TEDENSKI HOROSKOP OD 25. DO 31. DECEMBRA 2023

Tedenski horoskop za obdobje 25. do 31. decembra napoveduje prijetne energije in presenečenja
Tedenski horoskop za obdobje 25. do 31. decembra napoveduje prijetne energije in presenečenja

Tedenski horoskop za obdobje 25. do 31. decembra napoveduje prijetne energije in presenečenja

Predviden čas branja 5 minut

Spremljala vas bo energija Sonca v znamenju kozoroga, zato boste najbolj zadovoljni ob ustaljenem delovanju in znanih mejah. Delo v smeri dolgoročnega cilja bo vključevalo ukrepanje v smeri obvladovanja materialnih virov. Ukvarjali se boste z vsem, kar je mogoče videti, slišati, vohati, otipati ali okusiti. Praktičnost vam bo omogočila, da se osredotočite na dejanske dosežke.

Dobili boste zagon, potreben za dosego vrha gore, prebuja se tudi predanost, ki omogoča premagovanje vseh ovir na poti. Osredotočanje na pragmatične ter dosegljive rezultate vam bo omogočilo da vztrajate do konca. Zelo dobro se boste znašli v situacijah, kjer lahko sprejemate odločitve in sledite ugodnim smernicam. V kolikor boste zaupali v lastno sposobnost, da boste dosegli, kar nameravate, se lahko po končanem delu tudi brezskrbno sprostite.

Tedenski horoskop za obdobje 25. do 31. decembra napoveduje prijetne energije in presenečenja

Resnica bo v tem času neizogibno prišla na površje, odkrite so lahko skrivnosti in težko bo doseči zbranost. Ker ta vpliv moti tehnologijo, je treba v zvezi z digitalnimi podatki sprejeti posebne varnostne ukrepe. Ne bodite presenečeni, če po tipkovnici, ki ste jo ravno zamenjali polijete kavo ali sok. Poskusite ostati tam kjer ste, da ne začnete ničesar novega. Osredotočite se na dejavnosti, ki se usmerjajo v dokončevanje starega. 

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju ovna, raka in rib.

