Situacije, v katerih je mamin nasvet še kako potreben. Preverite kako je vaše znamenje povezano z mamo!

Mamin nasvet – Mama je najboljša prijateljica, je tista, ki da realen nasvet in tista, ki nudi zavetje v težkih situacijah. Kako pa je vaše astrološko znamenje povezano z mamo?

Mamin nasvet
Mamin nasvet je najboljši.

Ovnica posluša samo mamine nasvete
Če vas mora nekdo spomniti, da oblečete bolj tople nogavice, da nosite v mrzlih dneh kapo, da se odločite za bolj tople škornje, je to zagotovo mama!

Bikica dovoli mami, da jo razvaja
Resno ste zbolele in enostavno ne želite biti nikomur v breme. Mama je tista, ki vam bo z veseljem skuhala juhico in čaj, ter vas nesebično razvajala, ko to najbolj potrebujete.

Rakica dovoli mami da je njena svetovalka
Ko prekinete dolgoletno razmerje s fantom, v katerega ste bile popolnoma prepričane, je najboljša rama za tolažbo mama. Njej boste lahko zaupale pravo sliko in tudi to, da morda že nekaj časa ni bil najbolj idealen.

Dvojčica je z mamo povezana v težkih trenutkih

Njen tempo je hiter in ko se znajde v težkih trenutkih, jo lahko reši le mamina nežna beseda, ki jo pomiri.

Mamin nasvet

Levinjo mama vedno znova spomni da je mladostna
V trenutku, ko se pri tridesetih ali štiridesetih počutite stare, bo mama tista, ki vas bo s svojim pozitivnim razmišljanjem v trenutku prepričala, da ste v najlepših letih.

Kako je vaše astrološko znamenje povezano z mamo?

Devici mama pomaga analizirati
Če se znajdete v dilemi, ko vas partner zaprosi za roko ali vam omeni poroko, je mama tista, ki se bo znala poglobiti v vaše situacije in vam dati nasvet, ali narediti korak ali ne.

Tehtnica mami dovoli, da ji razloži neznano
Ko dobite kakšno pohvalo ali kritiko, ki je še same ne znate sprejeti bo mama tista, ki bo realno presodila, ali ste si jo zaslužile.

Škorpijonka dobro ve, da je mama vedno na voljo, ko jo potrebuje
Znajdete se v selitvi, imate polno stvari, ki ne veste kam z njimi v tako majhnem stanovanju. Mam je tista, ki vam bo v tej situaciji z veseljem nesebično priskočila na pomoč.

Mamin nasvet

Strelko mama skozi življenje veliko nauči
V kuhinji bi rade naredile najboljšo večerjo, pa vam kljub mnogim receptom enostavno ne gre. Takrat je mama najboljša rešitev, saj vam bo znala svetovati, katero sestavino dodati, da se rešite pred neuspelo jedjo.

Mamin nasvet je najboljši!

Kozoroginja in mama sta veliki zaupnici
Tisti trenutek, ko je črtica modro obarvana in izveste, da ste noseči. To je trenutek, ki ga obvezno morate deliti z mamo.

Vodnarka je z mamo dobra prijateljica
Ob svojem rojstnem dnevu pridete do zaključka, da je marsikdo pozabil na vas. Vaša mama zagotovo nikoli ne bo pozabila na ta vaš poseben dan.

Ribica in mama sta tesno povezani
Ko se znajdete v konfliktu s prijateljico iz mladosti, je mama tista, ki se bo postavila na vašo stran in vas prebudila, da se morate tudi kdaj postaviti zase. Z njeno pomočjo boste lažje rekli dovolj je bilo!

Preberite tudi BREZ ČESA TEŽKO ŽIVITE GLEDE NA VAŠE ZNAMENJE?