Dnevni horoskop za ponedeljek 28. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 28. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 28. marca 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 28. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ne bodite presenečeni, če vas bo konjunkcija med Luno in Marsom popeljala v neprilagodljivost. Pričakujte številna nestrinjanja, borbo za pozornost ter čustveno dramo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Uporabite zagnanost v pozitivnem smislu, vendar bodite pri vsem kar počnete dovolj zbrani in osredotočeni.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli.

Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Ne predajte se strahu. Če to storite, boste izgubili vez s srcem.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Baccio della Porta – Fra Bartolommeo, italijanski slikar
  • Aleksej Maksimovič Peškov – Maksim Gorki, ruski pisatelj
  • Bohumil Hrabal, češki pisatelj
  • Jure Franko, slovenski alpski smučar
  • Lady Gaga, ameriška pevka in tekstopiska

Na današnji dan s padcem Madrida se konča španska državljanska vojna. Ameriška država New York odpravila suženjstvo. Rodil se je Jan Amos Komensky, češki pedagog, filozof, pisatelj in Raffaello Santi, italijanski slikar, arhitekt. Rodil se je tudi ameriški igralec Vince Vaughn in ameriška igralka Dianne Wiest. Umrl je Pertinaks, rimski cesar in Modest Petrovič Musorgski, ruski skladatelj. Leta 2013 je v 54. letu starosti umrl Boris Strel, dobitnik prve slovenske kolajne na SP-jih v alpskem smučanju.

Kako bo konjunkcija med Luno in Marsom vplivala na področje kariere in denarja?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo konjunkcija ustvarila nemir, prebudila razne speče napetosti in odnesla kakšno dobro priložnost.

Katera znamenja zodiaka se boste težko sestavila in se spravila v pogon?

Težje se boste danes sestavili rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali PRENEHAJTE ČIM PREJ Z NERVOZNIM DELOVANJEM

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne zganjajte panike zaradi ovir, na katere boste naleteli. Ostanite mirni in premišljeni. Oseba, ki ste ji pri srcu vas bo spodbujala in vam bo pomagala po svojih najboljših močeh.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dovolite, da se drugi odločijo o tem, kaj je prav in kaj ne. Čeprav imate ravno vi najbolj jasna merila, se iz osebnih razlogov zaradi vpliva lune v vodnarju tokrat raje držite v ozadju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Privlačile vas bodo dejavnosti, ki vključujejo svobodno izražanje. Za tisto, kar vam veliko pomeni se boste pripravljeni boriti. V ljubezni izbirajte prave besede in bodite iskreni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Energija lune v vodnarju prinaša več obveznosti, potrudili se boste po najboljših močeh. Vsekakor se držite preverjenih metod, le tako se boste znebili bremena in lažje zadihali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi energije vodnarja boste prekipevali od energije, saj se vam bodo odprla nova obzorja na poslovnem področju. Z besed boste veliko lažje kot običajno prešli na dejanja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pri delu se ne boste več držali ustaljenih pravil, da bi zadovoljili potrebe in pričakovanja drugih. Morda vas bodo nekateri sodelavci spodbudili, da uresničite najbolj drzne zamisli.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Začutili boste blokado, kar bo naznanilo nemir in stisko na področju denarja. Poskušajte biti kljub zapletom pozitivno naravnani. Sodelavci vas bodo s hudomušnim nasmeškom dvignili iz prahu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z veseljem boste odstopili od povprečja. Pomislite malo nase in se sestavite v tisti smeri, ki vam nudi več spontanosti. Doživeli boste nekaj neverjetnega, zato se pustite presenetiti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z iznajdljivim pristopom boste popravili neko zadevo, ki ste jo v preteklosti pokvarili. Dana situacija se bo prav zaradi tega popravka močno spremenila. Končno boste občutili zadovoljstvo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dobre iztočnice lahko pričakujete vsi, ki se že nekaj časa trudite doseči napredek. Zavedali se boste prijetnosti in znali uživati v drobnih trenutkih. V ljubezni bodo občutki mešani zato ne iščite bližnjic.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Približujejo se dogodki, ki jih do sedaj niste bili vajeni. Redna hoja vam bo zagotovila več energije in življenjske moči. Zaradi lune v vašem znamenju se boste razveselili manjšega presenečenja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če se boste odločili za manjši odklop, bo to odlična ideja. Končno se boste lotili nekaterih stvari, ki ste jih sicer mislili še malo odložiti, vendar vas bodo v ozadju preganjale.

Vas zanima: MOŠKI, KATERA LASTNOST JE NAJBOLJ MOTEČA V ŽENSKIH OČEH? ali TEDENSKI LUNIN VPLIV