Dnevni horoskop za soboto 11. marca 2023

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 11. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, sobota 11. marca 2023

Predviden čas branja: 0 minut

Dnevni horoskop za soboto 11. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vaše občutljivo jedro bo v današnjem dnevu ranljivo mesto zato se izognite temu, da vas kdo prizadene.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nejasne besede vas lahko zadenejo globlje, kot si mislite. Hrepeneli boste po spontanih vzgibih in neodvisnosti.

Horoskop
Lunin vpliv

Danes ob 01:05 uri Luna preide v znamenje Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka. Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost.

Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Potrebujemo harmonijo, potrebujemo mir. Mir temelji na spoštovanju življenja, na čaščenju življenja.

Thich Nhat Hanh

LJUBEZEN KROŽI, KADAR JO DAJEMO

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Alojzij Repič, slovenski rezbar, kipar
  • Christian Wolff, nemški filmski in televizijski igralec
  • Tomaž Domicelj, slovenski glasbenik
  • Douglas Adams, britanski pisatelj
  • Eddie Lawson, ameriški motociklistični dirkač

Na današnji dan je bila krstna uprizoritev Verdijeve opere Rigoletto v beneški operni hiši La Fenice. Japonsko je prizadel potres z močjo 8,9 po Richterjevi lestvici kateremu nato še sledi cunami. Rodil se je Marius Petipa, francosko-ruski plesalec, koreograf in Astor Piazzolla, argentinski glasbenik, skladatelj. Umrl je Ivan Malavašič, slovenski besedilopisec, slikar in Anton Ingolič, slovenski pisatelj.

Kaj vas lahko danes obremeni?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko obremeni ljubosumje.

Katera znamenja zodiaka boste danes hrepenela po strasti?

Po strasti boste danes hrepeneli biki, raki in škorpijoni.

Preberite tudi: HOROSKOP: KAJ VAM PRINAŠA POMLAD? ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAREC 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi vpliva lune v škorpijonu malce stisnite zobe, posebno ob pogovorih, kjer se bodo vsi vmešavali po svoje. Radi bi se dobro spočili, toda obveznosti vam tega še vedno ne dovolijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V družinskem krogu poskrbite predvsem za to, da razrešite materialno plat pomembne zadeve. Počasi bo prišel čas, da dokažete moč tudi na osebnem področju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ljubezenska sreča bo zaradi energije škorpijona, ki prebuja strast naklonjena tako vezanim, kot tudi samskim. Združili boste duhovna znanja in svojo simpatično privlačno noto.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tisti, ki že dlje časa iščete službo, boste danes začeli razmišljati, da idealne službe ne obstajajo. Tako boste spoznali, da boste morali spremeniti taktiko ali pa opustiti določena pričakovanja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav boste deležni manjših, vendar hitro rešljivih ovir, se potrudite in naredite vsaj nekaj, vsaj tisto kar lahko. Možnosti so odprte, zato ne obupajte prehitro, nekdo vas tudi podpira.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo izmed domačih se bo pritoževal nad vašo neresnostjo, vendar mu kljub temu ne boste pripravljeni prisluhniti. Vse kar ste si zamislili pred kratkim, boste naredili po svoje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Naklonjena vam bo oseba, ki jo že dlje časa opazujete. Govorili boste bolj malo, vendar boste s svojim dejanji pokazali da si od odnosa v bistvu želite nekoliko več kot dobivate.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Še vedno se nečesa pomembnega niste odločili, saj vam nekaj očitno ne ustreza tako, kot ste si prvi trenutek predstavljali. Ne obtožujte se preveč za stvari, ki jih niste storili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vse se lahko zatemni, in sicer zaradi mešanih čustev, ker zidate gradove v oblakih in preveč berete med vrsticami, namesto da bi ostali direktni, kot je zapisano v vaši naravi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar se nekomu od domačih neprestano ne prilagajajte, saj s tem sebi povzročate krivico. V zoprni situaciji boste pokazali ogromno potrpljenja in moči, večkrat se vam bo zdelo, da ste se znašli na preizkušnji.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nepričakovana zadeva bo najprej razburkala situacijo, nato boste spoznali, da je v bistvu vse tako kot mora biti. Fizična aktivnost bo še kako dobrodošla sprostitev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Mnenje boste znali v določenem okolju ki je nejasno podati na pravilen način. Odgovori na vprašanja se bodo skrivali tudi v šaljivih pripombah, zato ne pozabite brati med vrsticami.

Vas zanima: KAKO LJUBITI POD OKRILJEM INTIMNEGA STIKA ali ŽENSKA ENERGIJA JE SILA ŽIVLJENJA