Dnevni horoskop za soboto 13. novembra 2021

horoskop danes
Dnevni horoskop za soboto 13. novembra 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 13. novembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 13. novembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pomembno bo, da boste zaradi konjunkcije med Luno in Neptunom svojim čustvom in občutkom pustili, da bodo prišli na plan. Jasni bodite tudi pri izražanju.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na ljubezenskem področju boste tokrat pripravljeni na vse, zato vas čisto nič ne bo presenetilo. Pronicljivo opazovanje se vam lahko obrestuje hitreje, kot ste pričakovali. 

horoskop
Luna je v znamenju Rib

Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila.

Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave.

V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave. Izrazite svoje skrite talente. Najbolj primeren dan za posvet z vedeževalko.

V samotnem življenju ni najhujši čas, ki ga preživljaš sam, temveč tisti, ki ga z nesprejetostjo preživljaš v množici.

Emilie Pine

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Stane Belak-Šrauf, slovenski alpinist
  • Saul Kripke, ameriški filozof in logik
  • Whoopi Goldberg, ameriška filmska igralka
  • Stephen Baxter, angleški pisatelj
  • Monique Coleman, ameriška filmska igralka, pevka

Na današnji dan je bil Mariner 9 vtirjen v orbito okoli Marsa. Jaser Arafat prvič nastopi pred Generalno skupščino OZN. Izbruh ognjenika Nevado del Ruiz stali ledenik in povzroči lahar, plaz iz vulkanskega blata. Švedska na referendumu potrdi včlanitev v Evropsko unijo. Charles de Gaulle postane začasni francoski predsednik vlade. Panama in Etiopija postaneta članici OZN. Bolivija postane članica UNESCA. Rodil se je Fran Celestin, slovenski književni zgodovinar in Albert I., monaški knez. Umrl je Jože Zupan, slovenski gledališki, filmski igralec in Sergej Vošnjak, slovenski novinar, pisatelj.

Kakšno počutje prinaša konjunkcija med Luno in Neptunom?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo ujela bujna domišljija, prihaja tudi odlična sposobnost vizualizacije.

Katera znamenja zodika se boste danes težje soočala z drugimi?

V današnjem dnevu boste bolj introvertirani rojeni v vodnih znamenjih.

Besede so kot nevidna koža, ovijajo svet in ga delajo resničnega.

Graham Swift

Preberite tudi: HOROSKOP: SE BORITE DO KONCA ALI RAJE ODNEHATE? ali SERGEJA NI SREČNA, VENDAR SE JI MOŽ PREVEČ SMILI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prihajajo nove možnosti za napredek, čeprav marsikaj še vedno ni čisto dorečeno in jasno. Nikar ne hitite in ne sklepajte prezgodaj, saj bi se lahko zaradi lune v ribah močno ušteli.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Predvidevajte še nekaj ljubezenskih nejasnosti in zapletov, čeprav se tokrat lahko uprete in zadeve obrnete v svoji smeri, toda znova premislite, če resnično delate prav.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Potrebujete spremembo okolja, zato storite več za svoje zdravje in se usmerite tudi v prijetne užitke. Na čustvenem področju vas nekdo bere kot odprto knjigo, kar vam je naklonjeno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čutite, da je prišlo vaših pet minut, in vsak trenutek boste izkoristili za to, da boste druge prepričali o svojih ciljih, ki bodo tokrat dodelani do potankosti. Ljubezen vas spontano navdihuje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj boste z luno v znamenju rib, ki prebuja intuicijo naredili brez vprašanja. Imate priložnost, da se izkažete, ne bo vam žal ne truda ne denarja. Vse se bo uredilo, le v ljubezni bi se morali bolj prilagoditi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če boste nepremišljeni in zaletavi, se lahko prav hitro znajdete v nezavidljivem položaju. Da se boste temu izognili, se vsega lotevajte premišljeno in predvsem bolj preudarno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pripravili se boste na naporen dan z energijo lune v ribah, ki bo vključeval pospravljanje. Bodite čim bolj samostojni, nikar ne dovolite, da bi postali odvisni od drugih.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Želite si pravih besed in pravih povezav in zelo težko se vam bo ukvarjati s stvarmi, v katere ne verjamete. Nekaj boste vseeno uspešno zastavili in popeljali do realizacije.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zavedate se, da bi morali taktizirati, kar se vam nikakor ne posreči, saj to preprosto ni v skladu z vami. V ljubezenskem odnosu boste kljub počasni energiji lune v ribah preveč neučakani.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razveselilo vas bo srečanje z nekom, ki vam je izredno naklonjen. Lahko si postavita nove cilje, predvsem prijeten bo občutek, da niste sami ter da vas nekdo na iskren način podpira.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sreča je ključna formula za doseganje fenomenalnih rezultatov. Tisti, ki niste v razmerju, se boste z vplivom lune v znamenju rib prepustili navdihu. Dovolite si čustveno globino.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dobro se počutite in to se bo odražalo na vseh področjih. Zgodaj si boste nabrali dovolj energije da opravite tisto, kar od vas pričakujejo ostali. Začenja se zelo zanimivo obdobje.

Vas zanima: LJUBEZEN DO SEBE JE KLJUČNEGA POMENA ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC NOVEMBER 2021