TEDENSKI HOROSKOP OD 7. DO 13. MARCA 2022

Tedenski horoskop od 7. do 13. marca
Tedenski horoskop od 7. do 13. marca

Tedenski horoskop od 7. do 13. marca napoveduje prehod Merkurja v znamenje rib

Predviden čas branja: 3 minute

V teden boste stopili obogateni z notranjimi občutki in intenzivno energijo, ki jo prinaša Sonce v znamenju rib. Povečano bo zanimanje za ustvarjalne dejavnosti in umetnost, vaš navdih bodo sanje, prepletene z bogato domišljijo. Resne in težje obveznosti bodo povzročale breme, dvome in strahove, vendar jih lahko s pogumnim pristopom premagate. Glavni fokus se bo usmeril k družini in bližnjim. Čas je pravi, da vzamete v roke škarje in platno in da se nehate ozirati na negativna mnenja drugih. Osredotočite se na nove cilje, predvsem dolgoročne, ki obetajo kljub sedanjim oviram dobre rezultate. Odločnosti in samozavesti ne pričakujte, saj je znamenje rib prispodoba labilnosti in omahljivosti.

Znali boste spretno uporabiti nežnost in ljubeznivost, zato se bodo morebitni konflikti rešili z umirjenim pogovorom.

Dokopali se boste do spoznanj, da premalo skrbite za svoje telo in da preveč časa in pozornosti namenjate drugim, sami pa ostajate v ozadju. Merkur, ki se v četrtek iz vodnarja zavihti v znamenje rib prinaša na področju dela in denarja zanimivo noto ustvarjalnosti, ki pa jo boste nekoliko težje pretvorili v materialno. Zaradi možnosti zapletov se izogibajte podpisovanju pogodb in pomembnih dokumentov, skrbno shranjujte pomembne informacije, dokumente na spletu, telefonu ali računalniku.

Tedenski horoskop od 7. do 13. marca

Venera in Mars se bosta v tem tednu sprehajala po znamenju vodnarja in s svojim entuziazmom bosta odnesla negativne predstave o odnosu in vam podarila več svobodnih odločitev in prijetnega druženja. Prihajajo nova poznanstva, ki se jih boste močno razveselili, saj vam prinašajo nove dimenzije in zanimive dogodke, ki vam bodo še dolgo ostali v spominu. Presenečali boste sebe in druge, čustveno boste sicer nihali gor in dol, vendar v varnem območju, saj bodo čustva sledila vašim mislim, ki bodo bliskovite.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju bika, raka in vodnarja.

Kateri planetarni premiki se bodo zgodili v tem tednu?

