Sonce v znamenjih zodiaka prinaša 12 različnih obdobij

Vas zanima, kako Sonce skozi leto v določenih obdobjih vpliva na naša življenja? Seveda pa je ta vpliv prepleten še z ostalimi planetarnimi vplivi.

KO SE SONCE NAHAJA V OVNU

Sonce v znamenju ovna, ki je prvi znak zodiaka, simbolizira prebujanje narave, po hladnem, zaspanem zimskem obdobju. V tem času smo energični, polni motivacije, vendar če ne dosežemo zastavljenih cilje tudi nekoliko agresivni in neprilagodljivi. Spremlja nas nepotrpežljivost, ki je lahko celo konfliktno naravnana.

Sonce v astrološkem znamenju

Z bistrim umom smo kos spremembam in odločitvam. V tem obdobju prebujenja smo bolj samozavestni in prepričani v svoje projekte. Nastopi pa lahko tudi nekaj površnosti, vendar neškodljive.

KO SE SONCE NAHAJA V BIKU

Sonce v biku simbolizira pomlad, nežnost in notranjo lepoto, ki se počasi prebuja in bohoti. V tem obdobju smo usmerjeni k iskanju notranjih kvalitet in splošne harmonije v odnosih. Naše razpoloženje je nihajoče in težko se prilagodimo zadevam, ki nam niso po volji.

Sonce v znamenjih

Za učenje je v obdobju sonca v biku nekoliko manj motivacije, smo pa disciplinirani in trmasto pripravljeni vztrajati. Čas ni primeren za reševanje globokih čustveni zadev, saj bi lahko odreagirali preostro in preveč hladno.

KO SE SONCE NAHAJA V DVOJČKIH

To je razigran čas, poln kreativnosti. Dvojčki so simbol mode, avantur, novih trendov, inteligence in hitrega odločanja. V tem obdobju se nam bo vse dogajalo s pospešeno hitrostjo, zato je nevarnost napačnega odločanja in prehitro izrečenih besed zelo velika.

Sonce v znamenjih

Opazili boste, da si ves čas želite družbe in takšne ali drugačne komunikacije. V času Sonca v dvojčkih bodite bolj pozorni na pljuča in glasilke. Spremljala pa vas bo tudi rahla nepotrpežljivost.

KO SE SONCE NAHAJA V RAKU

Simbol raka je voda, zato je obdobje z soncem v raku primerno za letovanje, obisk jezera, reke, počitek in posvečanju svojim notranjim vzgibom. V tem času boste veliko razmišljali o čustvih in poskušali na vsak način priti do odgovorov glede zadev, ki so se vam nakopičile v preteklosti.

Sonce v znamenjih

Ženske bodite pozorne predvsem na ginekološke zadeve, ki so v tem obdobju še bolj izpostavljene. Zelo veliko se boste posvečali družinskim odnosom.

KO SE SONCE NAHAJA V LEVU

Obdobje s Soncem v levu, kralju živali, je pogumno in uspešno. Polni smo optimizma in pozitivnega razmišljanja. Pri odločitvah smo prepričani v svoj prav, na čustvenem področju pa lahko spregledamo malenkosti in se posvečamo samo tistemu, kar nam ustreza in nas navdihuje.

Sonce v znamenjih

Svoboda nam je na prvem mestu. Veliko se smejimo in zbijamo šale na račun sebe in drugih, pazimo edino to, da nam kdo, ki je občutljiv česa ne zameri, saj so besede hitrejše od misli.

KO SE SONCE NAHAJA V DEVICI

V obdobju, ko se Sonce nahaja v znamenju device prihaja resnost, smo analitični, previdni in bolj natančni. To je čas, ko se običajno lotimo pospravljanja in čiščenja, tako stanovanja, kot tudi svojih notranjih vzgibov. Vse, česar se lotimo pripeljemo do konca, tudi če nam to vzame veliko časa.

