Dnevni horoskop za ponedeljek 7. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 7. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 7. marca 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 7. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Uranom lahko razburka misli in čustva v nepredvidljivi smeri. Skrbi in zapleti bodo delovali večji kot so v resnici, zato se napadom panike čim bolj elegantno izognite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Tuhtali boste o sebi, o svojem pomenu ter posebni globini, ki je prisotna znotraj vas in vam podarja veličino.

horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih. Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana.

Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili.

Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa. Sedaj je pravi čas za počitek, branje, delo na sebi, nego telesa in obisk dobre gostilne. V teh dneh boste zbrani in vaše urejene misli vas bodo razveseljevale na vseh področjih, še posebej na področju financ in posla.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Milan Klemenčič, slovenski lutkar
  • Ivan Grafenauer, slovenski književni zgodovina
  • Kobo Abe, japonski pisatelj
  • Ivan Lendl, češki tenisač
  • Urša Bogataj, slovenska smučarska skakalka

Na današnji dan je ameriški izumitelj Alexander Graham Bell prejel patent za napravo, ki jo je poimenoval telefon. Ustanovljena je bila enotna vlada Demokratične federativne Jugoslavije pod Titovim predsedstvom. Rodil se je Jožef Petkovšek, slovenski slikar in Mihael Županek, slovenski pisatelj. Umrl je Stanley Kubrick, ameriški filmski režiser in Lili Novy, slovenska pesnica. Umrl je tudi grški filozof Aristotel.

Globoka modrost je zavedati se težav, preden nastopijo, zavedati se nevarnosti, preden se pojavi, zavedati se razdora, preden se le-ta zgodi, zavedati se nesreče, preden do nje pride.

Sun Cu
Kako se bo odvijal današnji dan zaradi vpliva konjunkcije?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste vznemirjeni in čustveno nedostopni.

Katera znamenja zodiaka bo spremljala težja po doseganju višjega znanja?

Težja po višjem znanju se bo danes dotaknila rojenih v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali KAKO SPOMLADANSKA UTRUJENOST VPLIVA NA VAŠE ZNAMENJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Tokrat zaradi močne energije ne boste čutili potrebe po lenarjenju. Želeli boste biti čim bolj dejavni in produktivni. Največ vam bodo pomenili drobni trenutki, ki jih boste delili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse podrobnosti boste hoteli tokrat zaradi vpliva lune v vašem znamenju urediti po svoje. Pri tem vas ne bo nihče oviral, ker vas bodo sodelavci in nadrejeni tokrat zelo spoštovali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju kariere se naenkrat prepuščate volji drugih, ker nimate dovolj moči, da bi udejanjili lastne ideje. Previdno tudi, če se soočate z več osebami, saj vas spremlja nervozna energija.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni prihaja kljub ugodni luni v biku nadležen občutek, da ste zamudili nekaj pomembnega. Po telefonskem pogovoru boste še bolj zmedeni, zato raje počakajte na bolj ugoden trenutek.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ljubezen prinaša veliko moči in samozavesti. Nekdo vam bo pokazal, zakaj vas tako ceni, čeprav mu ne boste takoj pripravljeni verjeti. Skušajte brati tudi med vrsticami.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ni prevelikih razlogov za to, da bi se prenehali boriti v ljubezni. Še lahko najdete skupni jezik, pa tudi strasti bodo kmalu zopet spregovorile in sicer v zelo simpatični smeri.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Tisti, ki bodo znali ceniti vaše prednosti in vrline vas bodo pohvalili. Mnenje kolegov vam bo veliko pomenilo, ker bodo bolje razumeli, kakšen trud v resnici zahteva vaše delo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Res je, da dnevi niso najbolj produktivni, vendar še ni čas, da bi vrgli puško v koruzo. Posebno v ljubezenskih odnosih, kjer vas kmalu čakajo nove zanimive in strastne priložnosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Hoteli boste preskusiti nekaj zanimivih idej. Nekatere ne bodo povsem praktične, toda če jih boste malo prilagodili, se bodo dobro zelo obnesle. Luna v biku krepi vztrajnost.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dobili boste več, kot ste sploh pričakovali. Vseeno počakajte s pomembno odločitvijo. Ne bo dobro, če se odločate na podlagi enega samega dogodka, saj vas jezi nakopičena energija.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Spoznali boste, da je škoda energije za razmišljanje o vsem, kar bi lahko šlo narobe. Malo več optimizma vam bo še kako prišlo prav, še posebej na področju kariere in denarja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V določeni situaciji se boste zelo težko zadržali, da ne bi nekomu, ki vam gre na živce že kar nekaj časa povedali, kar mu gre in se z njim soočili na povsem direkten način.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN VPLIV ali PREBUDITE SEDAJ BOJEVNICO IN BOGINJO V SEBI