Dnevni horoskop za ponedeljek 4. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 4. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 4. aprila 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 4. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pričakujte zbranost, analitičen pristop in željo po tem, da se vse na področju dela in financ reši v pravi smeri.

Horoskop nasvet za današnji dan: Znali boste poiskati preudarne rešitve ter se odločiti, ko bodo to od vas pričakovali ali zahtevali.

luna
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo.

Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Andrej Arsenjevič Tarkovski, ruski filmski režiser
  • Joži Kališnik, slovenska pevka, članica Ansambla bratov Avsenik
  • Jennifer Lynch, ameriška režiserka
  • Gary Moore, irski glasbenik
  • Heath Ledger, avstralski filmski igralec

Na današnji dan dvanajst zahodnih držav ustanovi zvezo NATO. Vesoljsko plovilo Space Shuttle Challenger je prvič poletelo v vesolje. Mesto Maribor je dobilo prvo električno razsvetljavo. Rodil se je Niccolo Zingarelli, italijanski skladatelj in Bettina von Arnim, nemška pisateljica. Rodil se je tudi rimski cesar Mark Avrelij Antonij Karakala. Umrl je France Onič, slovenski pesnik in Martin Luther King mlajši, borec za državljanske pravice, nobelovec.

Ne pravijo brez vzroka, da kdor se ne čuti povsem trdnega v spominu, se ne sme mešati v laži.

Michel Eyquem de Montaigne
Na katerem področju boste danes želeli nadoknaditi vse zamujeno?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na poslovnem področju želeli nadoknaditi vse zamujeno.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj trmasta in samosvoja?

Najbolj trmasti in samosvoji boste ovni in biki.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali ASTROLOŠKA ZNAMENJA IN BIVŠA RAZMERJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ker se bo veliko dogajalo lahko za trenutek nastopi zmeda, saj boste trdno prepričani, da se morate na področju dela in denarja premakniti naprej in se usmeriti v izvedljive cilje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z luno v vašem znamenju prihaja veliko lepega, nenavadnega in predvsem nežnega. Všeč vam bodo pogovori, v katerih boste lahko odprli dušo in srce, ter prisluhnili na umirjen način.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Težje kot običajno se boste soočali z ljubezenskimi zadevami, ki bodo imele popolnoma drugačen predznak. Veliko lažje vam bo, če si ne boste dovolili, da manipulirajo z vami.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Več ugodnih priložnosti na področju čustev lahko z energijo lune v biku pričakujete predvsem tisti, ki ste bili v zadnjem času razočarani. Samski bodite bolj prodorni in si drznite narediti pogumen korak.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z luno v biku se boste želeli zresniti in se posvetiti drugim področjem, vendar vas bodo močno obremenile poslovne in finančne zadeve, ki jih boste slej kot prej morali reševati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nikar se ne predajajte malodušnosti in ležernosti, saj vas čaka gora opravkov. Raje se odločno usmerite v kakšen korak na področju osebne rasti, kjer ste zadnje čase nekoliko zaspali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če o nečem niste popolnoma prepričani, vas lahko zaradi vpliva lune v biku zagrabi panika. Strah in dvomi bodo le trenutnega značaja, kljub temu pa se počasi raje odločite za preverjene zadeve.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub manjšim nesoglasjem, ki jih prinaša trmast pristop boste z nekom, ki je za vas pomemben našli skupen jezik. Ne bo vam težko preiti od besed k dejanjem in se postaviti zase.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na zasebnem področju pričakujte spremembe, ki vam na prvi pogled ne bodo všeč, po tehtnem in preciznem razmisleku boste ugotovili, da vam lahko polepšajo trenutke.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Začutili boste da nekaj ni več tako kot je bilo, dobro bi se bilo čim prej prilagoditi. Pri pomembnejših odločitvah ne bodite več odvisni od mnenja drugih, ampak se odločajte po notranjem občutku.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Želeli si boste svobode, strasti, zadovoljstva in predvsem hitrih rešitev. Marsikdo ne bo razumel, da ste zadovoljni in optimistični, kljub temu da se vam ne dogaja nič posebnega.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V ljubezni bo pomembno, da si priznate kaj čutite in česa si želite. Ne odlašajte predolgo, ker bo vedno težje začeti z iskrenim pogovorom in soočanjem z dejstvi, ki vas že bodejo v oči.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN VPLIV ali ZNATE NADZIRATI SEBE IN DELOVATI MIRNO?