanja, kaotičnosti in pretiranega nihanja počutja, ki mu utežuje tudi ljubezensko življenje.

Kaj pravi dnevni horoskop za soboto 24. februarja 2024?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Vladimir Bartol, slovenski pisatelj
  • Maca Jogan, slovenska sociologinja
  • Ivica Račan, hrvaški premier
  • Judith Butler, ameriška filozofinja in feministka
  • William George – Billy Zane, ameriški filmski igralec

Na današnji dan izstrelijo medplanetarno vesoljsko sondo Mariner 6 proti Marsu. Raketoplan Discovery poleti na svojo zadnjo vesoljsko odpravo. Fidel Castro po skoraj 50 letih na oblasti odstopil z mesta predsednika Kube. Rodil se je tudi Matija Bravničar, slovenski skladatelj in Karel Štrekelj, slovenski jezikoslovec. Rodil se je tudi francoski dirkač Alain Prost. Umrl je Mihael Barla, slovenski pesnik, pisatelj in Marc Antoine Charpentier, francoski skladatelj.

Izbran čas je prihranjen čas.

Francis Bacon
Kakšno bo zaradi vpliva Polne lune vaše počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo energija naporna in precizna, zato se boste težko sprostili.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj občutila energijo Polne lune?

Danes boste najbolj intenzivno občutili energijo Polne lune rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: RAZLIČNI OBRAZI MATERINSKE LJUBEZNI ali ZNATE LOČITI RESNICO OD NERESNICE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar preveč ne hitite, saj boste zaradi Polne lune nerodni še bolj kot običajno. Že majhen napačen korak ali pogled osebe, ki ni na valovni dolžini vas lahko zelo obremeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Končno se bo izkazalo, kaj si kdo o vas misli in kaj namerava storiti glede vajinega odnosa. Samski biki in bikice, nekoga boste spoznali, vendar počakajte, preden se čisto prepustite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo vas bo povabil, da se izrazite ter dopolnite svoje znanje. Pokažite svoje ustvarjalne potenciale in nikar ne mislite da niste dovolj dobri. Spraševali se boste po motivih določenih ljudi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub Polni luni boste delovali v domačem okolju spodbudno, zato boste določene zapletene zadeve končno spravili v red. Zvečer se boste poglobili v prijetne zaznave na področju čustev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čas je, da uporabite v odnosih novo strategijo, ki vas bo zagotovo oddaljila od slabih odločitev. Priznajte si, da vaš način razmišljanja ni najbolj v skladu s trenutnim dogajanjem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na plano prihaja zaradi Polne lune nekaj, pred čimer ste si dolgo zatiskali oči. Odnosi s starejšimi in zahtevnimi bodo napeti, kar vas bo na trenutke spravljalo v slabo voljo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Polna luna na področju čustev prebuja več razlogov za dvome in nezadovoljstvo. Vse bo potekalo po zmedenem vrstnem redu, želeli pa si boste trenutek, po katerem hrepenite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Tokrat se lahko zaradi različnih stališč in Polne lune zatakne pri razumevanju drugih. Ne bodite preveč pesimistični, saj bi lahko vaše vedenje vodilo v kakšen dodaten nesporazum.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V družinskem krogu vas bodo nepričakovano zasuli z delom in velikimi pričakovanji, kar vam nikakor ne bo všeč, saj ste si planirali sproščen dan v dobri družbi prijateljev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Težko se boste zadržali pred besednim izbruhom, ko vas bo nekdo zopet opozoril na določene napake. Zaradi intenzivne energije Polne lune boste čutili nazadovanje na vseh področjih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sprejmite, da so odločitve ne glede na vse vaše napore trenutno v rokah drugih. Določeni posamezniki bodo zelo tekmovalni, zato bo najbolje, da se naslonite nazaj in opazujete.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odnos do nekoga, ki vam je blizu se je v zadnjem obdobju spremenil, zato boste z energijo Polne lune želeli izvedeti več razlogov. Prebuja se občutek, da vam nekdo nekaj prikriva.

Vas zanima: VAŠE SRCE NAJ BO ČAROBNA KUHINJA ali 3. HIŠA V ASTROLOGIJI: KAKO KOMUNICIRATE?