Dnevni horoskop za soboto 20. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 20. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 20. avgusta 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 20. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopmednarodni dan komarjev. Tokrat je priporočljivo, da dovolite svoji domišljiji prosto pot, ter da se izognete pretiranemu postavljanju meja. Prepustite se delovanju in pustite dnevu, da vas odpelje po spontani poti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ker boste hrepeneli po tem, da se vam zgodi čim več zanimivega, boste nestrpni ter malce razdražljivi. Z veseljem boste na vseh področjih pretiravali in poveličevali vse stvari, dogodke in načrte.

horoskop
Luna je v znamenju Dvojčkov

Luna je v znamenju Dvojčkov

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje. Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje. Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje.

Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

V življenju ni odločilno ‘imeti prav’, pač pa ‘biti dober’. Dobrota je posoda, v kateri ljudje sprejemajo resnico. Resnica brez dobrote je neužitna.

Anton Trstenjak

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Josef Strauß, avstrijski skladatelj
  • Slobodan Milošević, srbski politik
  • Igor Omerza, mag., slovenski politik, publicist
  • Amy Adams, ameriška igralka
  • Demi Lovato, ameriška pevka, igralka

Na današnji dan Estonija razglasi neodvisnost. Vesoljska sonda Magellan pošlje posnetke površja Venere. Izstreljen je bil Viking I proti Marsu. Iran in Irak podpišeta premirje. Sile Varšavskega pakta vdrejo v Češkoslovaško in zadušijo demokratične spremembe, praško pomlad. Boris Jelcin prevzame poveljstvo nad oboroženimi silami Sovjetske zveze, lociranimi v Rusiji. Rodil se je Salvatore Quasimodo, italijanski pesnik in Bolesław Prus, poljski pisatelj. Rodil se je tudi indijski politik, sin Indire Gandhi, Radživ Gandhi. Umrl je Janez Boljka, slovenski kipar, grafik, slikar in Gustav Ipavec, slovenski skladatelj.

komar
Kakšna bo danes komunikacija?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo komunikacija razgibana.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težko umirila?

Danes se boste težko umiril rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: INTIMNA POVEZAVA JE BISTVO LJUBEZENSKEGA ODNOSA ali KATERA ČAKRA JE ZA VAŠE ASTROLOŠKO ZNAMENJE NAJPOMEMBNEJŠA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vezani boste nemirni, izredno klepetavi in skrajno neprilagodljivi. Samski se boste podali novim vznemirljivim dogodivščinam naproti, brez dvomov in odvečnih bremen.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Odločili se boste popraviti vzdušje. Motivirajte vse skupaj k pozitivnemu razmišljanju in smehu, ki bo nalezljiv. Ljubezenske situacije se vam ne bodo razvile točno tako kot ste planirali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čutili boste pomanjkanje volje za učenje in delo literature, saj vas spremlja raztresenost. To ni nič slabega, če boste razumeli, kaj se dogaja in skušali kasneje vse skupaj skrbno popraviti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Rezultati napredka na osebnem področju bodo z luno v znamenju dvojčkov v fazi, ki vam ustreza in vas usmerja v pogumne odločitve. Vse skupaj bo temeljijo na tehtnem razmisleku.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Niste prepričani, ali vam bo nekaj pomembnega uspelo, zato nadaljujte počasi in previdno, postopoma, saj vas čaka tudi nekaj manjših ovir. Naj vas zlobni jeziki ne ustavijo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Bodite vztrajni, vendar se izogibajte hitremu in prelahkemu zaslužku in ljudi, ki vas bodo prepričevali v nekaj kar je za vas že ves čas zelo sporno. Družabno življenje bo sproščeno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čaka vas pomembna prelomnica v zasebnem življenju, kar bo zelo spodbudno vplivalo tudi na vse tiste ki vas obdajajo, zato se jim boste še bolj z užitkom predajali. Objem bo deloval kot zdravilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo vas bo s svojim pristopom popolnoma razorožil ter hkrati presenetil. Medsebojni odnosi bodo spontani, kar vam ugaja, da se vam ni treba ukvarjati s preveč čustvenimi vprašanji.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Toliko časa boste iskali pravi odgovor, da boste vse skupaj zakomplicirali. Nekatere zadeve bodo čisto preproste, zato ne iščite globljega smisla. Raje vse skupaj rešujte neobremenjeno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi razpršene energije lune v dvojčkih se lahko znajdete v zoprni situaciji, ki diši po zapletu. Vendar se ne bojte, kmalu boste ponovno ujeli svoj ritem, z vsemi starimi in novimi idejami vred.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Izredno boste iznajdljivi, kar vam prinaša na ljubezenskem področju nove smernice. Ljubljena oseba bo zahtevala več bližine, kar vam bo všeč, saj boste tudi vi hrepeneli po nežnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z veseljem boste pripovedovali o svojih dogodivščinah. Bodite bolj odločni tudi pri dejanjih, ki so povezana z bolj aktivnim preživljanjem prostega časa. Potrebujete tudi nekaj počitka.

Vas zanima: ESTETIKA: SVOBODNO IN LASTNO MNENJE