Dnevni horoskop za soboto 20. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 20. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, soboto 20. januarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Horoskop nasvet za današnji dan: S konjunkcijo med Soncem in Plutonom boste potovali k strastnim odločitvam in močnim podvigom naproti. Ljubezen bo pomembno področje, ki se mu boste sproščeno in z navdihom posvečali.

Horoskop
Luna preide v znamenje Dvojčka

Danes ob 14:58 uri Luna preide v znamenje Dvojčka

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje.

Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje. Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec. Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo.

Danes ob 14:07 uri Sonce preide v znamenje Vodnarja

Ko se Sonce nahaja v vodnarju prihaja najhladnejše obdobje, kar se vremena tiče. Kljub temu pa je vzdušje prijetno, saj strmimo k dogajanju in novim pristopom. Paziti moramo na prehranjevalne navade in se izogibati ogljikovim hidratom, ki povzročajo debelost. Veliko se družimo, naše počutje je razgibano, oblačimo se drugače od povprečja in se zelo dobro počutimo. Pogum je povečan, prav tako želja po druženju.

Danes praznuje Jože Potrebuješ: Astro profil

Soncem v znamenju vodnarja je neodvisen, emancipiran, njegove ideje pa so zelo napredne. Ponazarja prispodobo prijateljstva, napredka, novosti in ekstravagantnosti. Družaben in svoboden, neobičajen in idealističen poudarja enakost in drugačnost. Veliko bolje se počuti v skupini podobno mislečih ljudi kot doma. Pogosto šokira, še posebej z novimi pravili, ki so popolnoma drugačna od ustaljenih vzorcev.

Rojeni v znamenju Kozoroga in Vodnarja, dogodki na današnji dan:

  • Mathilde, belgijska kraljica
  • Petra Rampre, slovenska tenisačica
  • Owen Hargreaves, kanadski nogometaš
  • Marco Simoncelli, italijanski motociklistični dirkač
  • Polona Hercog, slovenska tenisačica

Na današnji dan je bila inavguracija Baracka Obame, kot prvega temnopoltega predsednika ZDA. Leta 1980 je Bojan Križaj na slalomu v Wengnu dosegel prvo zmago za slovensko smučanje v svetovnem pokalu. Rodil se je David Lynch, ameriški filmski režiser in Ivana Trump, češko-ameriška manekenka, podjetnica. Umrl je Johnny Weissmuller, ameriški plavalec, filmski igralec in Barbara Stanwyck, ameriška igralka.

Ljudje bodo pozabili, kaj ste govorili, ljudje bodo pozabili, kaj vse ste naredili, vendar ne bodo pozabili, kako so se v vaši družbi počutili.

Maya Angelou
Katera znamenja zodiaka boste sposobna videti vsako dejstvo zelo objektivno in kristalno čisto?

V današnjem dnevu boste zaznali vsako dejstvo rojeni v zemeljskih znamenjih.

Kakšno razpoloženje lahko pričakujete v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo razpoloženje pogosto nihalo iz ene skrajnosti v drugo.

Preberite tudi: NAJBOLJŠI LJUBIMCI ZODIAKA SO MOŠKI, ROJENI V… ali SPADATE MED ŽENSKE, KI LAHKO V 2024 IZBOLJŠAJO FINANČNO STANJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če boste domislico, ki jo popoldne prinaša energija lune v dvojčkih pravilno vključili v svoje načrte, vam sčasoma lahko prinese korist. Nekomu boste razjasnili marsikaj.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav lahko to izzove manjši spor, vendarle ne bi bilo prav, da si dovolite, da nekdo manipulira z vami. Ljubezensko življenje bo polno preobratov, tako dobrih kot tudi slabih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V določeni situaciji vam bodo obljubili boljše pogoje, zato ne bodite izbirčni, temveč se čim prej lotite dela. Vezani in prav tako samski se boste nenehno spogledovali in se nasmihali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne izmikajte se raznim obveznostim in odločitvam, raje zagrabite priložnost, ki se ponuja. Izberite vljuden način in preverite, ali natančno vedo, kaj v bistvu pričakujete od njih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na področju čustev bo zanimivo, čeprav vas bo spremljal občutek, da morate nekoliko počakati in razmisliti. Razmislite, če ni to le strah pred neznanim in nikar toliko ne komplicirajte.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nikar ne ponavljajte napake in se ne ukvarjajte s težavami ljudi, ki vas le izkoriščajo. Glede pomembne prelomnice boste nekoliko nemirni, toda kljub temu se bo vse skupaj razpletlo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ljubezenske spremembe vas lahko če ne boste razumeli pravega pomena obremenijo. Pomembno bo, da se boste sprostili in pogledali na življenje ter situacije, ki vas obdajajo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Finančne obveznosti vas bodo ves čas po tihem obremenjevale, vendar tega na zunaj ne boste pokazali. Manjši nesporazum bo ljubezenskem področju zaznamoval pomemben trenutek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Če se bodo določene stvari začele obračati v drugo smer, se ne obremenjujte, saj boste kmalu ugotovili da vam je vse skupaj v bistvu pisano na kožo. Poleg tega obožujete spremembe.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poskrbite za urejen videz, saj imate popoldne, ko luna prehaja v znamenje dvojčkov odlične možnosti, da srečate nekoga, ki mu boste všeč. V domačem okolju boste presenečali z velikodušnostjo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ves dan boste umirjeni in pozitivno usmerjeni, instinkt vam bo govoril, da je zdaj pravi čas, da nekaj, kar ste pred kratkim začeli dokončate. Področje ljubezni bo nekoliko bolj umirjeno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Globoko v sebi boste čutili nezadovoljstvo, verjetno bo razlog, da imate pred sabo še veliko nedokončanih stvari. Lepo bi bilo, če bi nekaj prostega časa namenili tudi družinskim članom.

Vas zanima: SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI BODO IMELA V 2024 NA PODROČJU ZDRAVJA NAJVEČ SREČE? ali ASTRO ZNAMENJA, KI SO ROJENA ZA DOLGA RAZMERJA