Tedenski Lunin horoskop za obdobje 14.3.-20.3.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 14. do 20. marca 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 14. do 20. marca 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 14. do 20. marca 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek boste stopili z energijo lune v znamenju leva. Na prvem mestu bo individualizem, s katerim boste skušali prodreti v ospredje. Pohvala bo najprimernejši ključ do zadovoljstva.  Čas je zelo primeren za pomoč tistim, ki se sami ne znajdejo, saj jim boste s svojo prisotnostjo še kako polepšali dan. Prihaja več samozavesti in povečalo se bo tudi vaše zadovoljstvo s samim sabo. Veliko boste tudi v torek in sredo stavili na zunanji videz, ki bo tokrat popolnoma dovršen. Čas bo naklonjen predvsem tistim, ki že dlje časa načrtujete ljubezenski podvig, pa vas je sramežljivost držala nazaj.

Zopet boste bolj prodorni in pogumni, tudi na področju denarja.

V sredo zgodaj zjutraj preide luna v znamenje device. Vse skupaj si boste uredili po svojih pravilih in vsekakor bo prisotno tudi pospravljanje in čiščenje. Če se že dolgo odločate narediti inventuro v omari, je sedaj odličen čas da to storite. Pomirite se in šele nato pojdite v akcijo, da slučajno po nepotrebnem ne zapravite kakšne priložnosti. Besede naj bodo bolj premišljene, kar bo odnose dopolnjevalo v celoto. Izogibajte se kritiki in neumestnim pripombam, saj lahko s tem ustvarite zelo napeto vzdušje.

Tudi v četrtek se boste zakopali v delo in pozabili na prijetne stvari.

Želeli boste trdne dokaze za svoj vloženi trud. Vpliv vas vodi v resne odločitve in še bolj resen pogled na življenje. Če ste imeli občutek, da letite z oblaki, sedaj sledijo konkretne streznitve. V petek nastopi Polna luna, ob 12.26 pa preide luna v znamenje tehtnice. Umaknite se točkam, ki vas lahko dodatno vznemirijo. Telo bo bolj nemirno in nervozno, občutite lahko tudi motnje spanca, intenzivnejše bodo tudi vaše sanje. Privlačile vas bodo nevsakdanje aktivnosti in doživetja. Izognite se operacijskim posegom in puljenju zob. V soboto se boste nekoliko zaustavili in si privoščili mir ter počitek. Delovali boste sočutno in premišljeno.

V nedeljo ob 16.44 uri preide luna v znamenje škorpijona. Vpliv bo usmeril vaše razmišljanje k pomembnim zadevam in prihodnosti, vendar vam to ne bo koristilo, saj boste z eno nogo še vedno v preteklih dogodkih, ki jih boste na vsak način želeli razčistiti. Nikar se preveč ne poglabljate tja, kjer že v naprej veste, da ne morete pričakovati konkretnih odgovorov ali vsaj iskrenega pristopa.

Pripravljeno za Sensa.si