Tedenski Lunin horoskop za obdobje 26.12.-1.1.23

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 26. decembra do 1. januarja
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 26. decembra do 1. januarja

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 26. decembra do 1. januarja

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v vodnarju. Prihaja ugoden čas, da začnete nekaj novega, oziroma da dokončate kar ste začeli. Veliko bo govorjenja, manj bo konkretnih dejanj. Napredna misel bo gradila dolgoročne načrte, všeč vam bo vse, kar bo povezano s tehnologijo in napredkom. V kolikor imate občutek, da ste osamljeni, se zabavajte, pazite pa, da vas ne zmede prevelik optimizem. Svoj um boste zapolnili z ustvarjalnostjo.

V torek ob 8.34 uri luna prehaja v ribi.

Občutili boste nežnejše energije, ki bodo ustvarile lepšo in bolj fantazijsko zavest in podzavest. Prijeten počitek in samota bo vaše dopolnilo k boljšemu počutju. Znali si boste pričarati prijetno vzdušje in kramljati, konfliktov tokrat ne bo na vidiku. Tudi v sredo, ko bo luna še v ribah boste bolj nežni in vaša želja bo predvsem ugajati. Znali se boste usmeriti v situacije, ki so bistvene za osebni napredek, vendar ne preveč naporne za umirjene misli. Oboroženi boste z veliko koncentracije, vendar vam bo za realizacijo primanjkovalo poguma. Bolj kot delo vas bo zanimala duhovnost. Za večje poslovne podvige čas ne bo najbolj ugoden, zato še nekoliko počakajte, na bolj ugodne okoliščine.

blank

V četrtek ob 11.36 uri luna preide v znamenje ovna.

Vpliv bo prebudil močno željo po dogajanju, zato boste težko sami, raje se boste nahajali tam, kjer bo prišel do izraza vaš zanimiv jaz. Hrepeneli boste po pozornosti in občudovanju s strani oseb nasprotnega spola. Čustveno boste zelo odprti in samozavestni. Sedaj imate odlično priložnost, da glasno izrazite mnenje. Odločitve bodo zelo hitre, niti za trenutek ne boste podvomili vase, v odličnem stanju bo tudi samopodoba.

V petek nastopi Prvi krajec, zato se boste aktivno prebujali v pravem smislu.

Z medsebojnimi odnosi ne boste preveč obremenjeni, ampak boste v njih uživali s polno paro, saj vas bo spremljala želja po povezovanju. Če bo kdo preobčutljiv, ga boste postavili pred dejstvo, saj na dolga razpravljanja ne boste pripravljeni. Ker boste polni energije vas bo močno zmotila ležernost.

V soboto ob 18.08 uri luna prehaja v bika, zato boste preden se boste podali v najdaljšo noč z veseljem poprijeli za vse obveznosti. Zelo boste v medsebojnih odnosih odzivni, vendar malce trmasti. Pričakujte prijetno toplino v odnosih, z veseljem boste prejemali  ter podarjali prijazne komplimente. Razum boste malce odklopili, bodite pa pozorni da svoje notranje občutke analizirate. V domačem okolju boste tudi v nedeljo, ko vam bo godila počasna energija bika z veseljem uredili vse kar je neurejenega ter skuhali pravo poslastico, s katero boste presenetili družinske člane.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi LETNI HOROSKOP 2023 ZA VSA ZNAMENJA ZODIAKA