MAREC BOSTA POLEPŠALA VENERA IN MARS V VODNARJU

Kaj vam prinaša v marcu energija Venere in Marsa v znamenju vodnarja?
Kaj vam prinaša v marcu energija Venere in Marsa v znamenju vodnarja?

Kaj vam prinaša v marcu energija Venere in Marsa v znamenju vodnarja?

Predviden čas branja: 4 minute

Venera in Mars, planeta, ki sta povezana z ljubeznijo in energijo sta se 6. marca pomaknila v znamenje vodnarja. Prihaja lahkotna zračna energija, ki bo povozila trde vibracije kozoroga. Zopet boste delovali bolj mladostni, inteligentni, živahni in spontani. Potrebovali boste svobodo gibanja, tako fizično kot psihično. Tudi ljubljenim osebam boste omogočili v tem obdobju več svobode. V ljubezni boste razigrani, spontani in lahkotni ljubimci, ki so prepričani, da je komunikacija ključna sestavina v medsebojnih odnosih. Ne bodite presenečeni, če se v tem obdobju zaljubite na prvi pogled.

V negativnem smislu boste potrebovali veliko stimulacije, da ohranite svoje zanimanje.

Pomikali se boste k nekonvencionalnosti, neodvisnosti in svobodi, z namenom da bi dosegli uravnoteženost v odnosih. Ravnati z drugimi pravično, nesebično in nepristransko, bo glavna prednost tega vpliva. Obdarjeni boste s sposobnostjo, da na področju ljubezni ločite pristno od lažnega in iskreno od neiskrenega. Prevladala bo iskrena ljubezen, ki pa ne bo tako zelo globoka, vendar kljub temu navdihujoča.

Kaj vam prinaša v marcu energija Venere in Marsa v znamenju vodnarja?

Ideje, ki dišijo po naprednem bodo sedaj stopile v ospredje in ko jih boste dokončno oblikovali, si ne boste več premislili, ampak boste s svojo iznajdljivostjo iskali pot do samega vrha uresničitve. Vse skupaj je lahko velika preizkušnja, ki vam preko številnih lekcij podarja stabilnost.  Spoznali boste številna dejstva v smeri ali se truditi in nadaljevati ali raje vse skupaj zaključiti. Uporabite energijo Venere in Marsa, da sprostite svoje misli, se znebite ovir ter blokad in s tem postanete odprti za nove odnose in priložnosti.

S tem vplivom nikoli ne veste, koga boste srečali in kako bi lahko ta nekdo vplival na vaše življenje, zato si dovolite takšna in drugačna presenečenja.

Z veseljem boste navdihovali tudi druge in se na vseh področjih zavzemali za spremembe. Velika frustracija vas lahko preplavi, če ne boste usklajeni s tistimi ki vas obkrožajo doma, v službi in v krogu prijateljev. Preboj lahko dosežete v družbi kreativnih sorodnih duš. Zaradi razpršenosti se lahko pojavi prezir do avtoritete, povečana bo tudi želja po večjih spremembah. Uživali boste v duševnih izzivih, mikala vas bodo področja intelekta, kot so tehnologija, mediji ter izobraževanje.

Kaj vam prinaša v marcu energija Venere in Marsa v znamenju vodnarja?

Potrebe v ljubezni in spolnosti bodo z Venero v vodnarju enostavne, zato se boste lažje počutili zadovoljne in vedeli boste, kaj želite. Vodnarjeva dvojna narava je narava kaosa in reda hkrati, zato pričakujte veliko strastnih in prijetnih trenutkov, zaradi močnih želja in potreb pa tudi kakšen konflikt ali razočaranje.

Poleg skrbi zase bo povečana tudi skrb za skupnost, zato se boste počutili bolj motivirani k timskem delu in skupnim ciljem.

Če ste bili v preteklem obdobju obravnavani nepravično, se bo sedaj prebudil notranji revolucionar, ki bo spodbil lažne dvome in odkril pravo resnico. Motivirani boste, da uveljavite svoje ideje in jih uresničite. Osredotočanje na sebične namene ali samostojna prizadevanja ne bo delovalo v pravi smeri. Sedaj se lahko zaradi energije Venere v celoti izrazite brez strahu pred obsojanjem drugih. Navdihnjeni boste za izgradnjo močne mreže, sestavljene iz zvestih prijateljstev in dobrih namenov.

Čas Marsa in Venere v vodnarju je najboljši čas, da pridobite več energije, se osredotočite na ambicije in si skrbno prizadevate za nadaljnjo rast. To je primeren čas, da pokažete neodvisno naravo, dobre vodstvene sposobnosti in svobodo izražanja. To je prav tako pravi čas za obvladovanje kompleksnih projektov. Po drugi strani pa bo v odnosih potrebne več pozornosti, da ostanete povezani in zadovoljni.

Pripravljeno za Sensa.si