Dnevni horoskop za ponedeljek 5. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 5. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 5. junija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 5. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan varovanja okolja. Spremenili boste svoj način in se najprej usmerili v dolžnosti, šele nato bodo sledile dodatne prijetne ugodnosti. Pojavilo se bo mnogo vprašanj, na katera pa lahko, če boste budni, dobite tudi kakšen iskren odgovor.

Horoskop nasvet za današnji dan: Tudi če niste prepričani, da je nekdo popolnoma zvest in predan, danes nikar ne podvomite v vse skupaj.

Horoskop
Luna preide v znamenje Kozoroga

Danes ob 09:31 uri Luna preide v znamenje Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji.

Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni.

Navidezna smrt narave ustreza duhovni polnosti v času največje človeške domiselnosti, kajti v tem času na polju ni dela. Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd. V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Zemlja nudi dovolj, da zadovolji vsako človeško potrebo, ne pa človeškega pohlepa.

Mahatma Gandhi

HOROSKOP: KDO IMA NAJVEČJE TEŽAVE Z LJUBOSUMJEM?

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Charles Hartshorne, ameriški filozof
  • Federico García Lorca, španski pesnik
  • Velimir Bata Živojinović, srbski igralec
  • Charles Joseph Clark, kanadski predsednik vlade
  • Andrej Miklavc, alpski smučar

Na današnji dan izide prva uradna različica spletnega brskalnika Mozilla. Slovenska skupščina sprejme več osamosvojitvenih zakonov. Prvič doseženo agregatno stanje Bose-Einsteinov kondenzat. Odpre se Gospodarsko razstavišče v Ljubljani. Rodil se je Pancho Villa, mehiški revolucionar in John Couch Adams, angleški astronom. Rodil se je tudi ameriški režiser Tony Richardson. Umrl je Princ Viljem Švedski, vojvoda Södermanlandski in Ronald Wilson Reagan, ameriški predsednik.

Zemlja ne pripada nam, mi pripadamo Zemlji.

Marlee Matlin
Kaj je tisto, kar vas lahko danes razveseli?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko razveselijo dobri rezultati na področju dela.

Katera znamenja zodiaka boste na področju denarja najbolj uspešna?

Na finančnem področju boste najbolj uspešni biki, raki in tehtnice.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKA LUNINA NAPOVED

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar se ne ustrašite, saj slab začetek običajno prinaša dober konec. Že zvečer si boste oddahnili, saj vas bo spremljal občutek, da je vse na svojem mestu, ter da prejemate dovolj pozornosti in spoštovanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pri odgovorih boste bolj kritični, zato vam lahko vse skupaj povzroči turbulenco ter nihanja. Ker bodo čustva igrala pomembno vlogo, bo potrebno soočiti se s sabo ter z globino dojemanja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar se, če se bo povečala želja po urejenem materialnem področju ne zaganjajte preveč v delo, ki bi vam odvzelo vso energijo. Izčrpani ne boste začutili zadovoljstva, zato se zaustavite pravi čas.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Omreženi od ljubezni boste pripravljeni na simpatične neumnosti. Spontani in hkrati premišljeni boste z veseljem sledili ljubljeni osebi, tudi tam, kjer ste se običajno branili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Da bi preprečili napetosti v razmerjih morate zmanjšati dominantno noto in večkrat pomisliti, kako se ob raznih napadih počutijo ob vas drugi. Optimistično delovanje bo rešilo morebitne napetosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Spontano naravnani in prepričani da se boste že nekako znašli, saj ste vendar močni in sposobni se boste znašli v vseh situacijah. Tudi finančno področje vam ne bo povzročalo preglavic.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Borbe s samimi sabo na področju kariere in materialnih dobrin ne bodo enostavne, vendar vas bodo dolgoročno še bolj utrdile in vas popeljale k odločnosti. Spoznali boste tudi, na koga se lahko zanesete.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar prehitro ne obupajte, saj se vam nakazujejo odlične možnosti, da dogradite kar že obvladate ter si ustvarite boljše prihodke. Krize se niti ne boste ustrašili, saj vas bo vodila misel, da zmorete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Preveč hitre reakcije in zaletavi koraki se lahko ob nepazljivosti slabo končajo. Naučite se korakati bolj počasi, bolj taktno. Ko se boste znali ustaviti, vam bo jasno, da potrebujete tudi nekaj umirjenosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Obremenitve, ki se bodo odvijale v podzavesti ne bodo enostavne. Ne bojte se tistih, ki želijo odkriti resnico, kajti le ta vas bo peljala do pravih odgovorov. Močno boste zaznavali napetosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaradi resne energije lune v kozorogu se boste znašli pred pomembno prelomnico na področju kariere in denarja. Zavedate se, da boste morali sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile potek dogodkov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekoga boste presenetili, ker boste skoraj ravnodušni ob dogodkih, ki bi vam v drugačnih okoliščinah povzročili veliko skrbi. Lažje se boste sprostili ob ugotovitvi, da drugi morda pretiravajo.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2023 ali Mesečni horoskop JUNIJ 2023