Dnevni horoskop za soboto 15. junija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 15. junija 2024

Dnevni horoskop za danes, soboto 15. junija 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za soboto 15. junija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Če ste na pragu odločitve, povezane z ljubezenskim odnosom, raje še nekoliko počakajte, da zadeve dozorijo. Nikar ne sklepajte prehitro.  

Horoskop nasvet za današnji dan: V današnjem dnevu boste sledili modrosti, ki vas vodi k višjim ciljem in zavedanju, da zmorete več, tudi na osebnem področju.

Horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena. S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo.

Formirala se bo resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev. Sedaj je pravi čas da se dogovorite, sklenete kompromis in se podate na ljubezenski sestanek. Več časa preživite pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za odlično počutje.

Za Leo, ki ima Sonce v znamenju dvojčkov, je življenje zabava in igra, ali celo oboje hkrati. Ko si nekaj zaželi, je nič ne ustavi, vendar večkrat pozabi na kakšno podrobnost, saj je vsestranska in zabavna.

Luno, ki se nahaja v znamenju leva je Lea vedno prepričana o sebi ter v svoj prav, markantna in izredno sposobna. Spremlja jo dober občutek za poštenost.

Zaradi živahnih misli in prodornosti so kreativni podvigi zanjo nov izziv, s katerim se bo lahko pohvalila. Bolje ocenjuje poslovne izzive, kot ljubezenske, zato ji običajno prinašajo zmagovalno kombinacijo. Nagnjena je k hitrim in številnim odločitvam. Konjunkcija med Luno in Venero nakazuje, da je Lea prikupna, ljubezniva, nežna in prilagodljiva.

Veselje je kakor iskra svetlobe, ki prodre skozi mračne oblake in se zaiskri za trenutek, vedrina vzdržuje dnevno svetlobo v duši, jo zapolnjuje s trdno in trajno radostjo.

Orison Swett Marden

KATERO BARVO IZBRATI V POLETNIH DNEH GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Grohar, slovenski slikar
  • Vida Taufer, slovenska pisateljica, pesnica
  • Lojze Spacal, slovenski slikar
  • Oliver Kahn, nemški nogometni vratar
  • Ice Cube, ameriški raper in igralec

Na današnji dan je bila v Baslu ustanovljena evropska nogometna zveza UEFA. Asirski Sončev mrk. Benjamin Franklin je z zmajem dokazal, da je strela električni pojav. V Španiji potekajo prve svobodne volitve po padcu Francovega režima. Rodil se je Ši Džinping, predsednik Ljudske republike Kitajske in Helen Hunt, ameriška filmska igralka. Rodil se je tudi slovenski grafik in slikar Lojze Spacal in smučarski skakalec Franci Petek. Umrl je Miloš Obilić, srbski plemič in Giovanni Ceva, italijanski matematik.đ

Katera znamenja zodiaka boste najbolj trmasta?

Najbolj trmasti boste danes rojeni v znamenju bika, leva in vodnarja.

Katera astro znamenja boste danes uživala v družbi domačih?

Danes boste najbolj uživali v družbi domačih rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: ASTRO PROFIL ZNANIH: ALEKSANDRA BALMAZOVIĆ in KAKŠNA JE RAZLIKA MED DVOJČKI ROJENIMI MAJA ALI JUNIJA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v tehtnici prihaja veliko lepih trenutkov in vse, kar se je zakompliciralo boste reševali veliko lažje kot običajno. Zadeve, ki so neizogibne bodo seveda prve na vrsti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne izčrpajte se preveč zaradi težav, s katerimi vas obremenjujejo tisti, ki se sami niso sposobni sestaviti. Ko boste mislili, da je končno vse tako kot mora biti, se bo zopet zapletlo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preveč se prepuščate razvadam, ter stvarem, ki slabo vplivajo na zdravje in počutje. Naredite si drugačen plan za prihodnje dni in ne pozabite vključiti vanj tudi več gibanja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dobre novice bodo v trenutku postavile vse začrtane načrte na glavo. Z ugodno energijo boste zgladili spor v družinskem okolju in ustvarili bolj optimistično naravnano vzdušje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ljubezni se vam nakazuje nekaj manjših zapletov, ki pa jih boste z energijo lune v znamenju tehtnice znali na umirjen način razrešiti. Večer bo prebudil željo po nežnih korakih.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vse se vrti in hitro spreminja, zato naj vas ne preseneti, če boste zmedeni in bolj površinski. Ko vas bodo nekaj prosili, se boste odzvali povsem drugače, kot ostali pričakujejo od vas.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z grenkim priokusom si boste priznali, da niče drug ne more narediti določenih stvari namesto vas. Ne pozabite tudi čustvene priložnosti, ki lahko, če jih ne boste zgrabili odhitijo vstran.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ob pregovoru, da je stara navada železna srajca se boste ustavili, saj vam odločitev, ki ste jo iz navade sprejeli ne bo več tako zelo simpatična. Če želite boljše počutje, se več gibajte.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izkažite brez posebnega razloga več pozornosti tistim, ki si zaslužijo in spoznali boste, da so dobra dejanja vir dobrega počutja. Pričakujete lahko napredek na področju medsebojnih odnosov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub temu, da ste vedno vztrajni in zagnani, si boste priznali, da ste že močno naveličani določenih opravkov. Upate, da se bo nekaj, kar je za vas zelo pomembno rešilo drugače.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Preveč ste se v zadnjih dneh brezglavo izpostavljali. Enkrat ste imeli srečo, tokrat pa morda ne, zato se prilagodite ostalim in nikar ne poudarjajte nečesa, česar nočejo slišati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju čustev ter odnosov ne boste imeli težav, saj vas spremlja luna v znamenju tehtnice. Dobri rezultati bodo v vas prebudili močno željo, da bi v prihodnje dosegli še več.

Vas zanima: ŽENSKE ZODIAKA, KI OBOŽUJEJO NARAVO IN ŽIVALI in KAKO PREPOZNATI, IZRAZITI IN PREDELATI ČUSTVA?