Dnevni horoskop za ponedeljek 6. marca 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 6. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 6. marca 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 6. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Postorite vse kar se je nakopičilo in nikar ne pozabite posvetiti nekaj časa sebi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Najbolj pomembno je, da ne glede na vse ostanete produktivni in usmerjeni v napredek.

Horoskop
Vpliv Lune

Danes ob 04:38 uri Luna preide v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAREC 2023

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Vid Rižner, slovenski prevajalec, pisec
  • Josip Stritar, slovenski pisatelj, pesnik
  • Borut Furlan, slovenski podvodni fotograf in potapljač
  • Miro Petek, slovenski novinar, politik
  • Shaquille Rashaun Shaq O’Neal, ameriški košarkar

Na današnji dan sta Juan in Carles Padros sta ustanovila nogometni klub Real Madrid. Bila je krstna predstava opere Mesečnica Vincenza Bellinija v Milanu. Rodil se je Donald Davidson, ameriški filozof in Andrzej Wajda, poljski filmski režiser. Rodil se je tudi vsestranski renesančni genij Michelangelo Buonarroti in slovenski slikar in grafik Floris Oblak. Umrl je Zoltán Kodály, madžarski skladatelj, muzikolog in ameriška igralka Kim Walker.

Pot vojne je pot prevare.

Sun Cu
Kaj lahko danes storite za boljše počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas doslednost lahko popelje v boljše počutje.

Katera znamenja zodiaka se boste težje sprostila?

Težje se boste sprostili rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Natančnost in analitičen pristop, ki ga prebuja energija lune v devici vam bo omogočil, da boste popeljali do konca nekaj zahtevnega, nekaj, za kar do sedaj niste našli prave volje in energije.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaustavite se tam, kjer imate že nekaj časa občutek, da je nekaj zelo sumljivo. Dvomi se bodo, če boste kopali še globlje povečali, na koncu pa lahko pričakujete odgovor, po katerem hrepenite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes, ko se bo luna nahajala v devici si boste brez pomisleka vzeli čas za posel in vse tiste stvari, ki so vam pomembne, ter so povezane s finančnim stanjem, ki ga želite obogatiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub temu, da v nekaj še ne zaupate popolnoma, boste imeli več sreče kot običajno, zato jo izkoristite na čim boljši način. Največji izziv bo projekt, ki vam bo sprva prebudil dvome.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav boste za trenutek prisiljeni plavati v mrzli vodi usode, najdete način, da se odločite in naučite kako priti na površje, brez da bi vas vse skupaj preveč obremenilo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prihaja možnost spremembe, ki se bo dotikala predvsem čustvenega področja. Morda  boste spoznali novo osebo, morda pa se boste, če ste vezani odločili za prekinitev partnerskega odnosa.Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pazite se zlobnih jezikov, da vam ne bodo pokvarili dneva. Pričakovanja bodo velika, tolerance zaradi v lune v devici tokrat ne bo na pregled. Morali boste sprejeti, kar se vam ponuja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pogumno boste načrtovali velike cilje in se spogledovali s tveganji. Zelo veseli boste, ko boste prišli do spoznanja, da je vse skupaj, kar vas obremenjuje končno za vami.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pustite si kljub luni v devici dopovedati, da lahko naredite tudi napako, in bodite pripravljeni na kompromise, ki se bodo izkazali kot najbolj ugodna rešitev zelo napete situacije.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Znašli se boste v nadvse neprijetni situaciji na ljubezenskem področju, vendar verjemite, da se boste prej ali slej rešili, če si boste določena dejstva končno priznali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Morali se boste umakniti resnim zahtevam, pa čeprav bo to pomenilo, da bodo morale vaše želje še malo počakati. S strpnostjo lahko daleč pridete, zato odvrzite nemir in napetosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Priznali si boste, da ne morete spremeniti značaja nekoga, s katerim se ne razumete najbolje. Marsikaj bo na področju dela ter odnosov odvisno samo vas, zato se ne zapirajte vase.

Vas zanima: SPADATE MED ZNAMENJA ZODIAKA, KI SKLADIŠČIJO BLOKIRANO ENERGIJO? ali BOLJ SE BOSTE SPREJEMALI, VEČJE BO VAŠE SAMOSPOŠTOVANJE