Dnevni horoskop za soboto 10. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 10. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, sobota 10. decembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 10. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopMednarodni dan človekovih pravic. Tokrat ne bo nobene priložnosti za razpuščenost in težko se boste priklopili na sproščene energije. Ves čas se vam bodo prepletale pomembne in nepomembne malenkosti, prihaja tudi nekaj nakopičene nervoze.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prosili vas bodo za pomoč, vendar najprej razmislite, če ste pripravljeni zopet žrtvovati svoj čas.

horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Nikolaj Pirnat, slovenski slikar
  • Ivan Štalec, slovenski matematik
  • Sarah Chang, korejsko-ameriška violinistka
  • Xavier Samuel, avstralski igralec
  • Raven Symoné, ameriška igralka, pevka

Na današnji dan 119 držav podpiše konvencijo OZN o pomorskem mednarodnem pravu. Norman Borlaug, ameriški agronomist in humanitarni delavec, je za prispevek v boju proti svetovni lakoti prejel Nobelovo nagrado za mir. Martin Luther King prejme Nobelovo nagrado za mir. Sprejeta splošna deklaracija o človekovih pravicah. V Sloveniji se prične organizirano posredovanje dela. Robert William Thompson patentira z zrakom polnjene pnevmatike. Rodil se je Olivier Messiaen, francoski skladatelj in Otto Neurath, avstrijski filozof, sociolog in ekonomist. Umrl je Franjo Tuđman, hrvaški predsednik in Jernej Šugman, slovenski igralec.

Tema ne more pregnati teme, to lahko stori samo svetloba. Sovraštvo ne more pregnati sovraštva, to lahko stori samo ljubezen.

Martin Luther King
Česa se je danes smiselno lotiti?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste zelo uspešni v vseh kreativnih dejavnostih.

Katera astro znamenja boste imela težave z občutljivostjo?

Najbolj občutljivi boste biki, raki in tehtnice.

Preberite tudi: VZPOSTAVITE RAVNOVESJE MED ZUNANJO IN NOTRANJO LEPOTO ali KATERE TEMATIKE OBIČAJNO IZZOVEJO KONFLIKTE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Odločili se boste priti stvarem, ki vas v ozadju begajo do dna. Pomembno bo, da uvidite, kaj vam je blizu in kaj je tisto, česar bi se želeli v prihodnosti morda celo znebiti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V domačem okolju ob nestrinjanju glede večje zadeve pričakujte ostre komentarje. Najboljše počutje vas bo spremljalo ko se boste zabavali v sproščeni družbi dobrih ljudi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V večini situacij ne boste imeli nič proti da vodi nekdo drug, tudi, ko boste prejeli kritiko ali zapleten nasvet. Na področju čustev vas bo pozitivno vznemiril odziv simpatične osebe.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Silovito se boste podali v reševanje problemov in nestrpno pričakovali, kdaj bodo stvari takšne, kot ste si jih zamislili. Naj vam sosed s svojo pripombo nikar ne pokvari razpoloženja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pogovori, sporazumi in kompromisi bodo zaradi energije lune v raku, ki na plano nosi občutljivost zelo pomembni. Veseli trenutki vas bodo doleteli, ko se boste nekoliko bolj odprli.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prišli boste do ugotovitve, da se zaupanje ne razvije kar čez noč. Ne pričakujte preveč od sebe in od svojih korakov, saj se vas bo lotila utrujenost, tako psihično kot tudi fizično.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zadišala vam bo neobvezna ljubezenska avantura, ki je lahko prav prijetna. Odprti boste za nove življenjske izzive, ki vas bodo najprej vrgli v dvome hkrati pa vam prinesli boljšo energijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Stanje, ki ga boste deležni lahko pomeni, da se boste morali občasno odreči nekaterim stvarem, ki ste jih vajeni, ali se kako drugače prilagajati. Znali se boste obrniti tja, kjer je zabava.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Določeni posamezniki od vas terjajo hitre odločitve, vendar boste globoko prepričani, da ni čas za drastične spremembe. Energija raka bo polepšala ljubezensko srečanje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Povedali vam bodo, da niste ravno mojster organizacije. Določena oseba vam danes ne bo najbolj naklonjena, vendar nikar ne sklepajte prehitro, saj se lahko vse skupaj kmalu spremeni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nihče vam ne bo prinesel uspeha v naročje, če boste samo stali ob strani. Še vedno imate možnost, da se aktivneje vključite v zadevo, ki sicer na prvi pogled malce diši po tveganju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Izognite se sprenevedanju, ki ni značilno za vas in vam zagotovo ne pomaga. Morda ste dovolili, da nekdo preveč vpliva na vas in sedaj se bo potrebno z vsem skupaj soočiti.

Vas zanima: LJUBEZEN DO SAMEGA SEBE VAM DAJE POGUM IN MOČ ali OSMA HIŠA V ASTROLOGIJI JE TEMPELJ SKRIVNOSTI IN GLOBINE