Dnevni horoskop za ponedeljek 8. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 8. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 8. avgusta 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 8. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prijazne besede, podkrepljene z inteligentnim pristopom bodo vaše vodilo. Dovolite si predvsem spontanost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zaustavite se tam, kjer vse skupaj diši po svobodi in optimizmu!

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 20:39 uri Luna preide v znamenje Kozoroga

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja.

Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali. Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Potrpežljivost je grenka, a njeno sadje je sladko.

Aristotel

Danes praznuje Karin Škufca: Astro profil

Sonce ima v znamenju leva, kar jo usmerja k resnim odločitvam in samozavestnemu pristopu. Na vseh področjih zajema življenje s polno žlico in v njenem zagonu jo je težko ustaviti. Sposobna je usmerjati tudi druge, in jim dajati moč ter prodornost. Z veseljem se podaja v zmagovalne kombinacije in pričakuje pohvalo ter slavo. Navadno je odkrita, odprta, spoštljiva in toplo naravnana. Rada ima razkošje in blišč.

Mars ima v znamenju kozoroga, zato je izjemno samozavestna in podjetna. Zelo rada tekmuje, pri čemer si ne želi samo sodelovati, ampak tudi prepričljivo zmagati. Njen cilj je biti najboljša v poslovnem svetu.

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Marij Pregelj, slovenski slikar
  • Dustin Hoffman, ameriški filmski igralec
  • David Howell Evans – The Edge, irski rock kitarist
  • Roger Federer, švicarski tenisač
  • Shawn Mendes, kanadski pevec

Na današnji dan je bilo ustanovljeno združenje jugovzhodno azijskih narodov ASEAN. Richard Nixon zaradi afere Watergate napove odstop. ZDA kot prva država ratificirajo listino združenih narodov. ZDA, ZSSR, Francija in Združeno kraljestvo sklenejo ustanoviti mednarodno sodišče. Nemški cepelin Graf Zeppelin začne polet okoli sveta. V Ormožu poteka 8. slovenski tabor. Franc Jožef izda ukaz o rabi ljudskih jezikov na gimnazijah. Rodil se je Alija Izetbegović, bosanski predsednik in Emiliano Zapata, mehiški revolucionar. Umrl je Filip Kumbatovič Kalan, slovenski pisatelj in Shirley Jackson, ameriška pisateljica.

S čim se boste danes težje spoprijemali?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste težje spoprijemali z resnim delom.

Katera znamenja zodiaka boste danes zelo sproščena?

Najbolj sproščeni boste rojeni v znamenju ovna, raka in tehtnice.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali ALI VELIKO DENARJA RESNIČNO PRINAŠA SREČO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v strelcu ostanite mirni, tudi če se boste znašli v položaju, ko bodo na preizkušnji odnosi. Brzdajte jezo, ter najprej razmislite, preden boste nekoga za nekaj obsodili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Znašli se boste v nezavidljivi situaciji, zato bodite pozorni, da se ne zapletate v razna argumentiranja, ki lahko zaradi prebujenega sarkazma vse skupaj še dodatno poslabšajo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Uživajte z vplivom lune v strelcu kolikor se le da, saj že dolgo niste bili tako zelo sproščeni. Motilo vas bo le to, da boste razmišljali precej poglobljeno, kar običajno niti ni v vaši navadi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar ne počnite preveč stvari naenkrat, saj bi s tem izgubili kvaliteto. Čim prej premislite o vseh podrobnostih in se nikar ne navezujte na iste navade. Čas je da se zapodite v nekaj novega.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čustva bodo postavljena pred preizkušnje, nekdo se bo želel z vami nekoliko poigrati, vendar mu ne smete dovoliti da vas zavede. Ostanite zvesti sebi ter svojim odločnim prepričanjem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi hitenja, ki ga prinaša luna v strelcu bo tokrat premalo časa, da bi se posvečali vsem stvarem, ki so se pojavile na vašem urniku. Primanjkovalo vam bo vztrajnosti, vendar se ne obremenjujte preveč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Potrebno bo najti primeren čas ter ujeti ugoden trenutek, saj lahko drugače izbruhnejo konflikti. Bodite bolj direktni in predvsem iskreni, kar pa z vplivom lune v strelcu ne bo težko.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čutili boste, da se prebujate, želeli si boste več strasti in dogajanja. Nikar preveč ne dvomite v simpatično zgodbo, ki se vam odpira za vogalom, saj vam lahko ustvari čudovito situacijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vse kar se vam bo danes dogajalo, vas bo zaradi lune v vašem znamenju spravljalo v zadovoljstvo. Končno boste dobili potrditve za določene zadeve, ki so vas obremenjevale v ozadju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekomu ste pred kratkim dovolili, da vam narekuje stvari, ki vam niso preveč všeč. Kmalu vam bo lažje, osredotočili se boste nase in si končno dovolili napredovati tudi na področju ljubezni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če želite ostati nasmejani, se ne spuščajte v poglabljanje na področju čustev. Ne doma ne med prijatelji ne pričakujte, da boste imeli vodilno vlogo. Vse se nekako umika, vendar le kratkoročno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

S sodelavcem, s katerim je vse skupaj napeto poiščita rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Če bo vsak malce popustil, bosta končno začela sodelovati tako kot se spodobi.

Vas zanima: Mesečni horoskop AVGUST 2022 ali LJUBEZEN DO SEBE NI SEBIČNOST