TEDENSKI HOROSKOP OD 28. MARCA DO 3. APRILA 2022

Tedenski horoskop od 28. marca do 3. aprila napoveduje v petek Mlaj
Tedenski horoskop od 28. marca do 3. aprila napoveduje v petek Mlaj

Tedenski horoskop od 28. marca do 3. aprila napoveduje v petek Mlaj

Predviden čas branjae: 3 minutes

Obdobje, ki ga bo polepšalo Sonce v ovnu bo prijetno, kljub nekaj presenečenjem, ki pa dolgoročno vodijo v pravo smer. Energija, ki jo boste zaznavali vas vodi v bolj dovršeno komunikacijo in manjše spremembe na področju doma. Veliko se boste ukvarjali z bližnjimi, zanimalo vas bo kaj mislijo in čutijo, z veseljem jim boste tudi priskočili na pomoč. Pri učenju boste zaznali nekaj težav, saj snovi ne boste takoj razumeli, kar vas lahko razjezi. Najbolje je, da se osredotočite na tisto področje, kjer ste najbolj spretni in podkovani, saj boste zagotovo uspeli.

Sonce v znamenju Ovna vam prinaša neposreden pristop, realne zamisli in želje, ter situacije, kjer boste osebnostno napredovali.

Prišli boste tudi do številnih zaključkov, povezanih s prebujanjem svoje višje zavesti. Vsak napredek bo dobrodošel, saj vas bo popeljal v boljše počutje. V odnosih bo čutiti veliko humorja, nekaj nemira in manjše težave s prilagajanjem, ki vas lahko popeljejo do razmišljanja o spremembah v življenju. Zaradi Merkurja v znamenju bika bo komunikacija temelj, na katerem gradite. Oblačenje, govorjena beseda, drža telesa, čas, ki ga komu posvetite, bodo v teh dneh sporočali veliko o vašem odnosu do drugih ljudi. Prvi korak bo seveda iskrenost, in to do sebe. Ne prepričujte drugih, saj vidite, da padejo v obrambno držo in potem nasprotujejo.

Poudarite prednosti tistega, o čemer govorite, vsak naj se sam odloči oziroma vsak naj si misli, kar si hoče.

Tedenski horoskop od 28. marca do 3. aprila napoveduje v petek Mlaj

Venera in Mars se bosta nahajala v znamenju vodnarja, zato prihajajo informacije o nadaljnjih korakih v osebnem razvoju in, karieri, zato je priporočljivo, da se odprete, posvetite sebi in znate pravilno prepoznati, katere so vaše prave smernice. Čutili boste pomladansko utrujenost, ki jo lahko premagate z gibanjem na prostem. Tudi, če bo telo mirovalo, bodo vaše misli potovale na konec vesolja in nazaj, pri tem pa si boste večkrat premislili za smer poti.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju leva, devica in vodnarja.

Katera znamenja zodiaka lahko v tem tednu spregledate nekaj pomembnega?

