TEDENSKI HOROSKOP OD 8. DO 14. AVGUSTA 2022

Tedenski horoskop od 8. do 14. avgusta napoveduje prehod Venere v leva
Tedenski horoskop od 8. do 14. avgusta napoveduje prehod Venere v leva

Tedenski horoskop od 8. do 14. avgusta napoveduje prehod Venere v leva

Predviden čas branja: 2 minutes

Sonce se bo skozi teden nahajalo v znamenju leva. Droben namig vas lahko spodbudi v aktivnosti, ki močno prijajo tudi vašem egu. Zelo privlačni in šarmantni boste podvrženi spogledovanju. Srca nasprotnega spola boste osvajali s pogumnimi načini. Ljubezenske dogodivščine bodo burne, od vas bodo zahtevale soočenja. Pogum vam bo v veliko pomoč, ne glede na to pred kakšnim izzivom se boste znašli.

Merkur v devici vas bo opomnil, da zadeve popeljete do konca.

Tudi na kvaliteto tokrat ne boste pozabili. Všeč vam bodo vsi izzivi, tudi tisti težji in komplicirani. Na ljubezenskem področju vam začetek tedna, ki ga bo še spremljala Venera v raku  ne bo posebno naklonjen, zato bi v notranjosti lahko nastopili dvomi, ovire in nerazumevanje. Čeprav vam lahko na trenutke primanjkuje samozavesti, boste zelo zadovoljni s preprostimi rešitvami in skromnimi ljudmi.

Tedenski horoskop od 8. do 14. avgusta napoveduje prehod Venere v leva

Lažje kot običajno se boste od četrtka dalje, ko se bo Venera nahajala v levu znali soočati s pritiskom in stresom. Zlahka boste navezovali stike, ter se pogovarjali o različnih temah, tudi o tistih malce težjih. Zanesljivi in vredni zaupanja, ter praktični boste rešili karkoli si boste zastavili, tudi na finance, ki jih je potrebno urediti tokrat ne boste pozabili. Prehajate v čas nepričakovanih sprememb. K zadevi, ki ste se ji pred kratkim izmuznili, se boste vrnili samozavestno. Zaznavali boste močno potrebo po partnerstvu.  Bolj kot zase boste zaskrbljeni za druge.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju ovna, bika in tehtnice.

Kateri planetarni premiki se bodo zgodili v tem tednu?

