Dnevni horoskop za ponedeljek 24. januarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 24. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 24. januarja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 24. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V ospredje bo stopila ljubezen in okrepilo se vam bo samozaupanje. Pustili boste odličen vtis.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prihaja več zaupanja v prihodnost, kar vas bo opogumilo, da boste potrpežljivo sprejeli stvari, ki jih ne morete spremeniti.

horoskop danes
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena.

S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. Formirala se bo resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev. Nasvet: Sedaj je pravi čas da se dogovorite, sklenete kompromis in se podate na ljubezenski sestanek. Več časa preživite pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za odlično počutje.

Danes praznuje Nastassja Kinski: Astro profil

S Soncem v 9. Hiši Vodnarja je svobodna in prikupna oseba, ki izžareva radost in mladost. Kjerkoli se pojavi, je občudovana zaradi svojega neustavljivega šarma. Luna v Biku v 12. hiši ji podarja umirjenost in željo po urejenih družinskih odnosih, ki so zanjo ključnega pomena. V življenju se ničesar ne boji in zanjo so ovire vedno tukaj zato, da jih premaga na svojstven način. Merkur v znamenju Vodnarja ji podarja iznajdljivost, s katero lahko daleč prodre tudi v poslovnem svetu.

Venera v znamenju Rib nakazuje na nežnost in romantiko, ter željo po harmoniji v medsebojnih odnosih. Je umirjene narave in vedno pripravljena na nove začetke in podvige, ki dvigujejo njen ego na višjo stopnjo. V njeni karti primanjkuje ognja, kar pomeni, da ji večkrat zmanjka poguma v zadnjem trenutku.

Mars, ki prehaja v znamenje kozoroga prinaša resnost in stabilnost

Mars 24. januarja prehaja v znamenje zemeljskega kozoroga, kjer se bo nahajal do 6. marca. Njegove ambiciozne, strateške in usmerjene energije je potrebno osredotočiti na potrpežljiv način. Kozorog je znamenje, ki išče tisto, kar je trdno in oprijemljivo, zato je to obdobje, ko se bo potrebno upreti na konkretne možnosti in pretrgati vez praznega sanjarjenja. Vpliv bo deloval strateško, zlasti na področju kariere in denarja.

Kaj pravi horoskop za nedeljo 24. januarja 2022?

Rojeni v znamenju Vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Harold Delos Babcock, ameriški astronom
  • Abraham Samojlovič Bezikovič, ruski matematik
  • Anton Gojmir Kos, slovenski slikar
  • Adolphe-Jean-Marie Mouron – Cassandre, francoski slikar
  • Neil Leslie Diamond, ameriški pevec

Na današnji dan Indira Gandhi postane indijska predsednica vlade. Režiser Alfred Hitchcock je izdal svoj prvi film The Pleasure Garden. Rodil se je Hermann Ebbinghaus, nemški psiholog in Gustav III., kralj Švedske. Prav tako se je rodila ameriška filmska igralka Sharon Marie Tate in igralka Nastassja Kinski. Umrl je L. Ron Hubbard, ameriški pisatelj, tvorec scientologije in Francesco Robba, italijanski kipar. Umrl je tudi Winston Churchill.

Mi nismo človeška bitja na duhovnem potovanju. Smo duhovna bitja na človeškem popotovanju.

Stephen R. Covey
Za katere stvari je današnji dan najbolj primeren?

Dnevni horoskop napovedujte, da je dan primeren, da uživate v prijetnih energijah, ter se obkrožite z mirom in lepim okoljem.

Katera astro znamenja boste danes težko delovala brez ljubezni in topline?

Danes boste težko delovali brez ljubezni in topline rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Svoje delo boste zaradi lune v tehtnici opravljali natančno in odgovorno. Pomembnih dolžnosti ne prelagajte na druge. Navdušeno in iskreno se boste veselili tudi uspeha svojih sodelavcev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Veliko srečo boste imeli zaradi lune v tehtnici pri pravnih zadevah, zato se nikar ne izmikajte, ampak se soočite s situacijami, ki so še ostale odprte in zahtevajo konkretno rešitev in realizacijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če na področju zdravja še niste opazili nič posebnega, je zdaj zadnji čas, da se zavedate, da bo potrebno vnesti kakšno večjo spremembo. Naspite se in si privoščite malo več svežega zraka.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Skrbno analizirajte krog zaupanja vrednih sodelavcev. V nasprotnem primeru vas lahko preseneti kakšna izmišljena govorica. Po morebitnih težavah ter zapletih, naj vas vodi lepa energija.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Izboljšajte čim prej organizacijo dela. Zdi se, da imate preveč natrpan urnik, v resnici pa si ne znate pravilno razporediti delovnih obveznosti. Dan bo minil v znamenju prijetne energije na področju ljubezni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pričakujte z vplivom lune v tehtnici nekaj ljubezenskih novosti, saj vse skupaj poteka hitreje, ter bolj strastno. Vse skupaj vas bo razveselilo, tudi zato, ker se vse skupaj dogaja v nenavadnih okoliščinah.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pri delu bodite pripravljeni na morebitne nesporazume, ki jih prinašajo nestrpni sodelavci. Ne glede na to, kakšen bo izid, bo za vas pomembno, da boste ohranili ugled in čast, zato delujte diplomatsko.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na vrsto bodo prišli odnosi na delovnem mestu, ki jih boste osvežili, odnosi z nadrejenimi se lahko zaostrijo, obdržite sproščen nastop, za vtis ne skrbite. Ste na pravi poti do uspeha.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne bojte se, da se ne bi mogli uveljaviti. Le pogumno stopajte z energijo lune v tehtnici naprej. Vaše počutje bo odlično, morda bi se lahko le večkrat odpravili na svež zrak in v naravo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pomembno soočenje bo za vas napornejše, kot ste pričakovali, kar bo še povečalo notranjo napetost. Čim prej se pogovorite o zadevi, ki vas najbolj muči. Potem se ne vračajte več v preteklost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na nastalo poslovno situacijo boste imeli preveč subjektiven pogled, da bi se lahko pravilno odločali. Bolje, da trikrat premislite, preden naredite nekaj, kar bi vas le dodatno obremenilo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pri marsičem boste zaradi lune v tehtnici bolj počasni kot po navadi. Določenim zadevam se ne morete izogniti, lahko pa vseeno določite, kaj je tisto, kar bi radi spremenili ali naredili drugače.

Vas zanima: SPREJMITE MOČ SOČUTJA, KI JE VELIKO BOGASTVO