Dnevni horoskop za ponedeljek 24. aprila 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 24. aprila 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 24. aprila 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 24. aprila 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Energija današnjega dne vam prinaša zmožnost, da počnete več stvari hkrati in ste pri tem kljub vsemu učinkoviti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nemirni in radovedni se boste danes z veseljem učili od drugih ter komentirali vse kar vas bo obdajalo.

Horoskop
Luna preide v znamenje Raka

Danes ob 20:58 uri Luna preide v znamenje Raka

Skozi dan boste še pod vplivom Lune v znamenju dvojčkov, ki prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli.

Zvečer pa pod vplivom Lune v znamenju Raka se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Ne strinjam se s tvojim stališčem, vendar bom do smrti branil tvojo pravico, da ga poveš.

Voltaire

KAKŠNE VIBRACIJE ODDAJATE?

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Jaroslav Hašek, češki pisatelj
  • Marko Natlačen, slovenski politik, ban
  • Barbra Streisand, ameriška igralka in pevka
  • Jure Košir, slovenski alpski smučar
  • Kelly Clarkson, ameriška pevka

Na današnji dan je bila izstrelitev teleskopa Hubble z raketoplanom Discovery. Na Dunaju se poročita Franc Jožef in Elizabeta Bavarska. Rodil se je Marko Anton Plenčič, slovenski zdravnik in Nathaniel Hone, irski slikar. Rodil se je tudi francoski modni oblikovalec Jean-Paul Gaultier in hrvaški košarkarski center Dino Radja. Umrl je Marko Župančič, slovenski arhitekt, urbanist in Nejc Zaplotnik, slovenski alpinist.

Kako boste delovali v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste z navdušenjem podali v nove dogodivščine.

Katera znamenja zodiaka boste danes zbadljiva, vendar navihana?

Danes boste zbadljivi, vendar navihani rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zavedati se boste začeli, da bi morali določene odnose čim prej razčistiti, saj se že nekaj časa nahajate v nekakšni zablodi in ne delujete kot pravi oven ali ovnica. Prebudite svojo energijo!
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Utrujenost, ki vam vztrajno sledi se zaradi energije lune v dvojčkih končno umika. Kar si boste zadali, boste tudi z veseljem opravili, brez da bi se zraven neprestano pritoževali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Med planiranjem nečesa pomembnega vas lahko vihrava energija lune v vašem znamenju zmoti, zato ne bodite presenečeni če boste naredili napako ali pa nekaj pomembnega spregledali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V kolikor se sami ne boste sestavili, ne glede na to kako težke situacije so za vami, vam tudi drugi ne bodo mogli priskočiti na pomoč. Zanesete se lahko na samozavesten pristop.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ker zaradi lune v dvojčkih ne boste obremenjeni s starimi vzorci in raznimi dvomi, boste sposobni narediti manjšo spremembo na ljubezenskem področju. Ponosni boste na svojo odločitev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na področju kariere in denarja ne boste ravno najbolj sproščeni, zato bo težko predvidevati, kako se bo vse skupaj zaključilo. Nikar ne sprejmite nase vloge žrtve, saj vas vodi v nezadovoljstvo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vezani, izkoristite strasten namig, ki vas bo spomnil, kako lepo se lahko imate. Samski boste z luno v dvojčkih zelo klepetavi in razigrani, vendar nič kaj prilagodljivi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ambiciozni, polni zamisli in volje po urejanju neurejenega se boste z veseljem podali v delo in pozabili na vse moteče faktorje. Če boste potrebovali pomoč in podporo jo boste prejeli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prihaja naporen dan z raztresenim vplivom lune v dvojčkih, zato raje preskočite vse kar zahteva popolno zbranost ter natančen pristop. Opazili boste, da vas nekdo ves čas opazuje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne ustrašite se, nalogi, ki vam jo bodo z razlogom zaupali boste kos, vendar vas bo vsebina zelo izčrpala. V domačem okolju nikakor ne najdete skupnega jezika, kar vas bo vedno bolj vznemirjalo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vsakodnevnim težavam se boste uprli, saj vam bo pomembno, da si vzamete nekaj časa samo zase. Nekdo vas sicer ne bo razumel, saj ste vedno tako zelo zagnani, vendar se s tem ne boste obremenjevali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikar se ne ukvarjajte preveč z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite in sledite ritmu, ki bo zaradi lune v dvojčkih zelo razgiban. Svojih misli ne obremenjujte z napornimi stvarmi.

Vas zanima: KAKO BO SONCE V BIKU VPLIVALO NA ZNAMENJA ZODIAKA? ali KAJ VAM PRINAŠA VPLIV SONCA V BIKU?