Dnevni horoskop za ponedeljek 31. januarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 31. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 31. januarja 2022

Predviden čas branja: 5 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 31. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Niste pripravljeni na težke teme, saj vas spremlja konjunkcija med Luno in Plutonom, kljub temu bodite bolj pogumni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Četudi vam je poskus, da bi nekaj dosegli, spodletel enkrat, še ne pomeni, da bi vam tudi sedaj. Morda morala ideja in želja le dozoreti v vaših mislih.

horoskop luna
Današnji lunin vpliv

Danes ob 10:42 uri Luna preide v znamenje Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek. Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu.

Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti. V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Danes praznuje Denis Avdić: Astro profil

Z večino planetov v zračnih znamenjih je sproščen, navihan in razigran. Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v znamenju Vodnarja v 10. Hiši. Kar nakazuje na zelo prijazno, prijetno in privlačeno osebo. Je razumevajoč, ima posluh za druge in se navadno dobro razume z vsemi in z njimi tudi dobro sodeluje, zato lahko sklepa uspešne, partnerske in druge zveze. Lahko uresniči marsikaterega od zastavljenih ciljev, saj dobro usklajuje dnevne obveznosti s prostim časom, posel in družinsko življenje.

Mars se je ob njegovem rojstvu nahajal v Tehtnici v 5. Hiši. To je gibljiv, tekoč in dinamičen človek, vedno nekako neulovljiv in skrivnosten. Vedno ima pogum zastopati svoja prepričanja in prepričljivo zastopa svoje ideje. Druge lahko zlahka prepriča s svojim navdušenjem. Je idealist, obožuje ljubezen samo in sebe v zaljubljeni vlogi, je romantičen in duhovit! Veliko smisla ima za glasbo in umetnost, lepe stvari, igro, modo in oder sploh. Jupiter se je ob njegovem rojstvu nahajal v znamenju Škorpijona v 6. Hiši. Oseba s to pozicijo je optimistična, in sposobna premagati marsikatero oviro. Luna se je ob njegovem rojstvu nahajala v Ovnu v 12. Hiši. Običajno se obnaša umirjeno in zadržano. Odnosi z najbližjimi so obarvani z umirjenostjo, racionalnostjo ali strpnostjo. Zanj so karakteristične lastnosti resnost, odgovornost v obnašanju, ter velik optimizem.

Danes praznuje Justin Timberlake: Astro profil

S Soncem v znamenju Vodnarja je poln optimizma, nenavadnih idej in smeha. V življenju mu nič ni težko. Česarkoli se loti, to opravlja z veseljem in vztrajnostjo. Na področju čustev je bolj površinske narave, v nepomembne zadeve se ne poglablja in kompliciranja ne prenaša najbolje. Venera v znamenju Kozoroga mu dodaja odločnost in mu pomaga, ko je potrebno potrpeti.

Ascendent v znamenju Leva je tisti, zaradi katerega se mu v življenju dogajajo zanimive in vznemirljive zgodbe, ki ga držijo pokonci, saj je oseba, ki se hitro naveliča in se začne dolgočasiti. Zvestoba je sicer njegova popotnica, vendar se kakšni zelo prijetni priložnosti s težkim srcem upre.

Bolj pomembno je vedeti, kam greste, kot pa to, da hitro pridete tja.

Mabel Newcomber

Kaj pravi horoskop za 31. januarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Jean Simmons, angleško-ameriška igralka
  • John Lydon – Johnny Rotten, angleški punk pevec Sex Pistols
  • Guido Marini, italijanski rimskokatoliški duhovnik
  • Katjuša Pušnik, slovenska alpska smučarka
  • Blaž Arnič, slovenski skladatelj

Na današnji dan je bil v Ljubljani ustanovljen Študentski kulturni center. V Parizu se odpre Poumpidoujev center. Avatar režiserja Jamesa Camerona je postal prvi film v zgodovini, ki je prebil magično mejo dveh milijard dolarjev zaslužka. Vesoljsko plovilo Apollo 14 pristane na Luni. Rodila se je Marija Kmet, slovenska pisateljica. Umrl je Albin Rudan, slovenski glasbenik, Avsenikov klarinetist in Franc Ankerst, slovenski besedilopisec in glasbenik.

Kako se boste odzivali s konjunkcijo med Luno in Plutonom?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste s konjunkcijo odzivali bolj zadržano.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj pogumna in prodorna?

Danes boste najbolj pogumni in prodorni rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI VPLIV LUNE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v vodnarju boste prehiteli težave in jih rešili še preden bodo dobile negativen priokus. Več sreče se nakazuje tudi samskim, ki boste zelo zadovoljni s svojim videzom.




Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nikar se po nepotrebnem ne pritožujte, saj ste sami odgovorni za nastale napake, ki se v zadnjem času pojavljajo v vaši bližini. Skok v novo zadevo bo tokrat več kot ugoden.




Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pomembno bo, da ste v medsebojnih odnosih blagi, skromni ter odprti. Če pa boste še povezani s svojim notranjim jazom, vas nihče ne bo mogel pretentati. Vztrajajte v svojih zadevah.




Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Znali se boste usmeriti v prave odločitve, ki vam prinašajo z luno v vodnarju nenavadno prodornost. Prijateljstvo bo v popoldanskih urah zelo sproščeno, še posebej z nežnejšim spolom.




Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sedaj nikakor ni pravi čas za soočenja, saj bi se lahko zaradi lune v znamenju vodnarja zapletli v konflikte. Lahko pa se znebite stvari in vsega, kar je potrebno v življenju odpraviti.




Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi notranjega nemiru se lahko pojavijo napetosti v družini. Priporočljivo je, da z delom na sebi pridete do določenih spoznanj in razčistite kaj želite imeti in česa ne potrebujete.




Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikar ne bodite žalostni. Stvari se bodo z energijo lune v vodnarju začele premikati vendar ne po naključju, temveč med drugimi tudi zato, ker ste se vi tako odločili. Zaupajte sebi!




Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zelo boste zahtevni, vendar se boste kljub temu z luno v vodnarju dobro počutili. Spremljala vas bo tudi samozavest, s pomočjo katere boste sposobni na glas izraziti svoja čustva.




Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Bodite na področju kariere bolj prilagodljivi in svoje znanje ter sposobnosti izražajte v dejanjih, ne z besedami. Le tako se boste osvobodili strahu ter slabe volje sodelavcev in nadrejenih.




Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo, ki vam je zelo blizu, bo hrepenel po nežnostih, iz vas pa bo gorela močna strast, ki jo boste težko umirili. Ves čas se vam bo nekam mudilo, zato vas bodo označili da ste nervozni.




Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z luno v vašem znamenju bo vsekakor pestro, sicer pa dobro premislite, v kaj se spuščate. Priporočljivo je, da zadeve poskusite razčistiti z umirjeno komunikacijo in zbranostjo.




Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste nagnjeni k želji, da greste mirno čez razlike v partnerstvu glede delitve oblasti, intimnih zadev, financ in drugih čustveno obarvanih tem. Raje se posvetite sebi!

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR 2022 ali V ŽIVLJENJU POTREBUJETE POGUM