TEDENSKI HOROSKOP OD 26. DECEMBRA DO 1. JANUARJA

Tedenski horoskop za obdobje od 26. decembra do 1. januarja 2023 napoveduje retrogradni Merkur
Tedenski horoskop za obdobje od 26. decembra do 1. januarja 2023 napoveduje retrogradni Merkur

Tedenski horoskop za obdobje od 26. decembra do 1. januarja 2023 napoveduje retrogradni Merkur

Predviden čas branja: 2 minutes

Polni elana in motivacije se boste s Soncem v kozorogu kljub prazničnim energijam podajali v načrte, ki prinašajo uspeh. Tudi če se bo potrebno boriti ali prilagoditi, za vas to ne bo velik problem, saj se boste sposobni tudi odrekati. Sedaj je na vrsti zresnitev, ter konkretne rešitve, ki v preteklem obdobju še niso popolnoma dozorele. Ukvarjati se boste začeli s svojim napredkom, volje vam ne bo primanjkovalo. Manjkalo pa bo spontanosti in entuziazma, zato se boste po končanem delu in obveznostih večkrat počutili prazno. Vaše misli bodo usmerjene v reševanje določenih zadev, zato lahko kakšno prijetno zadevo enostavno spregledate.

Postali boste bolj odgovorni, zato se lahko odnosi, ki jim je manjkalo prav to, malce uredijo in stabilizirajo.

Retrograden Merkur v znamenju kozoroga, ki nastopi v četrtek se bo dotaknil vaših financ in jih skušal nekoliko razburkati. Prav vam bo ta vpliv prišel še posebej v primeru, da bi se radi določenim odgovornostim nekoliko izognili ali jih prestavili. Čeprav lahko naletite na nerazumevanje, se z vsem skupaj ne boste preveč obremenjevali. Nekaj zapletov se lahko pojavi tudi na področju študija, kjer boste morali budno slediti vsem obveznostim.

Tedenski horoskop za obdobje od 26. decembra do 1. januarja 2023 napoveduje retrogradni Merkur