Preberite tudi V KATEREM ASTRO ZNAMENJU STE ROJENE KRALJICE KUHINJE? in ŽENSKE, ROJENE V TEH ZNAMENJIH, LJUBIJO HITROST

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

S povabilom boste morali pohiteti, saj se bo nekdo v nasprotnem primeru odločil po svoje. Zavzetost in intuicija bosta v sredo, ko nastopi Polna luna v raku zanesljiva pomočnika. Na čustvenem področju se boste nekoliko oddaljili od simpatije ali ljubljene osebe. Potrebno bo veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za naloge, ki se bodo vrstile v petek. Nedelja bo namenjena plesu in odštekani zabavi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pazite na vsako besedo, ker okoliščine v sredo, ko nastopi Polna luna ne bodo takšne, da bi lahko prevzeli pobudo. V kolikor si želite mir, skrbno nadzirajte svoje živčne izbruhe, da ne bo prišlo do kratkega stika. Po sredini tedna bodo zadeve lažje rešljive. Opazili boste naklonjenost osebe nasprotnega spola, všeč vam bo. V nedeljo si boste vzeli čas ter poskrbeli, da bo za večer vse pripravljeno tako kot je treba.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pričakujte v sredo, ko nastopi Polna luna nekaj zamud, posebno glede podpisovanja pomembnih zadev. Trenutki bodo proti koncu tedna obarvani s prijateljskimi druženji. Nekdo, ki ga opazujete že dlje časa vam bo močno prirasel k srcu. V soboto se boste povezovali, združevali nasprotja in ustvarjali kompromise. V vaši družbi bo prijetno in razigrano tudi v najdaljši noči. Prihaja tudi zanimiva iskrica strasti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čas je, da v sredo, ko nastopi Polna luna zavihate rokave in se začnete soočati s težavno situacijo, saj se vam bodo v nasprotnem primeru vse slabe energije, ki dišijo po nezadovoljstvu  preusmerile še na druga področja. Precej pusto in dolgočasno bo do sobote, zato premagajte hrepenenje po nerealnih ciljih. V nedeljo se boste podali v strastnih energijah. Spoznali boste, da lažje delujete v skladu z navihano energijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V sredo, ko nastopi Polna luna se vam bo zdelo, da so vsi usmerjeni proti vam, od četrtka dalje pa bodo vaši občutki bolj pozitivni in z veseljem se boste podali v praznična rajanja. Samskim se proti koncu tedna, ko boste bolj klepetavi, obetajo možnosti novih poznanstev. Vezani, poudarek bo na povezanosti z vsem, kar vaju v tem trenutku obdaja. V nedeljo boste dopoldne sestavili načrt za najboljšo zabavo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V sredo vas čaka več obveznosti, toda kljub Polni luni vse skupaj ne bo pretežko, ker se zavedate, da se vam vsi koraki lahko zelo kmalu obrestujejo. V službi boste hvaležni za vse priložnosti, znali pa jih boste tudi pametno izkoristiti. Okrepili si boste samozavest in pogum bo pomagal, da se boste rešili preteklega bremena. V soboto bodite bolj pazljivi, da ne spregledate skritega dejstva. Veliko raje kot na veliko zabavo se boste podali v manjši krog, ki vam bo ustrezal.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Situacija, ki vas že nekaj časa skrbi se bo v ponedeljek, ko vas bo obdajala toplina pretvorila v boljšo obliko. Začeli se boste zavedati, da lahko nekomu brezpogojno zaupate. Preverite v sredo, ko nastopi Polna luna nekaj drobnih malenkosti, ki vas skrbijo že nekaj časa, saj se lahko ob nepazljivosti vse zakomplicira. Pokažite v soboto, ko se bo povečala želja po čustvenih dogodivščinah razbremenjeno svoja čustva.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Marsikaj, kar si želite, je veliko bližje, kot si v resnici mislite, zato nikar ne odnehajte zaradi pripomb, ki jih bo imel nekdo. Previdni bodite v sredo, ko se bo zaradi vpliva Polne lune vsak držal bolj zase v domačem okolju. Vztrajate, tudi če vam nekaj, kar bodo zahtevali od vas ne bo všeč, saj se boste tako najlažje premaknili naprej. Življenje boste v nedeljo, ko se boste počutili zadovoljni zajemali z večjo žlico.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Če ste zaskrbljeni za nekoga ga pokličite ter mu povejte, kaj čutite. Ravno ta korak bo tisti, ki bo polepšal vaš občutek v notranjosti. Na področju kariere in denarja boste morali biti v sredo, ko nastopi Polna luna zelo previdni. Strogo se boste morali držati pravil in rokov, v katerih bo potrebno določene stvari zaključiti. Iznajdljivost in šesti čut bosta v soboto in nedeljo razlog za osebni napredek in dobro voljo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na družinskem področju se boste v ponedeljek in torek lahko končno bolj sprostili. Družili se boste z ljudmi, ki vam bodo prebujali zanimive zaznave in vas na vsakem koraku spomnili, da jim lahko zaupate. Tudi v službi boste v petek hrepeneli po harmoniji, z veseljem delili svojo srečo in motivirali tudi druge. Nekaj boste v nedeljo naredili čisto spontano, zato pričakujte prijeten razplet najdaljše noči.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar ne bodite v sredo, ko nastopi Polna luna tako zelo nepotrpežljivi, ker vam to lahko povzroči težave. Težko se vam bo prilagoditi in pustiti drugim do besede. Zaradi številnih zapletov bo manj smeha in veselja. Vikend bo tisti, ki vas bo razbremenil, saj se bo počutje zavrtelo v pozitivno smer. Zbrane misli ter sposobnost prilagoditi se vodijo do zanimivih debat v družinskem krogu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pojdite večkrat v spletni nabiralnik, ker vas bo čakalo simpatično presenečenje s strani nekoga, za katerega ste mislili, da je pozabil na vas. Na čustvenem področju se lahko v sredo, ko nastopi Polna luna v raku pojavijo manjša trenja, zato nikar ne bodite tako trmasti. Dovolite ljudem, da vas vidijo kot pristno osebo. Sposobni se boste odrezati veliko bolj taktno, kot nekdo, ki misli da je boljši od vas.