Dnevni horoskop za soboto 22. junija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 22. junija 2024

Dnevni horoskop za danes, soboto 22. junija 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za soboto 22. junija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Intenzivne misli se bodo zaradi vpliva Polne lune prepletale in zapletale, prisotne bo tudi nekaj občutljivosti, ki jo lahko premostite s tem, da zaupate.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zdelo se vam bo, da vam vsakdanjik krojijo nepričakovani dogodki. 

Horoskop
Luna preide v znamenje Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji.

Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni. Navidezna smrt narave ustreza duhovni polnosti v času največje človeške domiselnosti, kajti v tem času na polju ni dela. Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd.

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Horoskop
Danes ob 03:08 uri nastopi Polna Luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi.

Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja. Vaša čustva bodo nenadzorovana, priporočljivo se jim je spontano prepustiti.

Miguel Cervantes

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Billy Wilder, ameriški filmski režiser
  • Meryl Streep, ameriška filmska igralka
  • Cyndi Lauper, ameriška pevka
  • Milan Jazbec, slovenski pisatelj in politik
  • Bojan Umek, slovenski dramski igralec

Na današnji dan belgijski izdelovalec glasbil Adolphe Sax patentira saksofon. Ameriški marinci se izkrcajo na Kubi. Leonid Brežnjev med obiskom ZDA podpiše dogovor o preprečevanju atomske vojne z medsebojnim dogovarjanjem. Rodil se je tudi Giuseppe Mazzini, italijanski politik, revolucionar in sir Henry Rider Haggard, angleški pisatelj. Umrl je Moritz Schlick, nemški filozof in Judy Garland, ameriška filmska igralka.

Natalna karta – Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Kako boste delovali na področju čustev?

Dnevni horoskop napoveduje strastno in razburkano čustveno življenje.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj nemirna?

Danes boste najbolj nemirni rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: IZKORISTITE OBDOBJE RAKA V POZITIVNI SMERI ali VENERA V RAKU: SEDAJ SE LAHKO BREZSKRBNO POGLOBITE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poslušajte mnenja, ki se razlikujejo, tudi če jih ne boste spontano sprejeli, bo pomembno, da o njih razmislite. Zaradi vpliva Polne lune se ne boste sposobni odločiti za pomembno zadevo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi vpliva Polne lune, ki se bo dotaknil predvsem fizičnega delovanja ne boste zbrali dovolj energije, prav tako boste le zadovoljivo opravljali obveznosti, ter se s težavo prilagajali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi Polne lune bo potrebno vložiti veliko potrpežljivosti in pripravljenosti v takšne in drugačne zadeve. Pomembno je, da ne pustite slabi vesti, ki bo ves čas prisotna, da vas preplavi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar si ne zastavljajte prevelikih načrtov, saj boste imeli manj energije in moči. Vse se bo odvijalo v smeri, ki vam nikakor ne bo pisana na kožo. Pomembno je, da si zvečer spočijete misli.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ko se boste nečesa lotili, vam bo ves čas nagajala površnost, ki jo bo nekdo žal tudi opazil. Delujte premišljeno in upoštevajte začrtana pravila, saj bodo v zraku napete vibracije.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Veliko misli bo namenjenih odnosu z osebo, ki vam, kljub temu da ne najdeta skupnega jezika še vedno veliko pomeni. Objel vas bo navidezni pesimizem, čeprav nimate pravih razlogov za slabo voljo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Svojih obveznosti se lotite v mirnem okolju, kjer boste zaščiteni pred motečimi dejavniki in kritičnimi ljudmi. Preveč se obremenjujete glede nečesa, kar v bistvu ni odvisno od vas.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sprejmite kar vam nekdo predlaga namesto da se pritožujete, da vam ne želi prisluhniti. Z energijo Polne lune boste sicer nemirni, vendar odprti za čustvena vprašanja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi vpliva Polne lune se lahko znajdete v kočljivi situaciji, zato je že skrajni čas, da si povrnete izgubljene moči in energijo. V zasebnih odnosih se boste znali taktno prilagoditi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Uskladite svoje načrte, sicer boste izgubljali energijo, ki zaradi Polne lune ne bo najbolj produktivno usmerjena. Oviralo vas bo nekaj, kar ste si sami zakuhali, ko niste bili dovolj premišljeni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če ste obremenjeni z zahtevnejšimi domačimi opravki se lahko zaradi vpliva Polne lune vse skupaj še bolj zaostri. Najtežje vam bo, da se morate vedno znova nekomu opravičevati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Primanjkovalo vam bo potrpežljivosti, na čustvenem področju pa vas bo obremenilo nikdar rešeno vprašanje. Vse skupaj se bo odražalo na počutju, zato poskrbite vsaj za zdravo prehrano.

Vas zanima: KATERA ASTRO ZNAMENJA OBOŽUJEJO POLETJE, KATERA NE? ali ASTRO PROFIL ZNANIH: ALEKSANDRA BALMAZOVIĆ