Dnevni horoskop za soboto 12. avgusta 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 12. avgusta 2023

Dnevni horoskop za danes, soboto 12. avgusta 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 12. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čisto nič vam v današnjem dnevu ne bo pretežko. Ne bodite presenečeni, če se boste v zadnjem hipu premislili.

Horoskop nasvet za današnji dan: S starimi težavami se boste spoprijeli popolnoma drugače kot doslej. Nekaj, kar ste izpustili, še vedno lahko dobite.

Horoskop
Luna preide v znamenje Raka

Danes ob 00:52 uri Luna preide v znamenje Raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta. Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij.

Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

Postaral sem se v trenutku, ko sem se zbal, da se bom postaral.

John O’Donohue

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Pete Sampras, ameriški tenisač grškega rodu
  • Iva Majoli, hrvaška tenisačica
  • Maggie Lawson, ameriška igralka
  • Klaas-Jan Huntelaar, nizozemski nogometaš
  • Alessandra Amoroso, italijanska pop pevka

Na današnji dan z dokončanjem predora Trojane je bila dokončno zgrajena avtocesta A1 Šentilj – Ljubljana – Koper. zaključek pogajanj med ZDA, Kanado in Mehiko o ustanovitvi prosto trgovinskega območja NAFTA. IBM predstavi prvi osebni računalnik PC. Začetek gradnje Berlinskega zidu. V Neaplju se srečata Tito in Winston Churchill in se dogovorita o jugoslovanski priključitvi Istre brez Trsta. Leta 1908 izdelan prvi Fordov Model T. Asaph Hall odkrije Marsovo luno Fobos. Rodil se je George Soros, ameriški poslovnež madžarskega rodu in Mark Knopfler, škotski kitarist, pevec. Umrl je Maks Fabiani, slovenski arhitekt in Janoš Kardoš, slovenski pisatelj, pesnik.

Kaj vas bo danes najbolj razveselilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo najbolj razveselil občutek, da nekomu pripadate.

Katera znamenja zodiaka boste bolj občutljiva?

Najbolj občutljivi boste biki, raki in kozorogi.

Preberite tudi: NE DOVOLITE, DA VAS PERFEKCIONIZEM OHROMI ali Mesečni horoskop AVGUST 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V medsebojnih odnosih boste izredno prilagodljivi, saj želite ustrezati nekomu, ki se je v zadnjem času za vas zelo potrudil. Slutnje se ne uresničujejo vedno, zato se zanašajte na dejstva in ne na govorice.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi zamišljenosti, ki jo bo prebudila luna v raku nekako ne boste sledili vsemu dogajanju. To pomeni le, da ste se preveč zaprli vase, kar boste znali rešiti s prijetnim pogovorom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo, ki se po daljšem času vrača v življenje vas bo opozoril na nekaj pomembnega. V ljubezni pokažite več igrivosti, pri marsičem se lahko zanesete tudi na notranji občutek.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ljudem, ki so popolnoma drugačni se spretno umaknite, saj so lahko nevarni. Vseeno vas bo spremljal občutek, da boste tudi tokrat nekako prišli do svojega bistva. Skušajte delovati bolj diplomatsko in odločno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z disciplino in trdim delom boste posegali po rešenih nalogah ter dobrih rezultatih, kar vas bo občasno naredilo nečimrne, saj boste zavidali tistim, ki si bodo znali vzeti čas za užitek ter počitek.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Počutili se boste odlično, zato boste pripravljeni na vse. Tekmovalni duh vas ne bo pustil pri miru, zato boste kjerkoli se boste znašli zelo težaven nasprotnik. V ljubezni prihajajo hrepenenja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Želite si več miru, po drugi strani pa vam je žal, da bi zapravili nekaj priložnosti za druženje s prijatelji. Dovolj moči imate, da vse kar vas čaka opravite brezhibno ter kar se da učinkovito.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

S pomočjo prijetnega namiga se boste odločili za akcijo, ki vam tokrat prinaša razigrano počutje. Aktivni in ambiciozni boste postorili vse kar vas čaka. V svoji koži se boste tokrat odlično počutili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V kočljivi situaciji se boste morali znajti sami, kljub temu da boste z luno v raku bolj občutljivi kot ste običajno. Kljub vsemu morate priti zadevam do dna, naj vas ne bo strah vprašati in se z vsem skupaj soočiti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Počutili se boste toplo in zadovoljno, luna v raku pa bo prebudila področje čustev. Karkoli boste počeli, vam bo ugajalo, veliko lahko vezani kozorogi in kozoroginje dosežete pri izboljšavi odnosa.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ko se boste zapodili v različne dejavnosti, boste ugotovili, da nimate dovolj energije. Področje ljubezni bo zaradi vpliva lune v raku umirjeno, sproščeno in polno lepih komplimentov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Obveznosti, ki prihajajo ne bodo najbolj enostavne, vendar jih lahko z nekaj pozitivnega razmišljanja rešite. Določite si cilje in pri njih bolj intenzivno vztrajajte, tudi ko boste naleteli na ovire.

Vas zanima: KSENIJA SE BORI Z OSAMLJENOSTJO IN OBČUTKI KRIVDE ali ANASTAZIJA JE RAZOČARANA NAD HČERKINO IZBIRO PARTNERJA