Dnevni horoskop za ponedeljek 5. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 5. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 5. februarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za ponedeljek 5. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vse kar se bo dogajalo, bo zahtevajo od vas veliko komunikacije in nenehno bezljanje naokrog. Polni nemirne energije, boste neprestano iskali novo zaposlitev.

Horoskop nasvet za današnji dan: Znali se boste približati ter izražati, zato ohranite simpatičen spontan pristop.

Horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni.

Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali.

Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani. Sedaj je ugoden čas za nove ideje, dejanja in razna tveganja.

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Vodnarja, kar pomeni, da je sproščena, svobodna, odločna, pozitivno naravnana in samostojna oseba, ki se znajde v skoraj vsaki situaciji. Njene misli so prodorne, ima tudi odlične občutek za soljudi in se je pripravljena prilagoditi, če ima občutek, da je to resnično potrebno.

Luna, ki jo ima v znamenju Vodnarja je razigrana, drugačna od povprečja in zabavna. V ljubezenskih odnosih hrepeni po pozornosti in vodilni vlogi, ki ji daje dodatno samozavest. Ascendent v znamenju Dvojčkov nakazuje na razgiban, radoveden in nihajoč karakter ter prirojeno privlačnost za nasprotni spol.

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Barbara Hershey, ameriška filmska igralka
  • Rok Petrovič, slovenski alpski smučar
  • Cristiano Ronaldo, portugalski nogometaš
  • Damjan Murko, slovenski pevec zabavne glasbe
  • Neymar, brazilski nogometaš

Na današnji dan Slovenija postane članica Mednarodnega olimpijskega komiteta. Apollo 14 pristane na Luni. Rodila se je Charlotte Rampling, anglěska igralka in Roman Ingarden, poljski filozof. Rodila se je tudi ameriška igralka Laura Linney in ameriški glasbenik, član skupine Guns and Roses, Duff McKegan. Umrl je Franc Kolenc, slovenski pisatelj in Ciril Ličar, slovenski pianist.

Kako boste delovali v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste z navdušenjem podali v akcijo.

Katera znamenja zodiaka boste danes zbadljiva, vendar navihana?

Danes boste zbadljivi, vendar navihani rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Določeni ljudje vas ne morejo razumeti, dokler ste prepričani, da so proti vam in vas ne podpirajo. Nikar ne bodite črnogledi, saj boste z luno v strelcu dobili še eno priložnost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čas je, da se začnete učiti na napakah, posebno ko boste naleteli na nekaj težav z denarjem ali službenimi zadevami. Sprostite se in z energijo strelca razmislite, saj očitno potrebujete več časa.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V trenutku boste začutili rahlo nezadovoljstvo, ki vas lahko pripelje do čustvene razdvojenosti in nestabilnosti. Premislite, koliko vam pomeni iskren in direkten odnos, ter ga negujte.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pokažite prijateljem in znancem, da jih poslušate in da jim stojite ob strani. Tudi če vas ne bodo za nič prosili, jim bo že samo to olajšalo njihove težave in dvome. Seveda pa ne pozabite tudi nase.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Obdržite trezno glavo, ko se vam bo preteklost hotela približati. Uspešni boste, še posebej tisti, ki se že dolgo časa trudite, da bi na poslovnem in finančnem področju priplezali nekoliko višje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Občutek zavezništva, topline in ljubezni vam bo okrepil samozavest. Ne bodite zadržani, vključite se v kakšno skupino, ki je tesno povezana s tistimi stvarmi, ki vas zanimajo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne verjemite praznim obljubam, ki jih boste prejeli od znancev. Za vsak slučaj vprašajte za še dodatne napotke. Potrebovali boste več sreče, ki jo boste črpali na urejenem ljubezenskem področju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne vlagajte energije v stvari, ki so trenutno nepotrebne. Izogibajte se kakršnim koli naglim odločitvam. Pustite vsaki stvari, naj dozori. Napetost bo kljub luni v znamenju strelca, ki načeloma vodi v optimizem velika.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Spontanost bo z energijo lune v vašem znamenju nalezljiva. Ekipne dejavnosti vas lahko popeljejo v svet pestrega dogajanja. Nekateri si boste vzeli še čas za ljubezen.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nova ideja, ki se bo naključno prebudila vam bo všeč in imeli boste veliko ustvarjalne svobode, ki jo seveda izkoristite. Ne bo vam potrebno dolgo čakati na ugodne izide, saj z luno v strelcu prihajajo spontano.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ozračju bo prisoten nemir, ki bo kratil dogovarjanje in zbrano delo. Tokrat vam ne bo do čakanja, čeprav ste si že vnaprej vzeli več časa za vse opravke, ki so na sporedu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prilagoditi se morate, kar ni lahka naloga za vas, ki se po navadi dolgo oklepate znanega. Analizirali boste zadevo iz preteklosti, vendar nikar preveč ne komplicirajte, raje rešujte zadeve spontano.

Vas zanima: KAJ PRINAŠA OBDOBJE MERKURJA V VODNARJU? in ZNEBITE SE OBČUTKA MANJVREDNOSTI