Sonce v znamenjih

Na čustvenem področju se težko osredotočimo na bistvo, saj razmišljamo o vseh možnih opcijah, ki bi se lahko zgodile. Na področju učenja prihaja veliko motivacije.

KO SE SONCE NAHAJA V TEHTNICI

Ko se Sonce nahaja v znamenju nežne tehtnice smo rahlo neuravnovešeni, kar se tiče naših čustev, naše razpoloženje se spreminja iz minute v minuto. Všeč so nam lepe, prefinjene stvari, radi smo v elegantni, visoki družbi, zavračamo agresivnost in konflikte.

Sonce v znamenjih

Obnašamo se umirjeno in stabilno. Nekaj težav se lahko pojavi pri večjih odločitvah, saj ne bomo dovolj samozavestni, da bi zaupali v svoje določitve in prepričanja.

KO SE SONCE NAHAJA V ŠKORPIJONU

V obdobju, ko se Sonce nahaja v strastnem škorpijonu lažje in bolj burno izražamo svoja čustva in gojimo spolno energijo. Pripravljeni smo na avanture, ljubezenska srečanja so polna razburkanih valov, vendar strastnih. Na poslovnem področju smo drzni in samozavestni, kljub temu pa kakšno stvar preveč resno vzamemo.

Sonce v znamenjih

Pripadnice ženskega spola bodite pozorne na ginekološko področje, kjer se lahko pojavijo manjše težave. Pri dojemanju težje snovi se lahko pojavijo ovire.

KO SE SONCE NAHAJA V STRELCU

Ko se Sonce sprehaja po znamenju optimističnega strelca, smo kljub nasmejanemu obrazu na trenutke deležni večje napetosti, nemirov in jeze. Konflikti se končajo v pozitivni smeri, spremlja nas duhovit pristop. Pogosto je prisotno deževje in slabo vreme, ki vpliva na naše počutje.

Sonce v znamenjih

Polni smo načrtov in optimizma, ampak jih težje pripeljemo do konca, saj smo površni in vihravi. Čas je primeren za študij, tečaje, iz razloga, da se uravnovesimo.

KO SE SONCE NAHAJA V KOZOROGU

Z vstopom Sonca v znamenje kozoroga prihaja koledarska zima, zato se vse skupaj ohlaja. Kljub temu poudarjamo sebe, bolj poslovno in finančno in želimo doseči boljše pogoje za življenje. Čeprav veliko časa preživimo v družinskem okolju, odnosi niso sproščeni in spontani, ampak se pojavljajo situacije, ki zahtevajo prilagajanje in tehtne razmislek.

Sonce v znamenjih

Čas ni primeren za zaključevanje partnerskih odnosov, saj bi lahko kasneje marsikaj obžalovali.

KO SE SONCE NAHAJA V VODNARJU

Ko se Sonce nahaja v vodnarju prihaja najhladnejše obdobje, kar se vremena tiče. Kljub temu pa je vzdušje prijetno, saj strmimo k dogajanju in novim pristopom. Paziti moramo na prehranjevalne navade in se izogibati ogljikovim hidratom, ki povzročajo debelost.

Ko se Sonce nahaja v znamenju

Veliko se družimo, naše počutje je razgibano, oblačimo se drugače od povprečja in se zelo dobro počutimo. Pogum je povečan, prav tako želja po druženju.

KO SE SONCE NAHAJA V RIBAH

Ko Sonce nastopi v znamenju rib, prihajajo otoplitve. Prisotne je veliko vode, kar simbolizira poplavo čustev in povečano domišljijo. Nagnjeni smo k pesimističnemu počutju. Krivdo dajemo na druge, lahko celo povzročimo krivico. Velik pomen imajo čustva, s katerimi v tem obdobju nismo najbolj zadovoljni.

Ko se Sonce nahaja v znamenju

Zelo težko se zaradi nemirnih vibracij sprostimo in umirimo. Čas je primeren za umik v samoto in intenziven razmislek o samemu sebi.

Preberite tudi ALI VERJAMETE V ASTROLOGIJO IN HOROSKOPE?