Tedenski Lunin horoskop od 25. do 31. decembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 25. do 31. decembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 25. do 31. decembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 25. do 31. decembra

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v dvojčkih, zato bo božični dan poln dobre volje in odlične komunikacije. V ospredje v medsebojnih odnosih stopata neobremenjenost in razigranost. Znali se boste posvetiti tako sebi, kot tudi bližnjim, spontani pogovori bodo tisti, ki vas bodo popeljali v zadovoljstvo. Tudi če se nahajate v zapletenih situacijah, boste pozabili nanje in se za trenutek odtrgali od vseh bremen. Za kuhanje ne boste porabili veliko časa, saj boste iznajdljivi in spretni.

Česarkoli se boste lotili, se boste dopoldne težko osredotočali in zbrali. Ne boste se ukvarjali sami s sabo ter s čustvenimi zapleti, bolj pomembno vam bo da informacije švigajo sem ter tja. Popoldne, ko prihaja nežna vibracija, se boste znali prilagoditi. Nekaj energije namenite tudi prijateljem, s katerimi boste pogovore usmerjali v globine. Želeli si boste predvsem varnosti in prijetne pozornosti. Povejte tistim, ki jih imate radi, koliko vam pomenijo.

Kljub temu, da boste obkroženi z ljudmi, boste globoko v sebi malce osamljeni in morda celo otožni. Povečano bo tudi hrepenenje po pozornosti. Težko se boste odločali, saj boste imeli občutek, da čisto nič ni jasno, pregledno in iskreno. Potrebno se bo prilagajati, saj lahko povečana občutljivost vodi do raznih nesporazumov. Vprašanjem, povezanim z denarjem se raje izognite.

V četrtek bo luna v raku, kar vam bo omogočalo, da se ne pristen način približate pravim odločitvam, vendar pa vam bo primanjkovalo odločnosti. Zaradi poudarjene rakove čustvenosti boste nezainteresirani za kakšen napredek. Tudi učenje vam ne bo šlo najbolje od rok, saj vas bodo spremljale misli, povezane s čustvi. Zapleti so možni tudi v komunikaciji, zato bodite pozorni da ne greste predaleč. Umirjeno vzdušje bo najboljša izbira, saj boste končno lahko namenili nekaj časa sami sebi.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 25. do 31. decembra

Izkoristite moč in samozavest tam, kjer se lahko dokopljete do boljših priložnosti in rezultatov. Zelo dobro se boste znašli v raznih pogovorih, saj boste znali odločno argumentirati. Na področju čustev boste dovolj sami sebi, zato se z ljubljeno osebo ne boste preveč ukvarjali. Želeli boste biti obdani z iskrenimi ljudmi, dobro hrano in presenečenji.

Znali si boste vzeti čas, da se posvetite sebi in svojim skritim željam. Polni boste moči in razposajene energije, s katero se boste iskreno in pogumno podajali v svetle smeri. Prebujal se bo občutek, da je vaš čas zelo dragocen, zato ga boste delili resnično samo s tistimi, ki si to zaslužijo.

V nedeljo, v zadnjem dnevu leta luna ob 12.53 uri prehaja iz leva v znamenje device. Vrednote in spoštovanje drugih bo lekcija za razmislek. Zjutraj boste polni raznih domislic, kako bi lahko popestrili najdaljšo noč, popoldne pa vas bo kritično naravnana energija usmerjala da poskrbite da je vse na svojem mestu. Prisotne bo tudi nekaj pikolovske naravnanosti, zato pazite ob večerji na svoje izražanje. Težje se bo prepustiti naključnim vplivom, vse boste poskušali imeti pod nadzorom.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KAJ PRINAŠA OBDOBJE SONCA V KOZOROGU? in USTVARITE SI SVOJE ŽIVLJENJE, TAKŠNO KOT GA ŽELITE