Dnevni horoskop za ponedeljek 26. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 26. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 26. decembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 26. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Slovenija – dan samostojnosti in enotnosti. Zaupajte vase in v svoje želje, ki se lahko počasi začno manifestirati v realno obliko.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne bojte se resnice ki prihaja na plano, saj vas bo njena moč razbremenila.

horoskop
Lunin vpliv

Luna je v znamenju Vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor.

Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev.

Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali. Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Dan samostojnosti državni praznik

Ta dan obeležuje razglasitev izidov plebiscita o samostojnosti 26. decembra 1990. Plebiscit je potekal 23. decembra 1990, na katerem je od 93,2 odstotkov udeleženih volivcev. Na vprašanje: Ali naj Slovenija postane samostojna in neodvisna država?, je okoli 95 odstotkov odgovorilo pritrdilno. Ta dan so Slovenci pokazali največjo mero enotnosti v svoji zgodovini. Za uspeh plebiscita se je moralo o vprašanju pozitivno opredeliti več kot polovica vseh volilnih upravičencev.

Kaj pravi dnevni horoskop za soboto 26. december 2022?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Mao Dzedung, kitajski voditelj
  • Lars Ulrich, član skupine Metallica
  • Jon Voight, ameriški filmski igralec
  • Jared Leto, ameriški filmski igralec in pevec
  • Aksel Lund Svindal, norveški alpski smučar

Na današnji dan so uradno razglašeni rezultati plebiscita o samostojnosti in neodvisnosti Slovenije. Za samostojno državo je glasovala velika večina 88,5 odstotka vseh državljanov. Rodil se je Henry Miller, ameriški pisatelj in Janez Wolf, slovenski slikar. Umrl je Ludvik Starič, slovenski motociklistični dirkač in Gerald Ford, ameriški predsednik.

Svoboda je dih življenja za narode.

George Bernard Shaw
Katere lastnosti bodo danes najbolj izrazite?

Dnevni horoskop napoveduje da bo najbolj poudarjena dobra komunikacija.

Katera znamenja zodiaka boste imela občutek, da vaše razpoloženje ves čas niha?

Rojeni v ognjenih znamenjih boste imeli občutek, da vaše razpoloženje ves čas niha.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKA LUNINA NAPOVED

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če želite, da se vam želja na čustvenem področju uresniči, zaupajte predvsem v svoje čare. Ne pretiravajte s komplimenti, raje naredite kakšno dejanje, ki bo nosilo večjo težo kot besede.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ves čas boste zaradi lune v vodnarju razlagali nekaj kar se vam zdi pomembno, a niti opazili ne boste, da vas nihče ne posluša. Zavedati se morate, da pri popolnoma vseh stvareh velja določena meja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če vas čaka neprijetno soočenje, se napolnite s samozavestjo in verjemite, da ste močnejši, kot si predstavljate. Prihajajo številna presenečenja na področju družine ki bodo vse skupaj popestrila.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ker bodo misli ves čas švigale po glavi, si boste želeli samo da bi drugi ostali tiho in vas ne bi motili. Ko se boste dotaknili tišine, ki vas ne bo obremenjevala, temveč krepila boste pomirjeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pogrešali boste izzive, a boste morali nanje še malo počakati. Najprej se boste morali soočiti s situacijami, ki bi jih najraje preskočili, oziroma se jim spretno izognili, vendar skrivajo pomembne odgovore.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Tudi če se zadeve v domačem okolju ne bodo odvijale, kot si želite, ne pozabite, da bo kmalu bolje. Na ljubezenskem področju ne pričakujte sprememb, le stabilnost, po kateri v bistvu hrepenite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne bo vas zanimalo kako se počutijo drugi, tudi če bodo v boljši poziciji, vas ne bo niti najmanj ganilo. Vseeno pa ostanite prijazni ter pazite da ne bi s svojimi pripombami morda koga užalili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekoga bi radi videli ob sebi, toda ne morete se upreti želji, da bi zahtevali nemogoče. Ukvarjajte se raje z dejavnostmi, ki vas polnijo z optimizmom. Vse je minljivo, tako dobro kot slabo, ne pozabite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čas bo pokazal svoje, zato nikar nepotrpežljivo ne delujte po svoji vesti. Preverite, kaj se dogaja pri osebi, ki je že nekaj časa v težavni poziciji, saj luna v vodnarju krepi sočutje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Denar vam bo zelo pomemben, na vsak način boste razmišljali o večjem nakupu, čeprav so pred vami številne obveznosti, ki bij morali čim prej poravnati, da vam ne povzročijo težav.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo vas želi obrniti proti nekomu, ki vam je tesno pri srcu. Ne sklepajte na podlagi predvidevanj, ampak se najprej prepričajte sami. Prava resnica bo slej kot prej prišla na dan.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na čustvenem področju boste z luno v vodnarju vedno bolj enostavni in poslušni. Z nekom bosta končno našla skupni jezik. Vse skupaj se vam bo zdelo kot zanimiva epizoda, privoščite si tudi nekaj počitka.

Vas zanima: ASTROLOŠKA NAPOVED ZA LETO 2023 ali LETNI HOROSKOP 2023 ZA VSA ZNAMENJA ZODIAKA