Nekaj pomembnega boste v tem tednu spregledali rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in tehtnice.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z optimizmom, ki vam ga nudi Sonce v vašem znamenju si boste v torek ali sredo marsikaj olajšali, zato se čim prej znebite črnogledosti, ki vam le krade energijo in čas. V petek, ko nastopi Mlaj se bo vse vrtelo okrog poslovnih in finančnih zadev, vi pa boste v določenih trenutkih preveč zbegani, da bi vsemu temu sledili, zato vas lahko obsodijo, da ste nekaj enostavno preslišali. Zelo dobro se boste počutili v svoji koži, vendar pustite nekaj prostora tudi za druge, predvsem pa jim prisluhnite. Ne dovolite si, da bi vas v nedeljo preplavila slaba volja, in bodite previdni, preden se spuščate v spore.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ljubezensko področje bo povezano z negativnim razmišljanjem, ki ga lahko še poglobi morebitna neiskrenost. Težko se boste soočali z realno sliko, potrebovali boste tudi nekaj potrditev. Vsekakor pa vas lahko reši kompliment osebe nasprotnega spola, ki je sicer vezana, vendar za vas tako zelo privlačna, da o njej celo razmišljate. Z dobro voljo boste konec tedna premagovali ovire in malce napeto vzdušje na svojem delovnem mestu. V nedeljo glejte le nase, saj vas lahko razmišljanja drugih speljejo na popolnoma napačno pot.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zgodbo, ki vas obremenjuje je bolje končati, sicer bodo ostale rane in nerešene zadeve, ki bodo tudi v prihodnje vplivale na vaše počutje. V ljubezni nikar toliko ne komplicirajte, prepustite se sanjam o strastnih podvigih. Utrnilo se vam bo nekaj nenavadnih zamisli. Od petka dalje vam ne bo manjkalo dobre volje, če se le ne boste preveč zadrževali doma. Nikar pa v nedeljo, ko se lahko znajdete v konfliktu ne pozabite na pregovor, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na področju kariere se še ne počutite pripravljeni na večji korak, čeprav vas čakajo in priganjajo. Ker boste imeli vsega dovolj, pustite prijateljem, da vas razvedrijo in da vam svetujejo, kaj bi bilo najboljše za vas. Na poslovnem področju bodo prisotne manjše nejasnosti, še posebej v sredo, ko vas bodo sodelavci ves čas nervirali. Precej napeti boste zaradi tega, ker vam domači ne bodo pomagali tako kot bi vi želeli. Odnosi bodo dosegli vrhunec, zato pazite, pogovor se lahko sprevrže v konflikt. Veliko stvari vas bo po tihem vznemirjalo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dobro razmislite o tem, kaj bi lahko spremenili in kako. Najboljše bo, če svoje težave nekomu zaupate, saj si boste tako prihranili veliko neprespanih noči. Ker imate jasno predstavo o tem, kakšno naj bo vaše zasebno življenje, se ne boste soočali z velikimi težavami, kot bi se sicer. Tudi v drugi polovici tedna bo vse usmerjeno k vašim ambicijam in načrtom, ki bodo dosegli vrh. Poskusili si boste razložiti, kaj se je zgodilo, glede osebe, ki očitno razmišlja v popolnoma drugi smeri kot vi. Premislite o vsem skupaj.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ker se ves čas nekaj spreminja, ne veste kako naprej. Naredite načrt vseh izdatkov in se omejite le na najnujnejše. Takoj boste lažje zadihali. Z ugodnimi planeti se boste od četrtka dalje samozavestno podali v svoje obveznosti in jih brez težav popeljali do konca.  V petek bo v ozračju nemir, ki bo onemogočal zbrano delo, zato se ne lotite zahtevnih nalog, ki bi od vas terjale veliko koncentracije. Ukvarjali se boste tudi z manjšimi napetostmi v družinskem krogu, ki jih boste znali pomiriti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Določena zadeva, ki prihaja nepričakovano bo presenečenje. Srečno roko boste imeli tudi pri vseh komunikativnih dejavnosti. Sredi tedna, ko boste popolnoma zbrani, bo več priložnosti na finančnem področju. Priporočljivo je, da se znova lotite stvari, ki vas resnično zanimajo. Znova boste med najbolj prodornimi, posebno na osebnem področju. Vse bo v soboto in nedeljo pod ugodnimi vibracijami in tudi doma se bo čutil vaš pozitiven vpliv, ki ga boste z veseljem delili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekoga boste prepričali v svoj prav, čeprav vam bo na začetku poskušal ugovarjati. Finančno stanje bo dokaj dobro, kar vas bo pomirilo. Izkazalo se bo, da ste imeli prav in ne boste mogli skriti ponosa, ki ga imate. Ne pretiravajte s samohvalo, da ne boste izgubili še naklonjenosti tistih, ki ne bodo zavistni. Koraki bodo konec tedna počasni in temeljiti, vendar boste z njimi zadovoljni. Tako se ne boste odločili napačno in počasi se zagotovo daleč pride. Zaželeli si boste tradicionalen, čaroben konec tedna.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Počutje bo spremenljivo, vendar bo v začetku tedna ljubezen tista, ki vas bo držala pokonci. Le nekaj majhnih besed lahko naredi čudeže, posebno če je že dolgo od tega, ko ste prevzeli pobudo. Na delovnem mestu boste ustvarili prijateljsko razpoloženje. Zgradili boste dobre odnose, celo s tistimi, ki vas običajno nervirajo. Konec tedna bo označen po več krajših poteh in prijetnih razgovorih. Jasno in glasno boste povedali svoje mnenje. Blizu vam bo raziskovanje duhovnih znanj, zopet boste začutili da ste umirjeni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekoliko bolj optimistični boste kot v preteklih dneh. Nekdo se vam bo približal, vendar se ne obremenjujte se, ker so pričakovanja očitno previsoka. Pazite, da ne boste pri delu preveč zaletavi, saj bi si lahko s tem nakopali nepotrebne težave. Vaša komunikacija s strankami bo v petek, ko nastopi Mlaj prodorna in neposredna. Tistih nekaj obveznosti, ki vas čakajo, boste opravili z levo roko. Ves teden se boste po malem veselili nedelje in sprostitve, ki vas bo močno razveselila.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čaka vas pomemben pogovor, vendar boste mirni in optimistični, saj ste pripravili svoje argumente. Imeli boste nekaj sreče in čaka vas lep potek dogodkov, posebno na ljubezenskem področju. Razmislite o tem, kaj vas veseli. Vaš čut za ustvarjalno delo bo spet stopil v ospredje. Prijatelji bodo proti koncu tedna aroma vašega življenja. Ne boste več delali kot po tekočem traku, ampak si boste vzeli čas zase. S prijetnim srečanjem boste popestrili tudi nedeljo in spoznali da ni vse v moči, tudi taktika in spretnost precej doprineseta k uspehu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dogajanje se bo umirilo, zato boste lahko službo odrinili na stranski tir in se posvetili zadevam, ki ste jih pred kratkim začeli. Bodite malce bolj previdni, ko se odločate dolgoročno. Preplavila vas bodo intenzivna čustva. Nekdo ne bo vedel, o čem poteka pogovor, zato si njegovih pripomb ne jemljite k srcu. Preglejte svoj načrt in v mislih obnovite najpomembnejše cilje, ki vam veliko pomenijo. Bolj ko se boste trudili, da bi potlačili svoja čustva, z večjo silo bodo v nedeljo udarila na plano.