NAJBOLJ STABILNI IN SREČNI LJUBEZENSKI PARI V 2022

Katera ljubezenska kombinacija zagotavlja srečo in stabilnost v letu 2022?
Katera ljubezenska kombinacija zagotavlja srečo in stabilnost v letu 2022?

Katera ljubezenska kombinacija zagotavlja srečo in stabilnost v letu 2022?

Predviden čas branja: 3 minutes

Vsako leto nosi s sabo določeno energijo, ki nas usmerja na vseh področjih. V 2022 prihajajo na področju čustev preizkušnje, poglobitve, lepa presenečenja ter žal tudi razdori. Kateri pari pa se ne rabite bati, saj vam leto 2022 prinaša še več stabilnosti in iskrene ljubezni?

RAK IN BIK

Nekoliko nevsakdanja kombinacija, mešanica vode in zemlje, ki ustvarja nasprotje, se bo v 2022 izkazala za odlično kombinacijo. Znala se bosta bodriti, premagala bosta rakovo občutljivost in utišala bikovo večno neustavljivo trmo, ki ves čas sili na plano. Povezali vaju bodo skupni hobiji, več časa bosta preživela doma. Drug drugega bosta učila novih stvari, skupaj bosta odličen tim tudi v kuhinji. Prihaja spoznanje, da sta drug drugemu dovolj, zato bosta nekoliko skrčila druženje s prijatelji, kar pa pomeni več skupaj preživetih trenutkov tudi pod rjuhami.

Katera ljubezenska kombinacija zagotavlja srečo in stabilnost v letu 2022?

RIBI IN ŠKORPIJON

Vodna energija vaju bo v 2022 še bolj prepletla ter povezala. Skupaj se bosta spuščala v nepopisne globine in ustvarjala novo zgodbo. Izogibala se bosta obtoževanja in spreminjanja, sprejela se bosta takšna kot sta. Vajina vez bo tako močna, da bo tudi ljubosumje izginilo iz obzorja. To je leto, Ko lahko zgradita zaupanje, ki bo trajalo dolgoročno. Če še nista poročena, bosta intenzivno razmišljala o poroki in o naraščaju, ki vaju lahko še bolj poveže. Prijetna energija, ki jo bosta izžarevala ko bosta skupaj, se bo dotaknila tudi tistih, ki vaju obkrožajo.

VODNAR IN KOZOROG

Energiji zraka in zemlje se bosta v 2022 odlično povezali v zaključeno celoto. To je leto, v katerem lahko vajin odnos postane bolj sproščen, hkrati pa tudi bolj stabilen. Najboljša odločitev je skupna selitev, ki bo poživila razmerje in prebudila zadovoljstvo. Ker bosta tako zelo povezana, se lahko lotita tudi skupnega posla, saj se bosta odlično dopolnjevala. Končno bosta začela razumeti korake in stališča, ki so vaju v preteklosti morda razdruževala. Ves čas se bosta presenečala z drobnimi pozornostmi in si znala v ravno pravi meri pihati na dušo.

Katera ljubezenska kombinacija zagotavlja srečo in stabilnost v letu 2022?

OVEN IN STRELEC

Za vaju se bo leto odvijalo spontano, navihano in zaljubljeno. Kljub temu da se nobeden od vaju ni vajen pretirano poglabljati, je ravno poglobitev tista, ki vama prinaša še lepše ljubezenske vibracije. Znala se bosta razumeti ter drug drugega pomiriti, ustaviti ali potolažiti. Razkrila se bo tudi vajina bolj nežna plat, zato si bosta znala večkrat vzeti čas samo zase.  Prišla bosta do spoznanja, da je biti skupaj in si zreti v oči ravno tako zabavno in prijetno kot vajine strastne posteljne vragolije.  Nasprotnim argumentom, ki so vaju občasno vodili v konflikte, se bosta znala v 2022 nasmejati.

Pripravljeno za Sensa.si