Tedenski horoskop napoveduje, da se Merkur začne v četrtek gibati v znamenju rib.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zadeve se bodo odvijale na simpatičen način in našli boste tudi pot do osebne sreče, po kateri hrepenite že dlje časa. Umirjenost vam bo podarila zaupanje in dobili boste odgovore na najbolj zoprna vprašanja. Tudi doma boste deležni prijazne podpore. Če si želite, da bi se nekaj zgodilo, ne čakajte, da to predlaga nekdo drug, ampak se suvereno podajte v akcijo.  Čeprav težko priznati, je dejstvo, da si včasih otežujete stvari tam, kjer ni treba. Ni razloga za neprijetne občutke, razjasnite jih, morda boste odkrili kaj, česar ne veste.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj veselih trenutkov vas čaka zaradi Sonca v znamenju Rib, zato se jim prepustite. Obdržite trezno glavo, ko se vam bo preteklost hotela približati. Uspešni boste, še posebej tisti, ki se že dolgo časa trudite, da bi na poslovnem in finančnem področju priplezali nekoliko višje. Na srčnem področju boste končno uporabili svoj šesti čut. Vaša notranjost vas bo v nedeljo spodbujala, da ljubljeni osebi na iskren način poveste nekaj, kar vam leži na srcu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vaša spontanost bo v tednu pred vami nalezljiva. Že v ponedeljek boste lahko naredili nekaj pomembnih stvari hkrati in si potem vzeli še čas za ljubezen. Spontane dejavnosti vas lahko popeljejo v svet pestrega dogajanja. Občutek zavezništva, topline in ljubezni vam bo okrepil samozavest. Ne bodite zadržani, vključite se v zanimivo argumentiranje. V soboto boste prekipevali od ustvarjalnosti in samozavesti. Ideje ne bodo presahnile, zato boste morda hoteli poklicati katerega izmed prijateljev, da dobite njihov odziv. Drzne misli bodo stopile v ospredje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Družili se boste z ljudmi, ki vam bodo kazali prave poti in vas na vsakem koraku bodrili s pozitivnim načinom razmišljanja. Dogajale se vam bodo stvari, na katere ne boste imeli vpliva. V ljubezni bodo zvezde v petek popolnoma na vaši strani. Nikar se ne odločajte na hitro, ker bi vas utegnilo zbegati nekaj, kar se dogaja za vašim hrbtom in očmi. Počakajte še na odločitev nekoga drugega. Nova ljubezen se lahko prikrade nepričakovano, prav tako je možen napredek v obstoječih odnosih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V prvih dneh tedna pohitite, v nasprotnem primeru vas bo preganjal občutek, da za nekoga niste storili dovolj. Vsekakor podajte svoj odgovor na vsa sporočila, čeprav z zamudo. Uspešni boste pri reševanju finančnih vprašanj, čeprav lahko pričakujete manjše zastoje, ki ne bodo odvisni od vas. Če vas bodo pozvali k sodelovanju, boste prvi odprti za nove predloge. Ljubezensko življenje se lahko proti koncu tedna obrne v popolnoma drugo smer od tiste, ki ste si jo začrtali. Vezanim bo partner predlagal nove podvige, ki bodo dišali po strasti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nikar ne odnehajte tik pred zaključkom, saj vam prvi dnevi v tednu prinašajo akcijo. Poskrbite za to, da vam bodo prisluhnili, še posebej tisti, ki so za vas pomembni. V ospredje stopa ljubezen in okrepilo se vam bo samozaupanje. Osredotočite se na poslovne obveznosti in naloge, saj ste odlično pripravljeni. Začnite z novimi projekti in pokažite vsem drugim, koliko ste v resnici vredni. V nedeljo boste prišli boste do zaključka, da se je bolje ustaviti, kot tvegati z nekom, ki očitno ne namerava popustiti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z ljubeznijo obarvani dnevi vam bodo v pomoč pri iskanju boljšega počutja. Lotite se dela, ki vas čaka sistematično in premišljeno, čeprav bo pozornost usmerjena v bolj tople energije. Objemov ne bo manjkalo, sanje postanejo resničnost in ugajalo vam bo. Nikar pa ne obljubljajte preveč in tisto, kar veste da bo težko izvedljivo. Ne odklonite možnosti, da svoje znanje in izkušnje prenesete na druge, čeprav ne boste najbolj navdušeni nad tem.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Začelo se bo ugodno obdobje za delo. Zlahka se boste lotevali nalog, predvsem novih projektov, ki bodo obetali pošten napredek. Sproščeno ozračje vam bo omogočalo ustvarjalnost. Življenje bo poskrbelo, da bo gorel ogenj strasti in razvnemal čustva. Zaradi novega poznanstva vam bodo misli begale in težko se boste umirili. Ne hitite, dovolite si sanjariti. Pozitivno razpoloženje se bo nadaljevalo v zadnjih dneh tedna, ko boste prejeli tudi nekaj lepih komplimentov.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izkušnje so vam pokazale, da se bolj kot agresivnost izplača umirjen in samozavesten pristop. Razmišljali boste kako se znebiti dolgov. Odpornost se bo krepila, izboljša se tudi kondicija. Optimistično razmišljanje vas bo držalo v objemu dobrega počutja. Podajte svoje ideje in odločno zakorakajte novim dogodivščinam nasproti. S strokovnostjo se lahko rešite večjih zapletov, zato se izogibajte konfliktnim tematikam. Nervoza in stres se vas tudi konec tedna ne bosta dotaknila.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Popolna odkritost na področju kariere v začetku tedna ne bo najboljša izbira. Čas je, da pomislite, da lahko koga zelo prizadenete. Vaša pozornost bo zelo razpršena. Na delovnem mestu boste pod drobnogled vzeli določene obveznosti. Tehtali boste, kaj se vam finančno izplača, in poskušali opustiti moteče. Pred vami so konec tedna težji dnevi, pomanjkanje energije bo močno zaznamovalo tudi nedeljo. Dovolj ste trmasti in ambiciozni, da nastale nejasnosti zelo hitro uredite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Začetek tedna bo bolj duhoven, na trenutke tudi otožen. Privlačile vas bodo teme, povezane s psihologijo in podzavestjo. Prosti čas boste večinoma posvečali branju, poslušanju glasbe in meditaciji. Pričakujte v sredini tedna zamude s plačili, skrbno pazite tudi na pomembne dokumente. Skratka, raje dobro premislite, preden se zgodi kaj nevšečnega.  Tu in tam se utegne prikrasti kanček zaskrbljenosti. Pustite času, da opravi svojo nalogo, in ne drezajte preveč v tuje težave.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pesimistični pogledi na določene dogodke v prvih dneh tedna ne prinašajo dobrega počutja. Poslujte po izkušenih metodah, da ne pride do neprijetnih zapletov. Nekdo vas pogreša. Obremenjenost z načrti bo odveč, saj pomoč v obliki nasveta prihaja še pravi čas. Nekateri boste uspešno zaključili še zadnje obveznosti. Pred vami je čustveno spremenljiv konec tedna. Vaše razpoloženje bo precej odvisno od razpoloženja družinskih članov. Pogosto boste nase potegnili vsa bremena drugih.