Dnevni horoskop za ponedeljek 25. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 25. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 25. decembra 2023

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za ponedeljek 25. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Božič. Energija današnjega dne je za vas odlična spodbuda, da delujete skozi svoje občutke. Bolj pogumni ste kot se zavedate.

Horoskop nasvet za današnji dan: Znali se boste opravičiti, znali boste priznati napako, le določene situacije ne boste popolnoma razumeli. 

Horoskop
Luna je v znamenju Dvojčka

Luna je v znamenju Dvojčka

Danes prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev. Prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo.

Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Emil Adamič, slovenski skladatelj, dirigent, publicist
  • Humphrey Bogart, ameriški filmski igralec
  • René Girard, francoski zgodovinar, literarni kritik in filozof
  • Annie Lennox, škotska pevka
  • Aleš Debeljak, slovenski pesnik, publicist

Na današnji dan se po krščanski tradiciji praznuje rojstni dan Jezusa Kristusa. Rodil se je Isaac Newton, angleški znanstvenik in Ernst Ruska, nemški fizik, nobelovec. Umrl je George Michael, britanski pevec in Marijan Lipovšek, slovenski skladatelj, pianist in pedagog. Prav tako je umrl igralec in režiser Charles Spencer Chaplin, bolj znan kot Charlie Chaplin.

Božič je čas dobrih želja, naj se dotaknejo vaših src in pustijo same lepe zvezdnate sledi.

Horoskop.si
Kako se boste danes odzivali na tople komplimente?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes z veseljem sprejemali prijetne komplimente.

Katera znamenja zodiaka boste danes skuhala najboljše kosilo?

V današnjem dnevu boste skuhali najboljše kosilo rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dan, ki vas bo povabil v globine doživljanja vsega lepega. Misli se bodo prepletale in dotikale vseh ki vam veliko pomenijo. Nerganja in raznih napetosti si enostavno ne boste dovolili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Preveč prijazni boste, zato vaša sporočila ne bodo imela takšne teže. Če le imate priložnost, se pogovorite s prijateljem, saj vam le on lahko pomaga pri ocenjevanju pomembne situacije.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekomu, ki vam je znova obrnil hrbet, ne bi smeli zaupati, čeprav ste vedno pripravljeni ponuditi še kakšno priložnost. Premislite, kako bi izboljšali svojo situacijo povezano z odnosi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zelo priporočljivo bo, da brez pripomb prisluhnete nekomu, ki ga ne srečujete pogosto. Lahko vam odpre nove možnosti, ki vam prinašajo veliko boljše priložnosti v prihodnjem obdobju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Potrebno bo zbrati več moči in si konkretno zastaviti vse skupaj, v nasprotnem primeru vas vse skupaj vodi v razočaranje. Sanjarjenje ne bo prišlo v poštev, saj boste polni novih zamisli, ki jih boste želeli udejanjiti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če ni prave komunikacije in nihče nikomur ne prisluhne do konca, potem ne preseneča nadaljevanje določenih sporov. Skušajte se vsaj v prazničnih trenutkih malce zadržati.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Premagali boste vse, tudi upor tistih, ki vam do zdaj morda niso zaupali. Zahtevali boste tudi več spoštovanja s strani ljudi, ki vas obkrožajo, kar vas vodi k zadovoljstvu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dan, v katerem vam bo pomembno le, da ste povezani z najbližjimi ter obdani s toplo energijo. Poslušni in umirjeni se boste kljub nemiru, ki ga prebuja luna v dvojčkih znali posvetiti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Hitre misli in radovedna vprašanja bodo zaradi energije lune v dvojčkih nekaj, kar lahko nekoga, ki je bolj umirjene narave spravi ob živce. Raje razmislite, preden boste v nekoga od domačih začeli zopet drezati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prebudila se bodo speča čustva in tudi tisti, ki ste bili dlje časa sami, ter prepričani, da vam to odgovarja, si boste zaželeli nekoga ob sebi. Potrebno se bo le prepustiti in malo bolj zaupati svojim občutkom.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Skrite želje povezane z vsemi področji delovanja bodo še močnejše. O njih se boste želeli s tistimi, ki jim popolnoma zaupate tudi pogovoriti. Ugotovitve, ki jih boste deležni vam dajejo zagon.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če menite, da nekdo ne vidi stvari takšnih, kakršne so v resnici, mu previdno odprite oči. S tem boste naredili veliko uslugo, obenem pa boste bolj ne tekočem glede tega, kaj se dogaja.

Vas zanima: MARS SE POSLAVLJA, LETU 2024 BO VLADALO SONCE ali HOROSKOP: KAKŠNO BO LETO 2024?