Dnevni horoskop za ponedeljek 14. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 14. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 14. marca 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 14. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prihaja čas optimizma in iskrenih, dobrih rešitev. Zalotili se boste v nenehnem iskanju novih dogodivščin.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zalotili se boste, da vam primanjkuje nenehnega gibanja, želje po premikih, ter nekaj komplimentov, ki bi vas spomnili, kako čudoviti ste.

horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja.
Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv.

Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati.

So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre. Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Johann Strauss starejši, avstrijski dirigent, skladatelj
  • Fran Jesenko, slovenski botanik
  • Albert Einstein, švicarsko-ameriški fizik, matematik, nobelovec
  • Michael Caine, angleški filmski igralec
  • Albert II. Grimaldi, monaški knez

Na današnji dan je bil v Londonu ustanovljen nogometni klub FC Chelsea. Žan Košir osvoji veliki kristalni globus za skupno zmago v deskanju na snegu. Ljubitelji števila pi praznujejo Pi dan, 14. marec je v angleškem zapisu 3.14. Rodil se je Billy Crystal, ameriški komik, igralec, režiser in Umberto I., italijanski kralj. Umrl je Stephen Hawking, angleški fizik, astrofizik, matematik in kozmolog in Karl Marx, nemški politični filozof in ekonomist.

Če bi zjutraj spoznal resnico, mi zvečer ne bi bilo težko zaspati.

Konfucij
Na katerem področju boste danes najbolj pogumni in hkrati najbolj uspešni?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste najbolj pogumni in hkrati uspešni na področju kariere.

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč egoistično naravnana?

Preveč egoistično naravnani boste danes rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vsak trenutek bo zaradi energije lune v levu sproščen. Pričakujte številne zanimive dogodivščine, ki si jih boste s povečano kreativnostjo znali popestriti in uživati v njih.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Manjka vam idej ter motivacije, zato skušajte nekaj časa preživeti z osebo, ki je znana po svoji direktnosti in iskrenosti. Stroga pravila nekoliko zavirajo kreativnost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Znašli se boste v situaciji, da boste pozabili, kaj ste že naredili in česa še ne. Ustavite se, saj vas spremlja luna v levu, ki dovoli, da v določenem trenutku tudi uživate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z brezglavim ravnanjem lahko izgubite še več časa in energije. Čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo, bodo še bolj intenzivna. To vas bo pripeljalo do tega, da naredite kakšen korak naprej.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dan z vplivom prijetne lune v znamenju leva vas bo popeljal v spontane dogodke, ki vas bodo usmerili v izgradnjo stabilnih temeljev. Sedaj je pravi čas, da se soočite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Želeli se boste izkazati z nečim, kar je morda na prvi pogled nemogoče, vendar vam počasi zmanjkuje tako časa, kot tudi vneme. Lahko bi si omislili pomoč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Denarne skrbi se vas bodo kljub vplivu lune v levu bolj dotaknile kot običajno. Čeprav ste zadovoljni s trenutnim stanjem, boste iskali več finančne varnosti za prihodnost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar ne storite nekaj preveč nepremišljenega iz navala zagrenjenosti. Poskusite se notranje umiriti s pomočjo meditacije in pogovorov z iskrenimi prijatelji.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Luna v levu bo zelo pozitivno vplivala na počutje tako v domačem okolju kot tudi v delovnem krogu. Zaželeli si boste še boljših rezultatov in nič vas ne bo zaustavilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če si še tako želite, da bi vse bilo popolno, se tokrat ne boste mogli zadržati, da ne bi na glas povedali svojega mnenja, ki pa ga drugi ne bodo najbolj pozitivno sprejeli.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne zanašajte se preveč na trenutne trdne argumente. Nekdo jih bo spretno izpodbijal, tako da se vam lahko zgodi, da navsezadnje še sami ne boste več tako zelo prepričani vanje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Luna v levu prinaša veliko dobrega, pozitivnega, posebno tistim, ki ste že nekaj časa nesrečni. Končno bo posijalo tudi ljubezensko sonce, močnejši boste kot običajno.

Vas zanima: KAKO POMEMBNA JE ODKRITOST V PARTNERSKEM ODNOSU? ali ASTRO PROFIL ZNANIH: IGRALKA LARA JANKOVIČ