Tedenski horoskop napoveduje, da Venera prehaja v znamenje leva.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi povečanega obsega dela boste hrepeneli po zabavi, počitku in po temu, da se znova lotite stvari, ki vas resnično zanimajo. Počakati boste morali na pravi čas. Delovali boste pod ugodnimi vibracijami in tudi doma se bo čutil vaš pozitiven vpliv, ki ga boste z veseljem delili. V ljubezenskih odnosih boste zopet preveč tihi in čakate, čeprav še sami ne veste, na kaj in na koga. Ne pomilujte sami sebe in ne zadržujte več besa v sebi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bodite pozorni na nekaj kar se skriva v ozadju ter znova preverite vse podatke in ugotovili boste, kaj ste morda izpustili. Ne morete se otresti občutka, da bi lahko dosegli še več, a tudi pot, ki gre postopoma navzgor, vam ustreza. Nove naloge se boste lotili na pravi način, tokrat učinkovito. Delovno energijo boste znali proti koncu tedna usmeriti v prave cilje, s katerimi ste zadnje čase nekoliko zaostajali. Zahteve nadrejenih boste uresničili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Katerokoli pot boste izbrali, se ne boste odločili napačno, prav tako boste spoznali, da  se počasi zagotovo daleč pride. Lepo se boste imeli, tudi če ne bodo vse najmanjše podrobnosti v popolnem redu. Čaka vas pomemben pogovor in lahko ste mirni in optimistični, saj ste pripravili svoje argumente. Imeli boste nekaj sreče in lep potek dogodkov, posebno na ljubezenskem področju. Čas premišljenih odločitev in ugodnosti vas čaka v pogledu navezovanja novih kontaktov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Določena zadeva, ki prihaja v sredini tedna bo presenečenje. Pridobili boste paleto novih znanj, dobro se boste izkazali v komunikativnih dejavnosti. Obdržite tudi v petek, ko vas bo obremenjeval vpliv Polne lune nivo svojih spodobnosti. Nekoga boste prepričali v svoj prav, čeprav vam bo na začetku poskušal ugovarjati. Finančno stanje bo urejeno, kar vas bo pomirilo. Izkazalo se bo, da ste imeli prav in tokrat ne boste mogli skriti ponosa, ki ga imate.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dogajanje se bo v torek in sredo, ko se bo luna nahajala v kozorogu umirilo, zato boste lahko določene stvari odrinili na stranski tir in se posvetili zadevam, ki ste jih pred kratkim začeli. Bodite malce bolj previdni tudi v odnosih. Proti koncu tedna vas bodo zajela intenzivna in romantična čustva, pozitivna energija bo nalezljiva. Ne pretiravajte pa s samohvalo, da ne boste izgubili naklonjenosti tistih, ki so vam zelo pri srcu.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Končno boste bolj optimistični boste kot v preteklih dneh. Nekdo se vam bo približal in vsekakor imate možnosti za dogovor, ne glede na to, ali gre za srečanje ali ustvarjalno dejavnost. Ne obremenjujte se, če so pričakovanja previsoka. Konec tedna bo označen po več krajših poteh in prijetnih razgovorih. Jasno in glasno boste povedali svoje mnenje. Blizu vam bo raziskovanje duhovnih znanj, ki vas vodi k napredku in osebnemu razvoju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekaj prijaznih besed lahko naredi čudeže, posebno če je že dolgo od tega, ko ste se veselili zaradi ljubezni. Na delovnem mestu boste ustvarili prijateljsko razpoloženje. Zgradili boste dobre odnose, celo s sodelavcem, do katerega ste bili včasih negativno nastrojeni. Druženje s kolegi vam bo ljubše od tkanja ljubezenskih vezi. Uživali boste v izzivih in občutku svobode, zato vas bo najverjetneje zamikal šport. Vikend popestrite z dobrim kosilom.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Notranje boste občutljivi in le s težavo boste rešili zadeve, ki so se vam nanizale. Na čustvenem področju ste lahko mirni, tudi za učenje imate dovolj energije. Vse se vam bo dogajalo zelo nepredvidljivo. Enkrat hitro, drugič zelo počasi. Ne pozabite, da vse lahko spremenite v svojo korist, zato ne sedite križem rok. Čeprav si boste v nedeljo želeli v miru dokončati zamudno opravilo, vas bodo navsezadnje prijatelji zvabili v družbo. Prav to boste potrebovali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pomembno je, da ostanete osredotočeni na drobne malenkosti, ki jih običajno spregledate. Z malo truda boste hitro uredili razmere in se vrnili tja, kjer ste zadovoljni. Skozi pogovor boste uvideli, kaj bo potrebno še spremeniti. Čeprav ste dokaj odporni in mirni glede zdravja, lahko konec tedna čutite posledice določenih razvad. Preverite osebne zadeve, nekaj vas moti, mogoče se že zavedate napake. Na vsako stvar boste odreagirali preveč čustveno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prihajajo ugodne rešite finančnih zadev, ki se kopičijo že nekaj časa. V ljubezni, bodo daleč na prvem mestu romantična doživetja. Če želite delovati v skupini, boste morali igrati na odprte karte, drugače se vam slabo piše. Konec tedna boste zelo razumevajoči do svojih prijateljev. Z malo občutka boste lahko izboljšali odnos, pa naj gre za ljubezensko ali družinsko navezo. Upoštevajte svoj šesti čut, ki vas vsekakor vodi v pravo smer.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V prvih dneh tedna boste zelo obremenjeni ter nesigurni vase. Ubogljivost, ki vam je tako zelo tuja vam bo prinesla napredek in ustreznejše pogoje. Uspehi se bodo vrstili, vendarle mnogo bolj počasi, kot si želite. V čustvenem življenju obstaja možnost novosti. Nekdo ne bo vedel, o čem poteka pogovor, zato si njegovih pripomb ne jemljite k srcu. Preglejte svoj načrt in v mislih obnovite najpomembnejše cilje, ki vam veliko pomenijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V prvih dneh tedna boste zelo obremenjeni ter nesigurni vase. Ubogljivost, ki vam je tako zelo tuja vam bo prinesla napredek in ustreznejše pogoje. Uspehi se bodo vrstili, vendarle mnogo bolj počasi, kot si želite. V čustvenem življenju obstaja možnost novosti. Nekdo ne bo vedel, o čem poteka pogovor, zato si njegovih pripomb ne jemljite k srcu. Preglejte svoj načrt in v mislih obnovite najpomembnejše cilje, ki vam veliko pomenijo.

Preberite tudi Mesečni horoskop AVGUST 2022