Za globoke pogovore in razčlenjevanja zaradi Venere v kozorogu enostavno ne boste našli časa in interesa. V prijateljskem krogu bo vladala razigranost, lahko se pojavi tudi kakšna nova simpatija, ki vas bo prepričala s svojo prikupnostjo. Še posebej, če si boste med pohajkovanjem po okrašenem mestu privoščili kakšen kozarček kuhanega vina. Tokrat boste imeli priložnost, da se vnovič umirite in si ogledate rezultate delovanja v preteklem obdobju.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi LETNI HOROSKOP 2023 ZA VSA ZNAMENJA ZODIAKA in DJOTIŠ NAPOVED TER ANALIZA LETA 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V teden vstopate nekoliko nemirni, obremenjeni s skrbjo za druge, zato marsičesa ne boste videli v pravi luči. Ne pozabite si vzeti nekaj časa čisto zase in napredovati na osebnem področju. Zaradi določenih novic se boste glede pomembne situacije hitro odločili, čeprav ni rečeno, da bo vaše dejanje najboljša izbira. V soboto boste zaznavali željo po lagodnem življenju in prilagodili tempo, ki ne bo najbolj hiter. Marsikdo vas ne bo razumel.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Teden, ki je pred vami bo zelo dinamičen in praznično obarvan. Polni boste izvirnih idej in zamisli, s katerimi se boste pomaknili naprej in doživeli tisto, kar ste si želeli. Na področju kariere ne boste preveč komplicirali, ampak si boste izbrali možnost, ki vam ponuja prednost in boljše zaključke. Tudi če vam bodo rekli, da so vaše zamisli pred časom, vas napačne predstave ne bodo zmotile. Ohranili boste optimizem in na koncu se bo izkazalo, da je bil ta upravičen.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prva polovica tedna, ki jo bo polepšalo dobro počutje, vam bo pisana na kožo, bolj kot ste predvidevali. Vsakodnevna opravila boste vestno izpolnjevali, zaključili boste nekaj pomembnega. Pluli boste v mirnih vodah, zato ni razloga za skrb, strah in paniko. Konec tedna bo pozitivno obarvan, čustvena zvestoba vam bo veliko pomenila, zato brez zadržkov izrazite kar mislite. Osrečite sebe in druge, saj veste, da ste oseba, ki morate dati svoja čustva na plano.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Občutljivost, ki vas spremlja že nekaj časa se s praznično obarvanimi trenutki počasi umika. Povečevalo se bo osebno zadovoljstvo, saj boste z lahkoto razčistili zadeve, ki so vas obremenjevale. V drugi polovici tedna lahko samski pričakujete več prijetnih, vznemirljivih srečanj, ki bodo privabila nasmeh na vaše ustnice. Sedaj je čas, da si dovolite biti zaljubljeni in da se prepustite toku harmoničnih dogodkov. Z energijo, ki ste si jo nabrali, se boste v najdaljši noči zažareli.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Želje se vam počasi izpolnjujejo, pazite pa, da opustite stare navade. Obrniti bo treba povsem novi list, kar vas bo napolnilo z navdušenostjo in pričakovanji. Finance bodo v tem tednu urejene, pozitivno razmišljanje pa vas bo zagotovo popeljalo do uspeha. Če vam težave že dalj časa povzroča zdravstveno stanje, se boste tokrat boljše počutili. Doma se morate v najdaljši potruditi po najboljših močeh, dobre načrte vam lahko pokvari hitenje, zato umirite korak.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Torek bo poln drobnih napak in malenkosti, ki vas bodo jezile, vendar se čim prej odločite, da se ne boste obremenjevali s tem, drugače boste vse dni slabe volje. V drugi polovici tedna se bo vse vrtelo okoli ljubezni. Vezani boste brezskrbno uživali v objemu partnerja, samski pa si boste zaželeli avantur. V soboto in nedeljo se vam ne bo ljubilo ukvarjati z ovirami, ki se bodo pojavile, raje boste poskusili uživati popolnoma brez ovir.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Tako v karieri kot na drugih področjih si želite več miru, prazne in začasne zgodbe vam ne ustrezajo več. V drugi polovici tedna boste veliko časa namenili načrtovanju prihodnosti. Znašli se boste pred pomembnimi odločitvami. Nekatere spremembe bodo morda celo drastične, saj boste na vseh področjih razmišljali o velikih preobratih. Kadar ničesar ne potrebujete, je okoli vas veliko ljudi, ko vi kaj potrebujete, je seveda slika povsem drugačna in tega imate dovolj.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zapišite si v tem tednu vse, kar je pomembno. V prijateljskih odnosih bodite izredno previdni, saj občasno delate napake le zaradi pretirane čustvenosti. Nekaj, kar se v tem obdobju končuje, boste morali pustiti za seboj. Sami lahko izbirate, kako dolgo se bo še nadaljevala agonija, ki jo je pred kratkim sprožil nekdo, ki ga enostavno ne razumete. Ob koncu tedna vam bo najbolj prijala družba vaše ljubljene osebe ali vaših prijateljev, ki vas bodo spravljali v dobro voljo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zopet boste zaplavali v skladu z vašim življenjskim tokom in se mu boste brezskrbno predali. Ves čas boste občudovali, koliko lepih stvari vas obdaja. Tudi ljubezenske zadeve bodo potekale brez zapletov. Nekoga boste hitro osvojili. Ko boste v petek preverili določene zadeve, boste presenečeni, šele na to lahko zmagoslavno nadaljujete in pustite za seboj dokaj zoprno nalogo. V najdaljši noči se boste odzivali le na podlagi občutka.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nenehno boste razmišljali o tem, kako bi lahko popestrili prosti čas, zaradi tega pa se že kopiči nekaj obveznosti. Na začetku vam bo težko, a kmalu boste ugotovili, da je to najboljša rešitev. Nekaj več pozitivnih ljubezenskih iskric prihaja v petek, ko boste s pomočjo energije Prvega krajca storili pravo stvar. Morda bi morali v nedeljo, ko boste nemirni celo izklopiti telefon in se popolnoma posvetiti svojim mislim.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prvi dnevi tedna bodo malce stresni. Nadaljuje se zgodba s povsem negotovim koncem. Še predobro se zavedate, da počnete stvari, ki vas ne navdušujejo preveč, zato je čas za spremembe. Pazite, kako in kaj boste odgovorili pomembni osebi. Obeta se vam poplava informacij, ki pa večinoma ne bodo posebno pomembne. Omejite se na področja, ki so trenutno za vas aktualna. Nič ne bo narobe, če boste v najdaljši noči uporabili več domišljije.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekoliko ošabni boste, s čimer na marsikoga ne boste naredili dobrega vtisa. Še pravi čas se vzemite v roke in nadzorujte svoje obnašanje, da ne bo prepozno. Čas je da zaživite drugače, druga polovica tedna bo postregla z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali zanimive odločitve. Tekmovalno boste razpoloženi, sreča se vam bo nasmihala in z veseljem se boste podali v nove dogodivščine, ki vam bodo še dolgo časa ostale v lepem spominu.