Dnevni horoskop za soboto 10. februarja 2024

Dnevni horoskop za soboto 10. februarja 2024
Dnevni horoskop za soboto 10. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, soboto 10. februarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za soboto 10. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Pustna sobota. Nič ne bo enostavno in samoumevno. Za vse kar želite se boste morali tokrat boriti in intenzivno izražati svoje želje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Mnenja bodo različna, na vas pa je, da se odločite kateremu boste v prihodnosti sledili.

Horoskop
Luna preide v znamenje Ribi

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom.

Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Kaj pravi dnevni horoskop za soboto 10. februarja 2024?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Mark Spitz, ameriški plavalec
  • Cliff Burton, ameriški basist Metallice
  • Randy Velischek, kanadski hokejist slovenskega rodu
  • Peter Popovic, švedski hokejist
  • Emma Roberts, ameriška filmska igralka

Na današnji dan je bil v Parizu podpis mirovne pogodbe z Italijo, Madžarsko, Romunijo, Bolgarijo in Finsko. Letalski pionir in izumitelj Franc Wels je razvil brezmotorno brezrepno letalo. Rodila se je Louise Arbour, kanadska pravnica, političarka in Bill Tilden, ameriški tenisač. Umrl je Tomaž Pengov, slovenski glasbenik kantavtor in Edvard Kardelj, slovenski politik. Umrla je tudi igralka Milena Muhič, dolgoletna članica mariborske Drame.

Vselej se trudite izboljšati se in izboljšal se bo tudi svet okoli vas. Že danes sprejmite izziv življenja!

Colin Turner
Katera znamenja zodiaka boste prijetno razpoložena?

V današnjem dnevu boste najbolj prijetno razpoloženi biki, dvojčki in vodnarji.

Ali je dan primeren za pomembne spremembe?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bodo spremembe dopoldne zgodile spontano, proti večeru vas ne bodo več zanimale.

Preberite tudi: 3. HIŠA V ASTROLOGIJI: KAKO KOMUNICIRATE? ali MOČ CILJA IN INTUITIVNA VIZIJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo zelo zaupa v vas, čeprav vam tega ne bo povedal na glas. Razveselilo vas bo, da bosta brez večjega naprezanja našla skupni jezik in se pogovorila o vsem, kar je bilo v zraku.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav boste prepričani, da boste cilj dosegli brez večjih težav, bo situacija v drugi polovici dneva, ko se luna zavihni v znamenje rib na žalost popolnoma drugačna, veliko težja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prav je, da se veselite pustnega rajanja in se radi šalite, vendar bodite pri tistih, ki so občutljive narave previdni, saj bi se utegnili zelo hitro soočiti s trdim pristopom in nesramnostjo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V domačem okolju boste morali biti bolj odzivni in ne pozabite prisluhniti intuiciji, ki vas bo usmerjala k ugodnim odločitvam. V primeru, da ste še samski se lahko celo zaljubite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Glede pomembne zadeve, ki vas čaka v prihodnjih dneh se bo prebudil strah, ki ne bo in ne bo želel potihniti in to vas bo spravljalo v slabo voljo. Na koncu se boste zamislili ter se skušali soočiti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo vas bo obremenil na področju čustev. Ne obtožujte se za stvari, ki jih niste storili, saj s tem sebi povzročate krivico. V odnosih boste počasi pokazali ogromno potrpljenja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Imeli boste občutek, da ste se znašli v kočljivi situaciji. V medsebojnih odnosih bo vladala odločnost in tudi previdnost ne bo odveč. Izrazili se boste lahko skozi notranje občutke.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Odločili se boste in raziskali nekaj, kar nerešeno in vas ves čas spominja na okus po neuspehu. Za ljubezen bo manj časa in energije, zato se lahko prebudi nekaj nezaupljivosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na trenutke boste polni čustvenih dvomov, o katerih boste še dolgo razmišljali. Nekaj boste rešili, toda kljub temu boste zelo izčrpani, zato boste potrebovali več počitka.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V kolikor bi radi držali vse v svojih rokah, se hitro ozrite okoli sebe in se posvetujte. Ne dovolite drugim, da bi preveč vplivali na vaše počutje, posebno če ste v nekoliko slabši koži.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekaj, kar se je začelo z velikim čustvenim vprašanjem, bo spontano izpuhtelo. Kočljivih vprašanj se boste lotili pogumno, ampak odgovor nanje ne bo odvisen samo od vas.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Šesti čut bo opoldne, ko luna prehaja v vaše znamenje izostren in tudi v ljubezni se premikate naprej v bolj ugodne energije, še posebej če ljubljeno osebo že dobro poznate.

Vas zanima: UPRAVLJANJE IN VODSTVENE SPOSOBNOSTI ali KAJ PRINAŠA OBDOBJE MERKURJA V VODNARJU?