Ženskam, rojenim v teh astro znamenjih, družina in dom pomenita največ

Vsi smo nekako prepleteni v družinske odnose in zgodbe. Nekaterim le ti pomenijo več, drugim manj. Katerim ženskam zodiaka pa dom in družina pomenita največ?

RAKICA
Rakica je ženska, ki skozi življenje potrebuje tudi povezanost z družino ter s svojimi koreninami. Ona rada raziskuje svoje prednike in skuša čim bolj podrobno izvedeti, od kod izvira. Močno vez ima običajno stkano z mamo, ki je njena zaveznica tudi v kasnejših letih. Tudi če živi daleč vstran, z družino vedno ohranja kontakte in skuša poglabljati odnose. Zavezniška je tako do otrok, kot tudi do svojih staršev.

Pomemben člen v njenem življenju so tudi babice in dedki, katerim rada zaupa svoje najgloblje težave. Ker je njena vladarica Luna, je zelo občutljiva in vsak prezir s strani družine, ali napačen korak jo močno prizadene. Občutljiva je tudi takrat, ko nekdo od družinskih članov pozabi na njen rojstni dan ali pomemben dogodek, saj se sama vedno spomni na vse.

Dom in družina

BIKICA
Bikica ima pripadnost k družini zapisano že v zvezdah. Tudi, ko pride čas, da se osamosvoji, se bo bikica po zavetje vedno obrnila k družini. Ona je tista, ki z veseljem organizira razna družinska srečanja in se trudi, da na njih nihče ne bi manjkal. Zanima jo, ali so kakšne družinske korenine še neznane in uživa ob odkrivanju novih informacij.

Njeno veliko srce nudi še več topline, če kdo od družinskih članov morda zboli. Takrat je sposobna pustiti vse svoje obveznosti, tudi če so zelo pomembne in priskočiti na pomoč, seveda nesebično. Njeni najlepši trenutki so ob domačem ognjišču, seveda ob bogato obloženi mizi in obkrožena s svojimi najbližjimi. To bo zagotovo zamenjala za zabavo, ki ostalim znamenjem bolj diši.

Dom in družina sta moje zavetje.

KOZOROGINJA
Čeprav ženska rojena v znamenju kozorogu slovi po neverjetni ambicioznosti in številnih poslovnih uspehih, je središče njenega življenja družina. Ta povezava ji daje moč, da je lahko ko odide od doma še bolj uspešna, saj jo spremlja občutek varnosti, da družina stoji za njo in jo ščiti v morebitnih situacijah neuspeha.

Rada se tudi žrtvuje, če ima občutek, da so družinske vezi skrhane in nikoli ji ne pride na misel, da bi zapostavila ali razočarala svoje najbližje, saj so oni vendar temelj njene stabilnosti. S svojo družino se rada pohvali kjerkoli se pojavi in nikoli ne bo o družinskih članih grdo govorila, prej jih bo vztrajno zagovarjala, ne glede na situacijo.

Članek je bil pripravljen za Elle.si.

Preberite tudi MAMIN NASVET JE NAJBOLJŠI.